Koй е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно... - 3

• 60 864
  • 732
  •   1
Отговори
# 510
седнало едно зомби в парка до един дядо да го изплаши  и му казал- еи даи една цигара,стареца му дал и нищо ,не се изплашил.стояло зомбито ,стояло и пак -даи още една цигара ,пак му дал ама не се стреснал,на тре  тия пьт пак -еи даи още една цигара.накрая дядото се обьрнал и му казал                                                                                                                                                                                      -абе аре спри да пушиш ,4е виж на кжо си заприли4ал!!                                                               

# 511
Една жена, поради бедност, все хранела мъжа си с фасул. Днес боб, утре боб, накрая на мъжа му писнало и казал:
- Искам разнообразие! Отивам за риба.
- Ама каква риба бе мъжо, ти нямаш въдица?
- Аз рибата няма да я ловя с въдица - ще я зашеметявам!
*************************************************************************************************************

Защо Баба Марта е люта?
Защото Април е мек а Февруари - къс.

# 512
Влюбен младеж изпраща своята изгора до жп-гарата.
Качва я на влака, тя влиза в купето и вижда седалките окъпани в червени и бели рози.
Влакът тръгва, тя се подава на прозореца и се провиква на любимия:
- От теб ли са червените рози?
- Да, да!
- Мерси много, мерси!
- И белите са, и белите са!
- Много, но тръгвам!

# 513
Американски интернет форум:

Човек задава въпрос - всички му отговарят.

Еврейски интернет-форум:

Човек задава въпрос- народа му задва насрещен въпрос.

Български форум:

Човек задава въпрос- всички се впускат да го плюят какъв идиот е.

# 514
Английски кораб се изнизва бавно през Босфора.
На мостика е капитанът, поздравява турски рибар, който лови риба:
 -Хелоу, май френд!
 -Хелоу, сър!
 -Фиш варму?
 -Сън таймс варму, сън таймс йок.

# 515
Един чукча стои на един къс лед и си вика:
- Бедняци, бедняци, мамка им!
Друг чукча го пита:
- Кои са бедняци?
- Американците.
- Защо?
- Защото купиха Аляска, а за Чукотка не им останаха пари!

--------------------

Чукча води сина си на лов за първи път. Чукчата вижда един елен, гръмва го с пушката и казва на сина си:
- Елен - месо, кожа, рога.
След малко чукчата среща тюлен, и него го гръмва и казва на чукчето:
- Тюлен - месо, кожа, мас.
Повървяват още малко и чукчата забелязва някакъв турист. Застрелва го и него и казва на сина си:
- Турист - кибрит, батерийки, сол.

# 516
Работодател се аргументира срещу повишаването на заплатите на служителите(СЧЕТОВОДИТЕЛИТЕ):

Искате повишение на заплатата?

Ебаси, ма много нагли станахте, бе!

Добре, Аре ся, нека ви обясня, мамави...... мързелива, колко бачкате.
Колко дни има в годината?
А, така! 365! Точно.
Във всеки един от тях, 8 часа ви отиват за сън, което общо прави 122 дни годишно. Така.
Остават 243 дена. От тех 8 часа на денонощие свободно време, нали така (8 часа е работния ден, 8 часа спиш, 8 часа свободни , т.е 3х8=24).
Начи, още 122 дена си клатите мъд.... кой, каквото има.
Остават 121 ден.
Обаче нали има 52 недели в годината, бе, мехлюзи! И почивате, нали?
И колко дена остават? 69 денаааа. Така. Следите ли ми мисълта?
В петъците, така или иначе следобяд се скатавате - броим ги за половин ден, което прави 52половинки, или още 26 дена айляк.
Към това прибавяме и по един час обедна почивка всеки ден, и какво излиза? 8 дена в годината сте заети да муате пици, сандвичи и секви л…..
Колко останаха? Сметате ли? 35 дена.

Аре са маанете 22 дена отпуска - остават 13 дни. А в България, доколкото знам има 12 официални празника. И кво остана? 1 (един) ден.

И тва е Първи Май, да ви го ..... И кво? Искате повишение на заплатата?

След като шефа приключи счетоводителят поиска думата:

Не съм изненадан с Вашата логика шефе. Проблемът е в това,че броя на дните през годината, мамка им, не стигат дори за един ден работа. Обаче Вие нямахте предвид следното, че ние в Счетоводната къща

1. не спим по 8 часа дневно, а максимум 6 часа, т.е. от времето за сън, което според Вашата логика е 122 дена, ние работим 31 дни;
2. понятието свободно време ни е чуждо. Според Д-р Лидиянов с такова време ще разполагаме 3 дни след смъртта, т.е. още 122 дена работа или общо до сега- 152 дни;
3. неделите не са почивни дни, а са дни през които довършваме това което не сме успели да го свършим през седмицата, за това почти половината от тях ги прекарваме в дежурство, т.е. още 26 работни дни. Общо до сега- 178 дни;
4. петъчните следобеди ние работим интензивно, изхождайки от поверието, че "който работи петък следобед му умира шефа", т.е. още 26 работни дни. Общо до сега- 204 дни;
5. използваме годишен отпуск от 1 седмица, от която 5 работни дни, придържайки се към Вашата велика логика шефе / 22-5=17 / т.е. още 17 работни дни. Общо до сега- 221 дни;
6. поради политическото конюнктурно определяне на официалните празници, ние не ги празнуваме, т.е. още 12 работни дни. Общо до сега- 233 дни;
7. поради съвпадането на крайният срок / 14- то число/ по ЗДДС два пъти годишно през почивни дни, работим два дни допълнително. Общо до сега- 235 дни;
8. за подготвянето на ГФО и представянето му, спазваме законният срок, т.е. без почивка работим от 1 януари до 31 март.Това прави още 89 дни. Общо до сега- 324 дни;
9. два пъти седмично дежурим, т.е. 2 * 52 =104 дни. Общо до сега- 428 дни, шефе, дните надвишаващи 365, както Ви е известно са разходи за бъдещ период.Каквоооооооооо? Не го разбирате ли? Това е подобно на ситуацията, в което Вие харчите от 200 лева осигурителен доход -500 лева за издръжката на семейството, и 500 евро за годишната Ви почивка, и да не споменавам пред другите сумите за приятелката, секретарката и т.н.;

10. по КТ работните дни през годината са: 365-104 съботи и недели-12 дни официални празници-20 дни годишен отпуск =229 дни, т.е. ние шефе искаме не повишение на заплатата, както погрешно постави въпроса Сашо, а плащането на 199 дни /=428-229/. Това е без да смятаме дните за командировки.

За това шефе, определете по-висока сума за фонд работна заплата и аз до половин час ще Ви кажа от къде ще бъдат платени и колко данъци ще Ви спестя.

# 517
- Тате, скоро ще имаш рога - изрича насаме малкият Гошко.
- Откъде знаеш, момчето ми?
- Ами чух мама да казва на чичо Мишо от съседния вход, че щяла да ти сложи рога.

Mr. Green  hahaha

# 518
  • У вас,че да видиш хубуу ли е!
В книжарницата:
- Искам книгата "Как да забогатеем бързо".
- Ние я продаваме в комплект с Наказателния кодекс.

# 519
Ченге спасява щерката на голяма спортна клечка и за благодарност получава карта за неговия фитнесцентър с басейн...
Тъй като му е сефте да ползва басейн, ченгето поразпитало и се снабдило с всички необходими аксесоари - бански, шапки и т.н.
Плува си то с кеф кучешката из коридора, но за беля - допикало му се. Плахо попитало съседа по коридор:
- Абе, къде е тука кенефът, че...
Поглежда го другият учуден и казва:
- Абе ти нов ли си? Пикай в басейна - всички така правят!
На другия ден ченгето го вика шефът му и крещи:
- Говедо! Как можа да орезилиш цялото управление, бе ахмак?!
- Що бе, шефе?
- Пикал си в басейна, идиот!
- Ама, шефе, те ми казаха, че всички пикаят в басейна, та и аз...
- Кретен такъв! Те, че всички пикаят в басейна - пикаят. Ама кой го прави от трамплина бе!

# 520
В книжарницата:
- Искам книгата "Как да забогатеем бързо".
- Ние я продаваме в комплект с Наказателния кодекс.

Joy

# 521
Мутра си избрал риза в магазина.
 - Дайте ми онази люляковата риза?- казва той на продавачката.Тя му дава лилава риза, той казва че не е тая, после му давала розова, синя, какъв ли не цвят, а той все казвал, че не е тая която си е харесал. Останала само една бяла риза, подава му я продавачката и той казва, че е тази ризата. Момичето му казва:
 - Но вие ми казахте , че е люляков цвят.
А човечецът и отговаря:
 - Че ти бял люляк не си ли виждала?

# 522
 Една привечер по жътва главатарят на комарите ги събрал на брега на Дуранкулашкото блато и им рекъл:
 -Чука ми се нещо, хайде довечера да чукаме светулки.
 -Ми добре - рекли комарите.
 -Главатарю комарю, главатарю комарю - рекло най младото комарче - как се чукат светулки?
 -Фасулска работа, отиваме в гората и където видиш да пресветва - хързулваш.
Развиделило се на другата сутрин, и комарчето съзряло главатаря, клекнал на брега, да си плакне топките във водата.
 -Главатарю, що се киснеш?
 -Мани, мани! - промърморил главатарят - Снощи от светулка на светулка, от светулка на светулка, та на фаса на горския.

# 523

Една баба се жалва на друга:
-Мико, да знаеш моя дедо стана импутентентен 100%
-Ти пак си добре, ами моя станал 300%
-Ама Мико, ти кого лъжеш? Повече от 100% неможе.
-Как те лъжа ма! Напил се кат казак и паднал по стълбите, счупил си пръстите, и си прихапал езика!

# 524
  • Варна

Една баба се жалва на друга:
-Мико, да знаеш моя дедо стана импутентентен 100%
-Ти пак си добре, ами моя станал 300%
-Ама Мико, ти кого лъжеш? Повече от 100% неможе.
-Как те лъжа ма! Напил се кат казак и паднал по стълбите, счупил си пръстите, и си прихапал езика!

Joy Joy Joy Party

Общи условия

Активация на акаунт