Спамо-чат (07.12. - 13.12.) - Спамска весела дружина чака Новата година ...

• 31 636
  • 1 815
  •   1
Отговори
# 105
Деси, аз с тез Коледовци, не съм видяла... Hug Heart Eyes
А и не съм разбрала за катастрофата...уфффф, ма съм значи ooooh!
Моля се Praynig да е нещо моментно...
... да не би да е настинал и да го срязва пупата Confused newsm78
Цунки и на него и на теб Heart Eyes Hug

# 106
Чей и аз да си я пусна пак...  Blush

# 107
  • София
Стуцка е по-добре, посвали температурата, към 7 като заспа пак, та докъм 12 без малко, супер, сега яде, на доктор по-късно, че нашата е днес 2 смяна, от 14.00. След тва пак ще пиша, да кажа кво е станало. Благодаря ви Hug Hug Hug

# 108
# 109

... паркета скърца... мини по теракота...  Whistling

# 110
Да се похваля,на племенника ми в сряда ще му свалят превръзките.И почва ме да мажем с костинбродския мехлем.
Благодаря на всички  Hug Heart Eyes Hug

# 111
  • София
Да се похваля,на племенника ми в сряда ще му свалят превръзките.И почва ме да мажем с костинбродския мехлем.

Браво, това е чудесна новина Hug Hug Hug

# 112

Браво...  Hug

# 113
# 114
Мистиии Hug Heart Eyes

# 115
Я да ви питам, в неформалната ни обстановка тук, вие бихте ли се жалвали нейде в случай че ви баннат тук!?  newsm78 newsm78 newsm78

# 116
Я да ви питам, в неформалната ни обстановка тук, вие бихте ли се жалвали нейде в случай че ви баннат тук!?  newsm78 newsm78 newsm78
Не.

# 117

не... Crazy Crazy Crazy

# 118
  • София

Ще помоля Смартафръцка да ме заведе на арменска църква, да се оплача на попа Mr. Green Не, не бих, за чий да се жалвам? Rolling Eyes

# 119

Ще помоля Смартафръцка да ме заведе на арменска църква, да се оплача на попа Mr. Green Не, не бих, за чий да се жалвам? Rolling Eyes

Ще те заведа, ама 3 часа не ти мърдат...попа е бая разговорлив Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт