Пъзели 12

• 26 887
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
  • Den Haag
Боже, чак сега се сетих какво означава WASGIJ на загадките  smile3538, много съм "умна' ей..... bowuu Joy
Какво означава  newsm78 Embarassed Rolling Eyes

# 661
  • Русе
Да се пофаля. Този от предната седмица, чака рамката:

Вчерашният- вече готов:

И следващия, на кутията се вижда:

# 662
  • София
Диана Лободова, тайнаааа.
Айде помислете още малко. Пък тогава ще казваме.  Mr. Green

eli_dechkin, тоя Ван Гог за колко време казваш си го наредила?  Crazy

blue_dream, кво стана с объркания пъзел?

# 663
  • Den Haag
Хъм, ще помисля аз  Rolling Eyes

Ели браво много хубави пъзели си показала, може да качиш снимките в общата ни галерийка, има линк на първа страничка  Peace

# 664
  • Русе
Dragon's Bride, в неделя следобяд го започнах и снощи беше готов. Имам две деца и малко бавно става но и мъжо помогна. Преди малко започнах втория. Той поне изглежда по-лесен.
Диана, като ги закача на стената тогава ще ги сложа в галерията  Peace

Преди малко поръчах на брат ми ( в чужбина е) да ми търси Айфеловата кула на Puzz3D, че много го искам  Praynig

# 665
Аа, това щеше да е задачка с повишена трудност тук в темата, ама май никой не се сети да я пусне. Simple Smile

Аз бях сложила под една от снимката въпрос какво означава. Ама явно никой не му е обърнал внимание Whistling

Драконче, Зоя каза, че ще си го задържи, но и тя е затрупана с работа, та не съм я чувала скоро...

# 666
  • София
 Grinning Ок, няма проблем, щом нещата са се уредили.

# 667
  • София
Аз да ви се похваля също, ама не с пъзел. Вчера ми донесоха поръчката от toytownbg.com. Прави бяхте, страшно коректни са, много съм доволна, вече само от там ще поръчвам. Играчки, имам предвид.

# 668
  • София
понеже пуснах снимка от нета на последния ми пъзел, сега го показвам готов:

http://img37.imageshack.us/img37/5723/oasise.jpg

днес пристигна един 1500 от JUMBO, за първи път ще нареждам такъв, поствам веднага, след като го наредя Smile Хубави празници на всички!

# 669
Dao честит рожден ден.Много тихомълком нещо  Mr. Green Май искаш да спештиш почерпката а  Naughty
Сериозно-много здраве, щастие, късмет и любов   bouquet

# 670
Аз бързам да се похваля, това ми е коледния подарък от една приятелка от Англия  bowuu
http://www.jigsaw-puzzle-club.co.uk/jigsaw-puzzle.asp?jigsaws=1413
http://www.jigsaw-puzzle-club.co.uk/jigsaw-puzzle.asp?jigsaws=1659

Весели празници на всички!! Грабвайте парата от питката с късметите, че трябват пари за пъзели през новата година  hahaha

# 671
  • Пловдив
ооо, sixthsense, разкошни са!
всички се хвалите с подарени пъзели, как пък на мен никой не ще да ми подарява((( всички ми се чудят, че това било пари на вятъра((
и мъжът ми въобще не е по пъзелите, такава снимка като на Дианка, в нас е невъзможна.

единственото, с което мога да се похваля, е подаръкът на сина ми от дядо Коледа в ДГ -пъзел на Трефл на Скуби Ду))))

ето сайт с пъзели и други игри за мъници
http://www.treflandia.pl/

# 672
sixthsence страхотни са просто  Flutter

Наредих си загадката  Embarassed и о, чудо.Няма липсващи парчета.Няма снимки, че да не развалям тръпката на някой друг.
Ама нали сега сме у свеки и няма къде да нареждам.Все им пречат.Та май другите догодина като се приберем във Варна.Или ако дойде килимчето от немците по-бързо.

# 673
  • UK
И вас да почерпя за именния си ден. Simple Smile

# 674
  • София
Dao честит рожден ден.Много тихомълком нещо  Mr. Green Май искаш да спештиш почерпката а  Naughty
Сериозно-много здраве, щастие, късмет и любов   bouquet

хе-хе, tsvetkova_elica, много благодаря Hug

заради толкова многото светли празници и именни дни около рождения ми ден, съм свикнала да не се натрапвам с него:))

пак да пожелая: Весели празници на всички!

Общи условия

Активация на акаунт