Roni.k - като малките деца, снимките са спомени, и на който не му харесват - не ги гледа, защо си ги изтрила.
За памперсите - Хъджис се казват Ха(ъ)гис (идва ог Ха(ъ)г - прегръдка. Тук това са основните памперси, по снимките обаче съдя, че са различни от тези в България. Единствено са ми пропускали, когато не съм ги поставила правилно (в началото, когато се роди Алекс).
И сега, пак да питам аз - защо толкова различно се гледат деца тук и в България бе, хора? Този въпрос е провокиран от поста на loranhol, относно нейното момченце. Как така тук никой не си дърпа пишките на момчетата, и никой нищо му няма, пък в България - виждаш ли, незнам си кой, защото не са го правили техните, има проблем. Не ме разбирайте погрешно момичета, ма имам чувството, че всички лекари ви действат на психиката. Ако няма нищо да се притеснявате, все ще си измислят нещо. Все пак това е една цяла страна, където никой не прави това забелване и на мъжете тук им стават не по-лошо от на мъжете в България (сравнявам).
Сиска, ние имаме такъв
Днес ходихме да се срещнем с дядо Коледа. Много се смях, Алекс много му хареса брадата на дядката, като я хвана, не иска да я пусне. Снимахме се с него и ни даде малък подарък - свирка
Купих си коледен подарък - портмоне от кожа на риба, страхотно зелено. Ми така де, оставих си го даже под елхата, мъжът ми ме скъса от бъзик.
Алекс днес каза "МАМА"
Според мен несъзнателно, но много пъти вече го повтаря, при което мъжът ми седна да му обяснява, че трябва да каже и "Деди" (Daddy),ми и аз както някой беше казал - отчетох се.

!
хич не ме чака да го масажирам. 
Дано да не боледува повече мъникът.
Полафихме си... Много ми хареса, трябва да го правим по-често.
Дано се е отказал от тази лоша идея