Коледа е тука, с Май-ско бебче няма скука!

• 19 489
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Ей, че хубаво така да прочета за Гого! Ама ще се оправя детето...Коледа идва, трябва да се радва на елхата, на подаръци...няма по болници да виси!Бързо да закрепне, да хапва силна храна и да забрави за лекарствата! Praynig
Ифанд, много сте будували!!! Shocked А за масаж, аз правя винаги след баня. Гимнастика вече почти не правим.
Да се похвалим - имаме си 2-ро зъбче!
Лека вечер на всички!

# 241
  • София
Дикси, прекрасни снимки! Peace И елхата готова smile3501Красота! Калин много пораснал!Браво на вас!

# 242
  • София
Мигле, браво на вас!  Simple Smile Кога успяхте?!
Браво и на Гого, хайде да оздравява по-бързо!!
Ние днес се разхождахме, в парка нямаше други ентусиасти Simple Smile, само накрая се появиха 1-2 колички.
Вашите деца, като будуват по толкова, с какво се занимават? В последно време Ваньо иска основно на ръце, с играчки да се занимава му доскучава... Взех малко да се чудя дали и при другите е така...
Пак за миялните - тези, които казвате, че ги пускате през 2-3 дни, как процедирате? Събирате чиниите вътре ли? Пускате ли някакво плакнене, за да не се вкаменят неизмитите работи?

# 243
  • София
  За съдомиялните да споделя и аз. Преди два месаца някъде си купихме и съм страаашно доволна. И аз изчетох всичко и накрая взехме някаква измислена марка, но работи перфектно. Най-големия размер, но при нас я пълним поне ведънж на ден, иначе има опция за 10 минути изплакване. С двете перки е, има половин зареждане, което не съм ползвала никога и 7-8 програми, от които ползвам или аутото, или хигиен, което е на най-висока Т или економик... С две думи адски съм доволна и се родих откакто я имахме. Преди постоянно ми висеше на главата и ги мислех тези чинии за миене...

# 244
  • София
Ох, Айла, да използвам, че си на линия, и да питам, ако е от вашата компетенция де - до колко време все пак е допустимо да не ака кърменото бебе? Чета разни теми, всеки споделял различно - от седмица до 16 дни... Нашият не дава вид нещо да го притеснява, но мен да, да му се не види! Днес уж дадох круша, той и нея не я ще, плюва, дали му влезе нещо в коремчето...
И каква е измислената марка миялна Simple Smile, добре звучи?

# 245
Лято, докато Бо беше с темп, нищо не искаше - ни храна , ни на ръце, само проплакваше повечко и си поспа доста. Иначе седи в кошарата и си играе с каквото хване /има поне 15 неща вътре -сменям ги периодично/ Ако не иска в кошарата, е в проходилката и обикаля да прави анализ на Коледната украса, мисля, че някой неща му допаднаха на вкус, но ограничих достъпа до тях, че да нямаме и коледно ако.  Mr. Green На ръце го взимам в краен случай, ако е твърде крив. Това, че не нося на ръце обаче, не означава, че не ставам /ако съм седнала/ през две минути. Вдигни това, вдигни онова, премести това,  премести онова, да го освободя ако се е заклещил в някой ъгъл. Може да не спортувам , но поддържам линия, за да не стана конус покрай Коледните празници  Mr. Green

Не бяхме излизали, като хората, но днес излязох в 9 и се прибрах в 2. Много е неприятен ветреца тук, но пък беше слънчево. Детето спа през цялото време. Аз със слушалките на ушите, гУлям кеф беше.  FlutterКолички срещнах макс. 10 бр.

# 246
Софиянки много хубава срещичка, и снимките разгледах и познах една две от вас  Grinning добре че са надписани вече  hahaha иначе все едно непознати гледах  Joy
Нинка по твойто питане нямам отговор, но ще ти кажа какво стана при нас. Аз бях твърдо решила, че не искам да пипам младежа, но баща ми много настояваше да направим процедурите. Реших да питам педиатърката и тя ми каза, че ако нещо се правило то било след 2 години. Този път ми изнасяше и смятам да я послушам, като затворя на всички устите с думите, че детето си има педиатърка и тя не дава да го пипаме  Mr. Green
Обаче за захранването не ме кефят нейните(по скоро на сестрата) съвети и не мисля да слушам. Днес си носих резултатите от изследванията и сестрата като видя хемоглубин 128 много се зарадва. Отпусна 5 дена и каза да давам месо не от 10-15, а от 15-20 ден от захранването  #Crazy Питах аз като малоумните по колко дни да вкарвам всеки един зеленчук, а тя пак нейното си -даваш 2-3 дни картоф с морков, на следващия ден добавяш друг зеленчук, следващия ден още един и така за 7-10 дена да вкарам зеленчуците. На моя въпрос за алергиите тя каза, че от зеленчуците не се получавали алергии  ooooh! най-много да ми се подриска бебето. На въпроса мога ли да давам пресни пасирани плодове ми отговори само сокчета, иначе се дразни лигавицата на стомаха  Shocked и други такива...
Браво на Гого, че е по добре малкото момченце  Hug
Пускате ли някакво плакнене, за да не се вкаменят неизмитите работи?
Ей тука с глас се смях  Joy hahaha По въпроса за съдомиялните също не съм компетентна.

# 247
  • София
Много беше хубаво вчера. Бебоците са неузнаваеми и много красиви!
Аз установих, че моето е най-дебело (щото ), от което доста ме досмеша - нали все съм в лактационни кризи и се шашкам, отгледала съм пирамидка.
Трябва да се събираме по-често, много е весело.

Миялната, която ползвам е на gorenje - много съм доволна, аз харесвам тях и AEG. Единствената идея, която мога да дам е да не се лъжете като мен с малка - за шест комплекта. Въртя я всеки ден, че и по два пъти.

Ай, как ме е яд, че не знаех за съхранението на кърма тия неща - изхвърлила съм маса прясно изцедена, защото някъде бях чела, че не повече от 24 часа в хладилник.

А Лили на Таня е просто вълшебно бебе! Толкова е сладка (и каката им също), че ми идеше да я хрусна.
Целувки на всички човчици бебешорски Simple Smile

# 248
Много се радвам, че Гого е по-добре Praynig Peace
Ники като бодува е само в ръцете ми или в проходилката. Кръст не ми остана вече Sad

# 249
  • софия
За моя радост Ицко се заиграва с играчките.И се заплесва доста дълго време с тях.
Също гледа с голям интерес Baby TV,та не ми се налага да го нося на ръце(освен,когато го приспивам Mr. Green)

# 250
При нас е всеки ден волна програма. Понякога се заиграва и си се търкаля в кошарата, друг път се разнасяме по цял ден.
За миялните не мога да кажа, защото за съжаление си нямам такава. Cry

# 251
На мене, честно казано, ми е все тая дали ще ги кача снимките или не в албума!Нито пък съм се старала да правя снимки за фотоизложба!А и мисля, че това беше най-маловажното във вчерашното парти.

# 252
# 253
  • СТАНДАРТНО.
 Здравейте отново! Радвам се много на добрите новини за Лили и Гого. Дано се възстановят бързо и хубавите новини за Лили да не секват  Praynig Praynig Praynig!
MINOLTICHKA  Hug Hug Hug Hug не се натъжавай така   Wink

Да ви почерпим и от нашата си торта Simple Smile

# 254
  • София
Ох, Айла, да използвам, че си на линия, и да питам, ако е от вашата компетенция де - до колко време все пак е допустимо да не ака кърменото бебе? Чета разни теми, всеки споделял различно - от седмица до 16 дни... Нашият не дава вид нещо да го притеснява, но мен да, да му се не види! Днес уж дадох круша, той и нея не я ще, плюва, дали му влезе нещо в коремчето...
И каква е измислената марка миялна Simple Smile, добре звучи?
  Ето статията на Хедра, която скоро написа, но определено над 5-6 дни е хубаво да се види от лекар, за да се изключат определени проблеми. В недела имаше ден на отворените врати в МД и лекарката след лекцията преглежда бебчовци. Едно от бебенцата беше момиченце на четири месеца, което не беше акало 10 дни. За съжаление не успях да присъствам на прегледа защото Елена беше твърдо решена да не стои в никой друг освен в мен. Не съм сигурна обаче дали дните в които не е акало след като е захранено, не са по-малко като допустими и ще пиша отново. Ако не пиша ме подсети  Simple Smile
   А за миялната трябва да се кача догоре да проверя  Heart Eyes Но и аз поддържам ако ще се взима да е от най-големите, добре че не се огънах на желанието на мзъжът ми да вемем по-малка. Сега и той е не по-малко доволен от мен  Simple Smile Което ми напомня, че трябва да е измила вече чиниите, докато бяхме гости на Черимоя и малката Кая  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт