За коледните премии- колегите, които си работят ще имат 13 заплата,както всяка година, а аз понеже съм в майчинство, няма да ме огрее!!!

, това да ни е проблемът...
, го гледах онези дни, ама реших, че ни е рано за него. Пък явно не е...

! 

ужасно време. Чакам бабата да свърши работа и да дойде да гледа Макс, докато ние малко излезем.
Сложих го умишлено на 1 крачка до Дядо Коледа и по едно време го поглеждам - той го прецапал и го прегърнал през врата все едно са първи приятели
Чакам сега и светещата костенурка да получа - мн ми хареса и нямам търпение! 
И без това отдавна се каним да взимаме кафемашина ... и тя да ми се мота, да се чудя и на нея място къде да търся
само такова чудо си нямаме! Аз исках Магнифика на Делонги, ноооо - 1700 лв за едното му кафе - няма начин!!!
. 
,ама то така като синчето ми има токова много гаджета
). А утре ще ходим при мама да си вземем прасенце
, истинско розово без "консерванти"
,нека ги е яд от фирмата ми 

Както до одеве мрънках на сватята, аз ли съм най - големият боклук, дето не си опази момченцето от инфекция/ Белтък в урината - ОПАЛ, левкоцити - 10-12 на поле при референтни стойности 4 на поле. И педи-то ни праща на ехографски преглед, за да се види не е ли бъбречна инфекция.
Няма висока температура, загуба на тонус, безапетитие и одобни, но все пак ми се струва много гадно това с инфекцията.
Освен да попитам и в Нивеа Бейби, пък. 

Демек, има едни десерти на хумана с йогурт, дали мога да давам вече? Пише от 6 месец, ама ....