Коледа е тука, с Май-ско бебче няма скука!

• 19 489
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
  • гр.Стара Загора

За коледните премии- колегите, които си работят ще имат 13 заплата,както всяка година, а аз понеже съм в майчинство, няма да ме огрее!!!  #Cussing out

И в нашета фирма е така  smile3511

# 286
  • София
Kazablanka, по принцип е нормално да има по няколко еритроцита и левкоцита, съшо и епителни клетки в урината - поне аз съм имала. За белтъка не съм сигурна, но щом лекарката е преценила... А тези бактерии защо са в скоби?
Благодаря на всички за успокоението за яденето, и аз така си викам, все ще прояде някога  Simple Smile, това да ни е проблемът...
Мигле, радвам се, че нещата са наред!! То и аз май трябва да посетя моята лекарка, ама нещо се помотвам.
Диана, дано всичко е наред със сестра ти!
Това куче, дето всички го имате Simple Smile, го гледах онези дни, ама реших, че ни е рано за него. Пък явно не е...
Ани, минала е една операция успешно, планират се още.

# 287

За коледните премии- колегите, които си работят ще имат 13 заплата,както всяка година, а аз понеже съм в майчинство, няма да ме огрее!!!  #Cussing out

И в нашета фирма е така  smile3511
Е, вие какво очаквате, нали на практика не работите в момента, съответно не допринасяте за приходите на фирмата? Аз не съм имала изобщо очаквания, струва ми се нормално newsm78
Лято, благодаря за отговора, радвам се че първата е успешна, дано и всички следващи да са така и да доведат до успешен завършък на пре,междието на малката Лили Praynig!

# 288
Kazablanka, по принцип е нормално да има по няколко еритроцита и левкоцита, съшо и епителни клетки в урината - поне аз съм имала. За белтъка не съм сигурна, но щом лекарката е преценила... А тези бактерии защо са в скоби?
Аз за белтъка четох, че било често срещано при момиченцата... ето: "Нерядко в бележката от изслед ването на урината на вашето дете ще прочетете: албумин - следи (±). Нека това не ви учудва. И нормалната урина съдържа 0,25 грама белтък в един литър. По-често следи от албумин се откриват у момичетата. Той попада в урината от външните полови органи." За бактериите, незнам, така беше записано 3-4 левк./бактерии/ !  newsm78

За коледните премии- колегите, които си работят ще имат 13 заплата,както всяка година, а аз понеже съм в майчинство, няма да ме огрее!!!  #Cussing out

И в нашета фирма е така  smile3511
Е, вие какво очаквате, нали на практика не работите в момента, съответно не допринасяте за приходите на фирмата? Аз не съм имала изобщо очаквания, струва ми се нормално newsm78
Никой не казва, че не е нормално, просто друго си е, като си имаш отделно парички за подаръци!!! Crossing Arms

# 289
Е, много ясно! Но като няма премии ние тази година мислим да кажем на всички да не ни подаряват подаръци за Коледа (но пък и двамата с Велко имаме РД в края на Декември, така че пак има подаръци за нас, само че по 1, а не отделни за Рд и Коледа)... Embarassed И ние няма да правим почти никакви подаръци, освен на най-най-най-близките ни роднини.

# 290
  • София
Ани Борисова не се отваря сайта

Костенурката и кученцето и аз съм ги целнала.

Последна редакция: пт, 11 дек 2009, 16:07 от Arksi

# 291
Здравейте от нас - пак цял ден сме си в къщи  Crossing Arms ужасно време. Чакам бабата да свърши работа и да дойде да гледа Макс, докато ние малко излезем.
Днес Максо направи първите си супер мижави крачки с паяка  Party Сложих го умишлено на 1 крачка до Дядо Коледа и по едно време го поглеждам - той го прецапал и го прегърнал през врата все едно са първи приятели  Laughing

Ядосвам се за коледните, понеже миналата година моите колежки, които бяха в майчинство също получиха - и за Коледа и за 8-ми март бонуси, наред с другите .... но тази година няма за никой. Карай, здрави да сме, най-важното!!!
Роси, malachika, и аз се надявам Макси да си хареса кученцето. Той всъщност го видя вече няколко пъти преди да го опаковам - ами, само му се пули  Shocked но като го изкарам от опаковката и му го дам в ръцете, ще е друго!  Peace Чакам сега и светещата костенурка да получа - мн ми хареса и нямам търпение!  Laughing
Аз така и не можах от първия път да взема урина на Макси и повече не съм се и опитвала ...  Rolling Eyes А за кръвната картина - преди две седмици му взимаха кръв и ни казаха да търсим резултата при личната - ами, не съм ходила, не съм се и обаждала Crazy
loranholl, не съм събрала информация за кафемашината, но ще я взимаме! Наш приятел каза, че било мн вкусно кафето от тези капсули  Peace И без това отдавна се каним да взимаме кафемашина ... и тя да ми се мота, да се чудя и на нея място къде да търся  Flutter само такова чудо си нямаме! Аз исках Магнифика на Делонги, ноооо - 1700 лв за едното му кафе - няма начин!!!

# 292
Здравейте Мацки! Отдавна не съм се включвала, но ви чета редовно! Радвам се на добрите новини и на новите умения на всички бебенца и съчувствам искрено на всички бебета и мами, които имат неразположения или ги мъчи нещо!
Бях сигурна, че в Германия ще могат да помогнат на малката Лили и съм много щастлива, че първата операция вече е факт и са спасили едното оченце! Дай Боже всички бъдещи операции  да са успешни и скоро таняб да ни зарадва с новината, че Лилито вижда и с двете очички  Praynig.
Мрънльо се събуди, пак ще пиша по-късно, че тъкмо ме е посетила музата  Mr. Green.

# 293
Здравейте  Hug
Преди малко се прибрахме с Влади от разходка и сега детето спи блаженния си следобеден сън!Сутринта пък се радвах на "градска отпуска" в  компанията на Платина и Яна.Направихме си Коледна шопинг терапия в Jumbo и аз съм много доволна.Успях да накупя  полувината подаръци за децата(имам да купувам на 11 деца подаръци  Naughty,ама то така като синчето ми има токова много гаджета  smile3534). А утре ще ходим при мама да си вземем прасенце  Animal Pig, истинско розово без "консерванти"  Mr. Green
Моята премия тази година ще е от мъжо  smile3534 ,нека ги е яд от фирмата ми  Mr. Green
Изследванията на Влади не успях да ги видя,но педи каза че са добри и аз и се доверих.
Ани Борисова,нещо не ми отваря линка който си пуснала  newsm78
Малачика  Hug
Ставам да се приготвя за утре,че с багажа на  двете ми бебета(Влади и мъжо) съм до никъде  Wink

# 294
благодаря за отговорите по моя въпрос ще чета априлската,все някога ще прояде тоя бебок Simple Smile
за подаръците и аз много харесвам кученцето на фишъра ама няма парички Cry тая криза съвсем ни ограничи бюджета Crossing Arms да сме живи и здрави пък ще ни мине и без фишър Simple Smile

# 295
Ммм, да, не позволява такива линкове. Има го във facebook, който ме има там може да го види:)

Последна редакция: пт, 11 дек 2009, 16:51 от Ани Борисова

# 296
Уф,момичета. Sad Както до одеве мрънках на сватята, аз ли съм най - големият боклук, дето не си опази момченцето от инфекция/ Белтък в урината - ОПАЛ, левкоцити - 10-12 на поле при референтни стойности 4 на поле. И педи-то ни праща на ехографски преглед, за да се види не е ли бъбречна инфекция. Sad Няма висока температура, загуба на тонус, безапетитие и одобни, но все пак ми се струва много гадно това с инфекцията. Sad Освен да попитам и в Нивеа Бейби, пък.

# 297
O Миика,много гадно да му се незнае!Дано да не е нещо сериозно Praynig или  да са объркали при изследването!

# 298
Мийче, споко. Няма му нищо на детето. Това си е от изследването. Не е била чиста пробата. Докато бременеех дадох една такава и ми излезе 130 инфекции, а при повторната нямаше нищо. Направи повторна проба, но за успокоение мини и на ехограф за да не ти е притеснено по празниците.
И ние бяхме на разходка докато не ни замръзнаха носовете Grinning
Плами, ще идваме на гости за прасенце май , май Grinning
Качих и мойте снимки от срещата, но те са доста малко.
Искам да питам мамите, които дават вече по-богато меню, как процедирате с киселото мляко newsm78 Демек, има едни десерти на хумана с йогурт, дали мога да давам вече? Пише от 6 месец, ама .... newsm78

# 299
Мийка, заведи си го на ехограф за твое успокоение. Аз съм водила големия още като бебе при доц. Лилова. Тя е специалист нефролог за деца. Много е добра. Сега обаче е завеждащ детско отделение в Токуда и не знам как точно се записва преглед при нея.

Казабланка, вземи и си пусни и ти една урина, струва 3-4 лева. Обикновена, не стерилна. Но я вземи с колектор, не помня преди как я взе. Преди да и сложиш колектора обаче хубаво я почисти, но не с мокра кърпа, а примерно с пелена, напоена с вода. Тогава го залепи и затвори памперса. Урина може да се отнесе и по-късно.

Малко като свекърва ви давам зор, но аз от дете съм с бъбречни проблеми, а от 19-годишна и с камъни. Години наред се боря с много болки, но няма оправия. За това се притеснявам за малките душички.

Общи условия

Активация на акаунт