Протеолитичните ензими - следващото прикрито "суперлекарство"

• 293 059
  • 1 133
  •   1
Отговори
# 705

zila1 - ето го целия списък:

SW502 Swanson Premium Melatonin
Caps 120 3 MG Caps 1 $2.39 $2.39

SW1000 Swanson Premium Acetyl L-Carnitine
Caps 100 500 MG Caps 2 $10.79 $21.58

SW873 Swanson Premium DL-Phenylalanine
Caps 100 500 MG Caps 2 $4.99 $9.98

SWU190 Swanson Ultra Alpha Lipoic Acid
Caps 120 300 MG Caps 1 $8.79 $8.79

SWU258 Swanson Ultra Nattozimes
Veg Caps 90 65 MG Veg Caps 3 $7.99 $23.97

SW1075 Swanson Premium Turmeric
Caps 240 720 MG Caps 1 $3.99 $3.99

SW065 Swanson Premium Pantothenic Acid
Caps 250 500 MG Caps 1 $8.99 $8.99

SW1007 Swanson Premium Grapeseed
Caps 100 380 MG Caps 1 $3.39 $3.39

SW855 Swanson Premium L-Tyrosine
Caps 100 500 MG Caps 1 $4.99 $4.99

SW854 Swanson Premium N-Acetyl Cysteine
Caps 100 600 MG Caps 2 $3.59 $7.18

NWF173 NOW Foods Glutathione
Vcaps 60 500 MG Vcaps 1 $19.86 $19.86

SWU035 Swanson Ultra COQ10 200
Caps 90 200 MG Caps 2 $.00 $.00

SWU035 Swanson Ultra COQ10 200
Caps 90 200 MG Caps 2 $12.99 $25.98

SW893 Swanson Premium Ginkgo Biloba Extract
Caps 240 60 MG Caps 1 $6.59 $6.59

SW877 Swanson Premium Biotin
Caps 100 5 MG Caps 2 $3.59 $7.18

SW977 Swanson Premium Green Tea
Caps 100 500 MG Caps 2 $2.33 $4.66

SW910 Swanson Premium Saw Palmetto
Caps 250 540 MG Caps 1 $5.99 $5.99

SW152 Swanson Premium Vitamin E Mixed Tocopherols
Sgels 250 400 IU Sgels 1 $7.99 $7.99

Subtotal: $173.50
  Coupon/Gift Certificates: -$5.00
  Shipping: $4.99
  Additional Shipping: $41.80
     ORDER TOTAL: $215.29

За мене цените им са много ниски. Като ги умножа по 2.07  излизат 2.5-3 пъти по-евтини от българските!

Значи, по принцип ние говорим какъв е принципа при облагането. Ако тук или там митниците са допуснали някакъв пропуск в наша полза - прекрасно, но не бива да се разчита на това.

Днес получих съобщение, че поръчка с ензими от 12.02. от Витаминлайф е шипната. Ако дойде до 2 седмици - добре.(Затова харесвам Свансон!)

jumil - правете си сметка, че ще платите 20 % ДДС. В най-добрия случай ще бъдете приятно изненадани.

maggie - 3 пъти по едно, заедно с другите ензими! А с мерните единици никой не се е оправил. (FU - Fibrinolytic Units).

Снощи седях и внимателно разглеждах кутията от доставката от Свансон. И направих някои изводи:

!. Като си пишете адреса (там има два реда) единият ред остава обикновено празен. Ако на празния ред напишете  Tel: 12-34-56 (вашия номер без 359) ще облекчите пощите (митницата) и ще спечелите поне 2 дена.

2. На кутията от Свансон, облепена с етикети от USPS беше написана единствено стойността на стоката, без транспорта. Ако успеете да убедите митничаря, че вътре обикновено няма друга фактура, той ще приеме тази стойност от кутията за бруто и няма да платите ДДС върху транспорта.
Пинко, много нещо, много чудо. Mr. Green
Обаче, понеже съм нахална, да попитам-има и някои хранителни добавки, които не сме обсъждали, ще отваряш ли нова тема за някои от тях, кои е добре да си поръчаме с тези фиброаденоми, и въобще за цялостно укрепване на организма.
П.П. Нали си пастир на моята объркана душа в дебрите на телесното здраве.  Mr. Green

# 706
Време е да направим една сравнителна характеристика къде и какво по-евтино излиза, и да започваме да си пазарим оттам. Аз ще се включа идната седмица, понеже трябва да си оправя дебитната карта.
Полезно би било и да обобщим кой какво пие, съответно за какъв проблем го приема.
За себе си мога да кажа какво съм пила-Триовит (комбиниран антиоксидант), Лецитин, Рибено масло, Бирена мая+ензими (без натокиназа), куркума (приемам я с малко зехтин и голяма щипка черен пипер).

# 707
Bobka-  и на тебе трябва да са ти дали - На check-out най-накрая в текста над сметката.

На резвератрола нищо не му пречи да се пие и от жени. Това с ароматазата е добре дошло - предпазва от рак.

zila1 - това е безкрайна тема (теми) За сега дайте да изцедим ензимите до край (как вото пуснат), после ще видим...

А тия препарати не са само за мене, а и за някои по-изкуфяли...

А това за сравнителната таблица - май трябва компютърна програма...

Palia - темата от ензимите бавно се премества към магазините. А там вие сте мно-о-ого по-добри от мене.

Приятна събота и неделя!

# 708
  • В сънния Люлин, прибулен...
Здравейте
Получих моята пратка на стойност 119 долара на митница. Много странно, инспекторката не ме е карала да отварям пакета и да ми гледа фактурата. Платих 1,5 лв такса и толкоз.
Пита ме какво има в пакета - казах й - хранетелни добавки (изброих какви)
Не се ли продават в България - да, 3 пъти по-скъпо. За хора със здравословни проблеми би било разорително да пазаруват на тукашни спекулативни цени.
А така се бях изтупала и вапцала, че не приличах на човек със здравословни проблеми.
Странен experience

# 709
  • София
момичета искам д апоръчам няколко неща от vitaminlife.com каква е доставката и как да го направя.Мога ли ако тя е висока да се комбинирам с някой?

# 710
абе къде беше това за превалутирането в пейпал да е по курса на моята банка че не мога да го намеря Sad

# 711
абе къде беше това за превалутирането в пейпал да е по курса на моята банка че не мога да го намеря Sad

-> My Account
-> Profile
-> Financial Information
-> Recurring Payments
-> Edit Funding Options
-> Conversion Options
-> Bill me in the currency listed on the seller's invoice.
-> Submit

Получих моята пратка на стойност 119 долара на митница. Много странно, инспекторката не ме е карала да отварям пакета и да ми гледа фактурата. Платих 1,5 лв такса и толкоз.

Странен experience

Много странно наистина. Защо въобще тогава те викат на митница след като няма да се плаща? И таксата 1.50 лв. доколкото знам е за справка, а не да я вземат на всеки отишъл там  Crossing Arms.

Последна редакция: пт, 19 фев 2010, 23:37 от Голямо дете

# 712
mi то било мноо тъпо,ама аз май съм по-тъп  Embarassed newsm78.Благодаря на голямото малко Simple Smile

# 713
Желая приятен ВЕЕК ЕНД на всички идано да сме живи и здрави  smile3558 newsm41

# 714
  • В сънния Люлин, прибулен...
Голямо дете, ronkis иска да прави комбина с някой. Аз я познавам лично, така че някой наистина ако поръчва от Витамина, нека й направи услуга, точна е!
Аз получих вече две поръчки от сайта и скоро не ми се очертава да правя нова

# 715
Дадоха ми този код YEY003 за 5$ отстъпка от айХерб, някой ако иска да го ползва. Доколкото разбирам, тези кодове носят някакви комисионни и на получателя, ама не съм много наясно.

# 716
Гледам, че днес въпроси няма. Затова ще ви запозная с пазарния анализ, който правих в събота.

Доставка от ВитаминЛайф: Има голям шанс поръчката ви да мине без ДДС. Но не е сигурно. Може и да дойде в къщи, ама и това не е сигурно. На митницата се минава бързо, въпреки страховете на veihaivei. Е, ходенето до там не е приятно.(кал)

Недостатъци: Поръчките идват бавно. Цените са по високи от Свансон, дори с ДДС. Транспорта е между 25 и 40 Долара, в завсмост от поръчката. Отстъпки от цената не съм видял.

Доставка от Свансон: идва за една седмица.(ако си напишете телефона вътре в адреса - може и по-бързо) Най-ниски цени, даже с ДДС. Имат отстъпки, промоции, промокодове.

Недостатъци:  Митница. ДДС. Транспорт - 30-45 долара. Нямат хубави ензими.

Доставка от айХерб: евтин транспорт - 4 долара за сметка до 60 долара, безплатно за сметка от 60-80 долара. Отстъпка 5 % за сметка над 60 долара + 5 долара с код, но само при първа поръчка. Идват много бързо, по думите на Bobbka. Цени като във ВитаминЛайф.
Най-евтино излизат ензимите ако се поръчат две дози общо в три поръчки.(като се кооперирате) По предварителни сметки - ~160 лв за два месеца (поръчка за 2 х 2 месеца) с ДДС, срещу ~172 лв за същия пакет от Витаминлайф, без ДДС.

Недостатъци: митница, ДДС. Не работят с Пейпал. Налагат се сметки, за да се влезе в обхвата 60-80 долара ( с безплатен транспорт).  

Моето мнение: Ензими от айХерб, останалото от Свансон. Мене от митница не ме е страх (засега).

P.S. При поръчки от Свансон - правете големи поръчки, така и така ще ходите до митницата.

При поръчка в рамките на 180 долара, окончателната цена излиза равна на единичната цена в долари х 2. А тук, при Свансон цените са ниски.

Последна редакция: пн, 22 фев 2010, 12:56 от PinkPanther

# 717
Ей от такова обобщение имах нужда /а и не само аз, предполагам/. Благодаря, Пинки!

# 718
ronkis - аз лично предстои да поръчвам от Свансон и айХерб. Пиши тук или на лични какво ти трябва, ще сметнем колко излиза и ако те устройва...

# 719
  • Варна
още един промо код за -5 $ от  iHerb.com - VET 221

Общи условия

Активация на акаунт