Бременна,но объркана

• 9 580
  • 169
  •   1
Отговори
# 165
А,нещо си се объркала,аз съм изключително спокойна и в цитирания от теб пост,даже прекалено любезно съм отговорила на госпожата,дето си мисли,че нея цитирам.
Та,не се притеснявай за мен,нищо няма да ми стане,приемам нещата лично по мои си причини,които нямам намерение да споделям във този форум Simple Smile

# 166
ирина_85
Извинявай но на теб изречения от сорта на "седнала съм да обяснявам на 17 годишна" или "няма да си добра майка,защото си малка" или "ще си съсипеш живота" не ми изглеждат като приемане на чуждо мнение. Не видях Вероника да обяснява където и да било,че по-възрастните майки не стават за такива,а и именно те сами се нарекоха дъртофелници.
Освен това понякога не е лошо наистина да се зачитате в постовете,а не да коментирате на база прочетени едно-две изречения от целия пост и веднага да съдите.
Тя така или иначе ще си роди детенцето живот и здраве,а сравнението й със наркотиците и напиванията щяха да са ви много по-ясни,ако бяхте обърнали внимание защо го казва.
Масово съветите бяха-наживей се,прави секс сега,защото после няма да можеш,напивай се сега,защото после няма да можеш и изобщо удари го на разрват сега,защото после живота ти едва ли не свършва. Та за това тя сравни раждането с тези пороци.
Лошото е,че дразните с вашите философски излияния. Защото факта,че сте с 10+ години по-големи не ви дава право да я укорявате за решение,което тя е зела с много любов и да й обяснявате,че любовта не топли. Еми като не топли вие всичките за чии сте родили деца от съпрузите си и сте женени за тях? Защото са ви засипали с кинти и сте преценили,че могат да отгледат едно дете с тия кинти,или защото сте ги обичали,искали сте семейство и сте създали плода на любовта си в лицето на децата ви?!
Когато не става въпрос за вас самите сте много осъдителни,порицаващи,укоряващи,философсващи,и по тая причина масово темите за изневери,раздели и финансови проблеми се пускат от съфорумки,криещи се под други никове,че да не ги разобличат и да видят,че под съвършените им маски в тоя форум се криели О ЧУДО обикновенни жени със същите проблеми,като простосмъртните,които плюете иначе всеки ден Sick

Копирам целият ти пост,за да няма пак недоразумения.
Ако наистина си синтезирала няколко мнения,е излишно отгоре да започнеш с моя ник.
И както се вижда и от първото изречение,то пак е лично към мен.Няма  как да е обобщено към няколко потребителя,а да е написано в единствено число.
П.С. Аз чета преди да пиша,а ти защо не четеш преди да обобщаваш и публикуваш,не знам!

# 167
Ирина е права,и аз се учудих,като видях моите думи под нейното име,а той замисълът бил друг.

# 168
rozi-maxi благодаря,че поне ти ме разбра  bouquet
А какъв е замисъла,май никой освен авторката не разбра...

# 169
Аз това мнение на мецанка го подкрепям. Евала, много точно си го казала Peace

Общи условия

Активация на акаунт