НОЕМВРИйската тайфа чака "Шопска" новина!!!

• 24 947
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Дени, това е просто ужасно. Моите съболезнования. Не ми се мисли какво е на близките и най-вече на дечицата й.  Cry Cry Cry. Нека да почива в мир.

Аз също съм чувала ужасни истории за бургаското АГ. Затова преди 2,5 г., когато направих спонтанен аборт на морето и в бургаската окръжна искаха да ми правят кюртаж, им отказах. Предпочетох да се прибера до София и после пак да се върнем, понеже оставихме нашите с Дими там, отколкото да рискувам.

В тази връзка лятото една позната ми разправяше как рутинна операция шефа й в Пирогов за малко да има фатален край, понеже "забравили" да му сложат система за разреждане на кръвта и направил белодробна емболия. Едва са го спасили #2gunfire #2gunfire #2gunfire.

Ех, Шопи, това за бабите е ужасно тъжно. То и аз смятам, че никой не е длъжен да ми гледа децата, ама да се държиш все едно това са внуци на съседа, направо умът ми не го побира.  Twisted Evil Честно казано, не знам какво би могло да бъде по-мило и скъпо на човек от децата и внуците му newsm78. Навремето майка ми забременяла с брат ми, когато съм била на 5-6 месеца и никой от близките освен прабаба ми не ги е подкрепил. Да не говорим, че тогава дори и да е искала майка ми не е можела да направи аборт, защото имало риск да се прави кюртаж толкова скоро след раждане и никой доктор не е искал да се наеме. Не знам дали и сега е така.  newsm78 Та, мисълта ми е, че е много тъжно, когато имаш нужда от подкрепа от най-близките да не я получиш. За щастие аз досега не съм срещала подобно отношение от страна на нашите. Даже понякога прекаляват с грижите Heart Eyes.

Ние днес най-накрая приключихме с украсяването. Другата седмица съм замислила да правя коледно хлебче и сладки, че нещо на щерката й е голям мерак да помага. Laughing

Целувки  и спокойна нощ на всички  bouquet!

# 151
привет и от нас! Дени моите съболезнования.Ужасно е ттова което се случва заради некадърни доктори.Ние пък тези 2 дена се съсипахме с малкия.Такава температура,че с нищо неможе да я свалим.Обиколихме 3ма лекари и все нищо.И накрая одеве отидохме на частно при една и се оказа,че му излизат 6 зъба наведнъж  #Crazy досега нямаме зъби.Даже му ги разтри с нещо да избият по бързо.Такова чудоо не бях виждала от нищо не пада.Побъркахме се.Нито съм спала нито съм яла.Ужас.Дано се оправи по скоро,че се измъчи милото ми детенце.

# 152
Да драсна и аз няколко реда и да отхвърчам към леглото.
Дени наистина най-тъжна е нелепата смърт  Sad нямам думи.
А за прическата браво за куража. Аз вчера също доста я поскъсих, пак съм на черта но изтънена отзад(както казва мъжо "изкопано")
стилно си стои чертата и това е.
Днес бяхме на гости и малкия беше разкошен. Порства детето и разбира вече. Голяма игра му удари с каката и баткото. Добре, че са ни кръстници, че такъв разрушител е Марти, че други хора няма да ни поканят пак. Понеже каката е на 4год. и е много нежна с играчките, пази си ги от малка , Мартин и строши едната кола(свиреща и пееща) после кръстника му даде една желязна и вика"няма страшно няма как да я счупи" и след малко баткото носи и нея счупена и докато се смеем, че им висим една Капчица, Мартин счупи и един сувенир  направен от лепени черупки на яйца. Сега спи блажено, защото много се измори. Ех, че е хубаво с много деца. Сами се гледаха тази вечер  Joy

# 153
Айде и аз по нощите.Ама тия дни големи ядове.В четвъртък вечерта тия идиоти от Еон да спрат тока.Анита още не беше заспала.И а да дойде ама не.Мина час и половина и вкъщи взе да става бая студено(че се топлим на ток).Решихме да палим колата и в Добрич у свеки поне на детето да му е топло.Събрах багажа(с едно фенерче светех като светулка) сядаме в колата и какво-дъртата брантия не иска да запали.Мъчих я бая време ама акумулатора съвсем сдаде багажа.Айде пак обратно вкъщи и шушончето както си беше с дрехите я сложихме да спи-завита до ушите.
Та така-сега купихме нов акумулатор и сме пушка.Ама то тука в Добрич такъв сняг има, че не знам дали ще можем да се приберем до Варна.То не, че ще седим там де.Мъжо другата седмица заминава да работи при Кралицата и ние пак при свеки.

Дени много тъжно ми стана.Страшно зачестиха случаите на лекарска некадърност.Станали са едни печалбари  #2gunfire

Айде лека ви нощ.

И да не забравя да честитя пъргавите крачета на Алето.Само напред да я водят в живота и да е здраво стъпила на тях  Hug

# 154
Добро утро!
Дени, моите съболезнования  Cry . Да пази Господ от болести и некадърни доктори!!
Комарче, и аз съм чувала такива неща, само че за ямболското АГ. и аз така, преди 2 години направих един мисед, за съжаление бяхме точно в Ямбол, та ща не ща отидох да ме кюретират там..Слава Богу, добре съм, имам си Момо  Hug
Шопче, честито!! Дано на Алексче й хареса новото упражнение, та да ти почива повечко гръбчето!!
Еличке, даже по новините дадоха за тия от ЕОН - сетили се те кога да правят профилактика!!
Момо откакто проходи, уж ходи, ама нещо нсамо вечер се сеща, през останалото време си лази  Whistling

# 155
Добро уто и от нас  Hug
Деничка  Flowers Rose просто нямам думи ...

Абе вие се хилите на ЕОН ,ама ние на входната врата имаме съобщение ,че в понеделник от 9ч до 16ч ще правят профилактика и няма да имаме ток  #Crazy....то просто оставаш безмълвен ...та и ние ще се командироваме в Банкя ,че не си е работа в такъв студ без ток (и ние се топлим на ток )...шантава работа  ooooh!

# 156
Божа Дени съжалявам Sad Абе какво им има на тия доктор в Бургас. Почвам да си мисля, че из бургаските болници върлува сериен убиец. То бива бива некадърници ама това просто е ooooh! Според мен трябва да се разследва #Cussing out

# 157
Дени Моите съболезнования  Flowers Rose Flowers Rose Не да се разследва, а реазтрел трябва да има за тези некадърници  #2gunfire

Ели Дано неволите ви скоро минат и заживеете спокойно и щастливо при кралицата  Hug

Честити проходили крачета на Али  Heart Eyes

# 158
Абе момичета четохте ли публикацията `съкратени по време на майчинство`. Направо побеснях - мамка им мръсна еййййййй

# 159
Пуснах сигнал до БТВ и НОВА ТВ. Това вече е прекалено.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=453580

# 160
Абе момичета четохте ли публикацията `съкратени по време на майчинство`. Направо побеснях - мамка им мръсна еййййййй
Да, да и аз бях потресена  Rolling Eyes  #Cussing out
Браво на който се е сетил за новините  Peace
Дени  Hug а в една от темите като се сетя колко хора бяха против протеста на майките пред Света София  ooooh! и то заради такива хора ще продължи да има некадърни лекари, защото сме си проклето племе и ги търпим  #Cussing out
А за прическата и от мен имаш адмирации  Hug
А пък за това с тока не коментирам  Hug

# 161
  • Бургас
Деница много съжалявам за жената - моите съболезнования Flowers Rose Flowers Rose
За пореден път се убеждавам че в Бургаската болница няма ВЪОБЩЕ лекари, затова се моля да сме здрави всички, че да не се налага да ходим по доктори Praynig, а ако недай се боже се наложи нещо сериозно за мен само в София има добри лекари на които бих се доверила.
Скоро разбрах от майка ми че в Родилното в Бургаска болница не останали кадърни лекари и акушерки, били наети пенсионери или останали кадрите пред пенсия, всички избягали в частната болница във Ветрен "Дева Мария", където цените са убийствени, та питам се аз къде ще ходят да раждат жените без финансови възможности?
И това новото правителство голяма "социална" кампания е подело - да съкращават майки по време на майчинство, ми така е като си отидат едните трябва да се махнат и служителите им за да се наемат нови от новото правителство, без значение дали предните са били кадърни ли майки в майчинство и т.н.........

# 162
Здравейете и от нас!

Дени, съжалявам за случилото се!  Sad

Това ме подсеща как само преди броени дни дъщерята на един колега на мъжа ми я мъчили да ражда нормално при условие, че бебето е над 4 кг. и е седалищно.  #Cussing out Е, накрая като решили, че достатъчно се е помъчила й направили секцио.  #Cussing out Слава Богу, че всичко е завършило добре.  Praynig

Ние вчера имахме годишнина от сватбата - 11 години. Не ми остана време обаче да ви почерпя, затова ще го направя със закъснение :

На вчерашния ден най-сетне са наканихме да направим прощъпулник на детето. От предметите, които й предложих, тя първо взе четката за рисуване, но за да се докопа до калкулатора, който беше отдолу. Сега не зная кое точно да смятам, че си е харесала.  Rolling Eyes Аз тайно се надявам да умее да рисува като дядо си, майка си   Embarassed и кака си, но и да не умее няма да я върнем!  Naughty

Леле, ама наистина ужасно ни е затрупало в Добрич. Симона май скоро няма да си подаде носа навън. Аз обаче се разходих по магазините докато спеше. Не съм избрала подаръци, а празниците наближиха. И по този повод да ви споделя парадокса - вчера в един магазин видях бебе, на което му никнат зъбки за 32лв. Точно това бебе е супер актуално в момента и много рекламирано по детските канали и цената му е около и над 100лв. Ето това е бебето https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png
Не мога да си обясня подобна разлика в цената.  Shocked Rolling Eyes newsm78 Мисля за го купя за племенницата ми.

Лек ден от нас!

# 163
Дени, съболезнования и от мен. Много неприятно.

Утро, честита годишнина! Желая ви много да се обичате, разбирате и да си родите минимум още едно детенце! Simple Smile

Ванина, да не би да правите реакция от ваксината срещу морбили, рубеола и паротит? Една седмица след като я сложихме, Влади вдигна температура (без да има други оплаквания). Държа го 2 дни. Педиатърката ме беше предупредила, а и в нета четох, че реакция от тази ваксина се получава най-често между 7 и 12 ден от поставянето.

Ние тази сутрин решихме да отидем на Коледария и съжалихме. Прилича на бирфест, само че под палатка.

# 164
  • Варна
Здравейте
Дени ужасно е това, наистина на човек му остава да се надява да не се разболява изобщо, камо ли от по сериозни неща, не дай Боже!!!

Днес си беше цяло приключение да се отиде до кухнята  Crazy На нашия площад как не му сложиха едни плочки дето не се хлъзгат  #Cussing out Та за да ми е по лесно, оставих Габи при роднините ми, които живеят два етажа над нас  Mr. Green
Като отидох да я взема ги чувам как се кикотят, а то какво било: мойта хубостница си харесала един шкаф, отворила си го и там какво да види- хората си прибрали 2 парчета пица. Оттук нататък никаква сила не можа да я спре- отива, отваря, изчопля си хапчица и доволна заминава  Joy Като я хапне- всичко наново. Подядохме хората, ейй  Blush а те си умряха от смях, както и аз де.... а бях се зарекла скоро да не вкуси пица. Да не й става навик, че....
А като се прибрахме, да вземе да ми открадне (буквално, щото не я видях) една маслина докато аз хапвах. И седна с гръб към мен, и плюска, тъй че да не се усетя веднага какви ги върши...абе казвам ви, все едно Бай Ганьо във влака ( за протокола маслината беше без костилка, та се разминах без стресsmile3532
Та такива взе да ги върши вече и аз мога да  Joy

Общи условия

Активация на акаунт