. Нека да почива в мир.Аз също съм чувала ужасни истории за бургаското АГ. Затова преди 2,5 г., когато направих спонтанен аборт на морето и в бургаската окръжна искаха да ми правят кюртаж, им отказах. Предпочетох да се прибера до София и после пак да се върнем, понеже оставихме нашите с Дими там, отколкото да рискувам.
В тази връзка лятото една позната ми разправяше как рутинна операция шефа й в Пирогов за малко да има фатален край, понеже "забравили" да му сложат система за разреждане на кръвта и направил белодробна емболия. Едва са го спасили
.Ех, Шопи, това за бабите е ужасно тъжно. То и аз смятам, че никой не е длъжен да ми гледа децата, ама да се държиш все едно това са внуци на съседа, направо умът ми не го побира.
. Навремето майка ми забременяла с брат ми, когато съм била на 5-6 месеца и никой от близките освен прабаба ми не ги е подкрепил. Да не говорим, че тогава дори и да е искала майка ми не е можела да направи аборт, защото имало риск да се прави кюртаж толкова скоро след раждане и никой доктор не е искал да се наеме. Не знам дали и сега е така.
Та, мисълта ми е, че е много тъжно, когато имаш нужда от подкрепа от най-близките да не я получиш. За щастие аз досега не съм срещала подобно отношение от страна на нашите. Даже понякога прекаляват с грижите
.Ние днес най-накрая приключихме с украсяването. Другата седмица съм замислила да правя коледно хлебче и сладки, че нещо на щерката й е голям мерак да помага.
Целувки и спокойна нощ на всички
!
досега нямаме зъби.Даже му ги разтри с нещо да избият по бързо.Такова чудоо не бях виждала от нищо не пада.Побъркахме се.Нито съм спала нито съм яла.Ужас.Дано се оправи по скоро,че се измъчи милото ми детенце.
нямам думи.
просто нямам думи ...

, а ако недай се боже се наложи нещо сериозно за мен само в София има добри лекари на които бих се доверила.

На нашия площад как не му сложиха едни плочки дето не се хлъзгат
а те си умряха от смях, както и аз де.... а бях се зарекла скоро да не вкуси пица. Да не й става навик, че....