НОЕМВРИйската тайфа чака "Шопска" новина!!!

• 24 958
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
Добро утро!
Кафе?

Шопи Ти наистина си много смела жена  Hug Hug Hug Продължаваме да стискаме палци и довечера към дванайсет без петнайсет може да отпускаш кълките  Wink

Комарче Дано днес Дими е добре и изкарате весело посрещането  Hug
И аз нещо се мъча да се разболявам, но дано ми се размине  Rolling Eyes

Тофи Много късмет и на вас и дано всичко се нареди както ви се иска  Praynig

Ние вчера добре изметохме улиците на Бургас  Mr. Green даже се запознахме с Дени и Ивко/ те ни познаха,де/ Големи сладурковци и двамата  Heart Eyes

Хайде ставам, че малката се събуди. Успешен ден  Hug

П.С. И аз искам от интересните късметчета  Grinning

# 646

Шопи Ти наистина си много смела жена  Hug Hug Hug Продължаваме да стискаме палци и довечера към дванайсет без петнайсет може да отпускаш кълките  Wink

smile3532Мнооооооооооого ме развесели!

Шопи аз ще стискам палци да изкараш новогодишната нощ, а малкия да се роди поне на втори! Ако танцуваш по-малко, може и да си дочакаш датата! Joy

Момичета, весело посрещане на новогодишната нощ!
Аз ще си прекарам празника в къщи, дойдоха сестрата на мъжа ми с двете си деца. Засега нямам никакво настроение за празнуване!

Ели Цветкова, знам че днес ще ти бъде тежко, но 31-ви е просто е дин ден от годината. Мисли как другата година ще бъдете заедно и всички трудности ще са ви зад гърба!

Последна редакция: чт, 31 дек 2009, 09:39 от vita

# 647
  • София
Добро утро  Hug
Сияна, мерси за кафенцето, точно моята хаймана ми разсипа кафето сутринта, голям кеф й е да пие от чаша ама не можа да свикне че трябва да вдигне главата нагора ами се навежда надолу и като гардже кълве  Mr. Green

Ето ви линковете за късметите, че аз ги принтирах защото ги забравям вече два пъти в офиса да се посмеете:
http://www.az-jenata.com/?page=article&aid=5747
http://koleda.kulinarni-recepti.com/kasmeti-za-banicata/kasmeti-za-banica/
http://club.biberonbg.com/read.php?9,124143

Бубе, ти от ХвърлеЯ на Мимето та все те държи на тази вълна, ето за вас с Тофифи един късмет, считайте че се е паднал  Hug " На вратата нещо чака, не е сметка за водата, а е топка пелени – бебенце ще чакаш ти!"

Тофифи, тя жената се притеснява да не сбърка нещо, то пък и да ходи Марти с памперс накриво стига да е щастливо и весело детето какво толкова и бабите да му се порадват. Така поне мисля аз  Peace

Мацки, я ми дайте съвет чудя се дали баницата да я правя с точени кори или с бутер??? Един път съм правила с бутер и малко се притеснявам да не остане глетава отвътре, но пък иначе става хубава  newsm78

# 648
ИСКАМ ДА ВИ ПОЖЕЛАЯ ПРЕКРАСНО ИЗКАРВАНЕ НА ПРАЗНИКА И ЩАСТЛИВА НОВА ГОДИНА!!!

юле, много неприятно е това със зъбките на детенце, дано намерите безболезнено решение Praynig
шамс, кураж Hug всичко ще е наред!!!
ели, мерси за щъркела  bouquet  стягай се, всичко е за добро Naughty креватчета квартири, майанта им - спомените си ги носиш завинаги в сърцето Hug
тофи, успех и на вас с бебеправенето Hug
шопи, още веднъж, успех thumbsup

...имаше още май newsm78

едит: Вале, аз не бих рискувала с бутер...

# 649
  • София
Здравейте и от мен момичета! На мен вчера ми беше един екшън... имам приятелка от Лом, щерка й дошла на гости на леля си в София, обаче като я налегне носталгията и ревнала да се прибира, пък майка й няма как да дойде да си я вземе, че е на работа, та вчера тичах да се моля на кондукторите да я качат на влака, самичка, детето е 5 клас! Добре че хората свестни та влязоха в положение и превозиха детето, ама докато майка й се обади че е стигнала... звъняхме си през 10 мин. "сега къде си? минаха ли кондукторите? пазиш ли билета? не се надвесвай по прозорците! пази си нещата! да не заспиш!... "   hahaha  абе, одисея... А в къщи бях поканила за през деня на моя приятелка двете девойки и ги зарязах петте деца (мойте 3 и гостите 2) у дома да качвам другото дете на влака!  #Crazy и звъня ту на едните ту на другите   Joy  А у нас се развихрила фотосесия, че голямата ми гостенка е в паралелка "Фотография" и за Коледа си взела хубав фотоапарат. Снимките са станали страхотни ето резултата ако ви се гледа.

Вале, видях линковете, сега ще им хвърля по един продължителен поглед. Благодаря!  Hug  А за баницата - аз лично бих предпочела с кори, че бутера не се харесва на всички, пък корите са си кори...  Вярно е че и бутер е много вкусно, аз лично много обичам. Ти си реши според тия дето ще я хапват или си се поглези и реши какво ти се яде на ТЕБ. В края на краищата мисля полага ти се, де!

Аз продължавам да дерзая с пазаруването и приготовленията за събирането довечера ама едва гледам - мъжо снощи се прибра от служебно непредвидено парти към 1 часа и ме измъкна от леглото да ме води на клуб, колегите му ни чакали там  #Crazy  то не че друго, ама му трябваше и шофьор, че бяха пили   Wink . Е изкарахме добре де, само дето аз не успях да се наглася като хората.

Хубав ден на всички! Весел празник довечера!  Ели, да си знаеш отсега, че точно в 12 и 3 мин. ще вдигна мислена наздравица, в която ще ти пожелая много хубави неща да ти се случват от тук нататък. И всички, дето сте самички - аз ще си мисля за вас в полунощ   Hug    Hug    Hug  (че много нови години съм изкарала сама на трапезата с чаша вино и сълзи)

# 650
Много ви благодаря момичета.Сега съм с усмивка 32 зъба(даже и малко повече)
Да знаете, че и аз си мисля за вас и ви пожелвам от всичко само най-хубавото.
 Hug Hug Hug Hug Hug

Айде понапънете малко мозъците, че Шопката в 23:55 като хукне трябва да сме подготвени  Laughing
Шопче  Hug

# 651
  • Бургас
Момичета пожелавам ви весело изкарване на Новата Година Hug

Пожелавам през следващата да се обебят много мамчета със здравички дечица и начело със Шопинята Heart Eyes Да е много бебеплодовита 2010г за всички момичета които са се решили за 2-ро,3-то(може пък и аз отново да прелъжа мъжа  Mr. Green, че ми се прииска едно мъжко  Whistling)

tsvetkova_elica само така те искаме Hug

# 652
Ааааа, Алекс, фотосесията е много хубава!!! Имаш прекрасни деца!! Да са ти живи и здрави!!!
аз нещо се хремавя, кихам, кашлям, мъжа мисе сърди, че ще сме си сами довечера, искал да си покани гости, а аз съм толкова убита, ако мога бих си легнала даспя цяяяял ден, ама не можеееее  Tired, нали някой трябва да изчисти и сготви поне една баница  Crossing Arms
И аз искам да ви пожелая преди всичко да сте здрави, че по-важно от това няма, да са ни здрави децата, да имаме повечко късмет и най-важното да не губим вяра в себе си!!
айде, до догодина  Hug

# 653
Искам да пожелая весело изкарване на Новата Година на малки и големи

Мерси милички за това ,че ме мислите много ви обичкам всички ей  Hug
Комарче самички сме си с татенцето ,ама аз не се оплаквам !Екстра си ни е  Whistling
 Ели ,аз също ще съм в мислите си с теб и Анитка .  love001

Сияна ,мерси за кафенцето мила .Имах нужда !

Валчо дръж шампанското на старта ,че като тресна едно хорце добечера нищо чудно и да го отворите  newsm19 newsm19

От заранта дебна комшиите и им се заканвам ,че ако ми събудят дЯтето довечера ще им родя на черджето пред вратата... hahaha smile3532 Милите какви погледи само вадят  #Crazy

Уф ,айде стига съм писала ,отивам да си цункам мъжлето и да видя да се хвана нещо у работа ,че голям мързел ме мори  ooooh!

Алекс ,бандата е уникална  Hug Добър екшън си си спретнала вчера ти  hahaha

# 654
ПОЖЕЛАВАМ ВИ ОТ СЪРЦЕ ДА УСЕТИТЕ МАГИЯТА,ЧУДОТО,СВЕТЛИНАТА,ХАРМОНИЯТА  Hug И  ЛЮБОВТА КОЯТО НИ ЗАЛИВА ОТ ВСЯКЪДЕ!ЖЕЛАЯ ВИ ДА НАМЕРИТЕ СЕБИ СИ,ДА СЕ ОБИЧАТЕ И ДА БЪДЕТЕ ОБИЧАНИ! bouquetВЕСЕЛО ПОСРЕЩАТАНЕ НА 2010Г. ,МИР И ЛЮБОВ ВЪВ ВАС И ОКОЛО ВАС!ОБИЧАМ ВИ! Hug Hug Hug

# 655
  • София
Мили момичета, весело посрещане на Новата 2010 година! Нека тя да бъде успешна, щастлива и мирна и да ни донесе много любов, семеен уют, детски усмивки и късмет, както и дъжд от нови бебчета за всички, които си го пожелават!

Шопи, най-важното е таткото да помага. Hug Специално на теб ти пожелавам всичко да мине безпроблемно и в новата година да гушкаш едно здраво и много кротко малко вързопче.

Бубе, аз също много го ценя осцилококцинума и винаги с него започвам.

Дими заспа и отивам да си довършвам манджите. Ту вдига, ту смъква Т. Преди малко беше 39 °С, сега я свали до 37,2. Може би по-късно ще я заведа до поликлиниката да й видят гърлото. Иначе вирусчето е много странно -  освен Т от нищо друго не се оплаква newsm78. Май има и болки в мускулите. Дано само да не е свинския грип Praynig и на Яси поне да му се размине.

# 656
Ох Комарче ,дано не е нещо по-сериозно и да се размине  с настинка  Praynig

# 657
  • София
Мили момичета,
влизам за да ви пожелая приятно, весело и много позитивно и емоционално изкарване на Новогодишната нощ и посрещане на Настъпващата Нова Година!
Пожелавам на всяка една от вас само хубави моменти на щастие и радост през идната година, но най-вече здраве, малко повече парички и повечко късмет, че нали знаете- и онези на Титаник са били богати, ама пусто като късмет не са имали, завалиите...... Mr. Green Joy
Нека всичко лошо да остане в старата година, а новата да дойде изпълнена с нови надежди, нови желание, нови мечти.....
И не на последно място да ви благодаря за времето, което прекарахме с вас през изминалата година.  Нека и през Новата да сме пак в същия пълен състав, че дори и повече да сме - по-весело ще е! Благодаря ви, че ви има. Hug
Благодаря! Благодаря! Благодаря!
Замислете се с колко положителна енергия е заредена тази думичка. Използвайте я честичко, ще видите че денят ви ще е по-добър и по-смислен! И не забравяйте в 12 ч, освен честитенето на Новата 2010г да кажете на любимите си и близки до сърцето хора колко много ги обичате! Нека го почувстват, със сигурност ще им бъде хубаво! А когато любовта е споделена- какво по-хубаво от това! Kissing Heart lovekiss

Всеки ден благодаря на Алекс, че я има и не забравям да й кажа колко много я обичам и колко много означава тя за мен. Сигурна съм, че ме разбира!!!

Затова благодаря и на всяка една от вас за всичко и много ви обичам!

Весело изкарване на всички ви и много, много целувки! Kissing Heart lovekiss Two Hearts

Шопкиньо, от инат- да не вземеш да се разраждаш баш в полунощ..... Та на израждащият те екип да му се двои всичко и да те пита кое да вади по-напред - мъжкото или женското Thinking newsm78 Mr. Green Joy Joy Mr. Green

Позволявам си да копирам от един друг подфорум една кратка приказка, с много смисъл и повод за размисъл:

Четири свещички горели бавно. Ако запазиш тишината, можеш да чуеш как те говорят. Първата казала – „Аз съм свободата. Никой не може да съхрани моята светлина. Мисля, че трябва да угасна.”. Нейният пламък станал много малък е тя изгаснала съвсем. Втората казала – „Аз съм вярата. Аз съм най- наранена и няма смисъл да горя повече.”. След думите й повял нежен ветрец и тя изгаснала. Спонтанно проговорила Третата свещичка – „Аз съм любовта. Нямам повече сили. Хората ме отблъскват и не разбират колко важна съм аз. Те забравят да обичат дори най- близките си хора.” – и после изгаснала и тя. Едно детенце влязло в стаята и видяло, че трите свещички са изгаснали. „Оооо, защо не горите повече?” Детето много се натъжило. Тогава започнала да говори Четвъртата свещичка: „Не се страхувай, докато аз горя, ще можем да запалим останалите. Аз съм надеждата.” С блеснали очички взело детето свещичката на на надеждата и запалило отново другите. Пламъкът на Надеждата трябва да бъде винаги при нас… и така да запазим Вярата, Свободата и Любовта за всички времена! Весели Новогодишни празници с пожелание за Свобода, Вяра, Любов и Надежда!

Последна редакция: чт, 31 дек 2009, 16:18 от Мишле_

# 658
Приятно прекарване на новогодишната нощ на всички мами и техните семйства!Нека новата година ни донесе повече здраве,щастие и любов.Шопи стискаме палции,ии очакваме утре бебчо да се е появил.

# 659
Мишке, прекрасни, вълшебни пожелания! Heart Eyes

На цялата дружина искам да пожелая здраве и сила през идната година! Много късмет, много търпение и положителна нагласа!
Моля да ме извините, че не бях на линия и съпричастна към тревогите ви през миналата година. И Валето работеше, а успя да е на линия, че и второ да направи. Разпиляна работа моята, не насмогнах, но такава съм-от по-стар модел  Mr. Green и имам нужда от ъпгрейдване Grinning.

Една запомняща се и много приятна новогодишна нощ ви желая! И благодаря на дядо Боже, че сме заедно! 

Общи условия

Активация на акаунт