НОЕМВРИйската тайфа чака "Шопска" новина!!!

• 24 935
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
  • На топло...
За много години Hug Hug Hug!

Честит Рожден ден на Любчо  bouquet!

Честито на имениците  bouquet!

# 676

Ели да си знаеш че си спазих обещанието.

Hug Hug Hug
И аз си мислех за вас и наум ви пожелах на всички здраве, щастие и благополучие.

Честит имен ден на Пепенкината Василенка и на Васето на Ванина.Да са живи и здрави и много късмет.Честит рожден ден и на Любчо на Вита.

Айде казвайте какви късмети изтеглихте от баницата.Щото ние нямаме.На мъжо баба му ги сложила вътре и уж ги увила с фолио, обаче са се навлажнили и се разпадат.И е мисия невъзможна да се прочете и буква даже  ooooh!

# 677
  • Варна
Честита Нова Година   Hug Hug Hug
Това ми беше най-трезвената НГ (нали още съм си болна малко)  hahaha и ми беше много странен празника, но за сметка на това от баницата ПАРИЧКИ ми се паднаха а мъжа ми точно в 12 часа счупил цяла табла с шампанско  Crazy тъй че явно и късмет ще има , и шампанско ще се лее  Joy Ако сме и здравички, няма какво повече да искам
Днес смятам да отида вече да видя Габи, вече съм по добре. Досега се въздържах , за да не й лепна още нещо. Тя не се е оправила още и не искала да яде нищо, майка ми каза че е отслабнала...абе побърках се тия дни, аз болна вкъщи, тя при майка ми, без да мога нищо да направя за нея  #Crazy Дано да ми оздавява вече  Praynig

# 678
  • София
Честита Нова 2010 Година!!!!

Честит имен ден на всички именници

На всички ви желая много здраве, много щастие, много късмет, много пари, много любов - от всичко хубаво по много  Heart Eyes Нека новата година донесе на вас и семействата ви само хубави моменти  Hug

Шопи  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 679
  • София
Честита нова година !!!
Нека 2010 донесе много здраве, щастие и късмет на всички!!!
Нека се научим да прощаваме,
нека повече се обичаме, и на себе си повече да приличаме!!!
Нека бъдем по-добри не само тези дни!!!
[/color][/b][/u]Ние едвам издържахме до 24ч. Аз си пийнах и тая сутрин такъв алкохолен глад ме гонеше. Laughing Криси си заспа в 21ч. и не се е будил до 6ч. и от тогава до преди малко Crazy. И на мен сега ми се спи.
От питките ми се паднаха късмет и бебе!!!

# 680

От питките ми се паднаха късмет и бебе!!!

Ха така.Ето при кой е следващия щъркел  Wink

Пък на Анита от баницата й се падна парата.А на Бъдни вечер парата я взе мъжо.Значи мноооооого пари ще правят двамата, а мама ще ги харчи  Whistling

# 681
Честита нова година!
Много здраве, щастие, късмет и сбъднати мечти!

# 682
За много години скъпи мои съфорумки! Да ни е честита новата 2010 година. Да сме живи и здрави, да сме по-добри и мили, да сме весели, щастливи!
 Здравеите и от мен в новата година, да се надяваме че ще бъда по пишеща и отговорна към любимия си форум. На кратко да се изкажа само, че празниците минаха чудесно при нас, с невероятно щедър дядо Коледа тази година. Децата получиха толкова много подаръци че вече с нищо не си играят горките, писнаха им бързо, бързо, но както се казва важен е блясъка в очичките им и това да ги видиш щастливи. Лози  е добре, с баба си сега е даже още по-добре, не се раделят въобще и голяма игра пада. Де да имах и аз това време така да играя с двамата, ама пусто нали и къщата трябва някои да върти. Расте милия, зъбки го мъчат. И нищо че имаме само 4, мама вече му ги мие. На всичкото отгоре още се кърмим през нощта, няма оттърване ви казвам, не иска да пие друго мляко, само маминото признава и направо съм в чудо невиждано.  Е да ви оставям да се насладите на останалата част от празниците. Желая ви всичко наи-хубаво момичета.

# 683
  • София
Честита Нова Година!
Желая ви много здраве, щастие и късмет! Нека 2010-та да донесе само положителни емоции и много здрави бебчета!

# 684
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА! Желая ви на първо място да сте живи и здрави. Успех във всичко, което умеете, късмет във всичко, което не зависи от вас и сбъдване на всичко, за което мечтаете!  Hug Hug Hug

Честит имен ден на Васето на Ванина и Василена на Пепена! Живи, здрави и щастливо детство!

Честит Рожден Ден на Любо! Да е жив и здрав, весел и щастлив и много късмет в живота!

Посрещането на Новата година мина много добре  Party макар че не успяхме да излезем  Crossing Arms
Поседяхме малко при нашите, псоле приспахме Рая и оттам започна купона  Wink Направихме си романтична вечеря - свещи, тиха музика, голи тела  Mr. Green Изобщо много приятно посрещане  Crazy
От баницата ми се падна нова къща с басейн, тераса и градина и печеливш бизнес  Grinning Та, ще ставам от голямото добро утро  Laughing

Рая сега спи, а аз се чудя кое по напред да свърша и от толкова чудене дремя на компа  Laughing

Шопче Как сте днес? Четирима?

# 685
да ви почерпя за здравето на моето съкровище,да ми е жив и здрав и много ни радва.Честито и на всички други именници,честит рожден ден и на Любо всички да са живи и здрави.Ние прекарахме страхотно,бяхме на гости а малкия вкъщи с свекито.Аз си легнах към 3 часа,а мъжо сутринта в 9  Grinning и сега и двамата с малкия спинкат.Довечера ни очаква още едно алкохолно турне.Шопи как си мила? как забравих  Embarassed ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!

# 686
Честита нова година
Честито на имениците и рождениците

на Ивко от баницата му се падна бебе Rolling Eyes и викам на мъжа ми"Бързо отивай да му купиш едно бебе кукла,че да стане белята" Joy
малеее,хора снощи след 12 отидох в съседката,бяха се събрали само жени....не е за разправяне....много ме боли сега главата Embarassed

# 687
  • Sofia

Весела, щастлива и много успешна 2010 година на всички! Пожелавам здраве, късмет, добро настроение и много усмивки! Нека бъдем влюбени, обичащи и много обичани през цялата година!

Честит имен ден на всички именници! Да са ни живи и здрави!

Честит рожден ден и на Любо!  Gift newsm59

От баницата на мен се паднаха парите Laughing

# 688
  • до Пловдив
Нека през новата година здраве, щастие, късмет
ви съпътстват занапред!
Много радост и пари - по вода да ти върви!
От любов да сте пияни и винаги засмяни!

Честита Нова Година!

Честит имен ден на всички именници! Да са ни живи и здрави!
Честит рожден ден и на Любо!

# 689
Честита Нова 2010 година  Hug
Аз като прочетох посланието на Мишлето от вчера и си глътнах езика от умиление и просто нямам думи............ Heart Eyes
Затова само допълвам Честито и на Днешнте Именници   bouquet и ви прегръщам силно всички с едни думички само: Обичам ви  Hug

Общи условия

Активация на акаунт