Я бързо да си признаете има ли някоя от вас Ива Цокова във фейсбук

за протокола във фейсбук съм Penka Slavcheva, да не се караме ми изпратете приятелските си покани
моля 

моля 
Пусто, осще съм болна, не става да я взема, а и изпитите чукат на вратата, не че успях нещо да прочета.... въпреки че в този момент са последното нещо , което ме вълнува, искам само да се оправяме вече 
Аз доста си кисна там покрай фермата
, жената нищо лошо не е казала, те свекървите така си говорят. Моята като идеше сина при нея в стаята казваше " За ко идиш бе?"
, ама после с времето разбах че това е нещо като лаф за нея
. По същия начин като дойдат племениците на гости моя син ги посреща не с "Здрасти", ами с "Кога ще си ходите?", ама детето нищо лошо не влага, просто много ги обича и се интересува колко ще си играят
, добре че зълвата е с чувство на хумор и не се сърди.
. 

на вашия татко! Да е жив и здрав и много да ви глези!
Освен да си направим още едно бебе
и да ме повишат да се грижа от 1 за 2 бебета 
След концерта се сети че е гладен и се цедих почти 3 часа за да му смогна на глада.
Сигурна съм че тя даже и не предполага колко те е подразнила с това изречение.
. Въпреки, че аз лично не виждам умисъл в думите на свеки ти си познаваш хората.
Аз повече се дразня на нашите защото винаги като имам нужда я взимат и я гледат с кеф, но на вратата ме посрещат с въпроса - Кога ще я вземете? В началото ми беше криво, но не мога да им се сърдя и те използват почивните дни да свършат нещо или да идат до някъде, правят си планове хората. А затова, че си искала да си починеш, няма защо да се чувстваш виновна, аз също понякога ги моля да я вземат 1 ден просто да се наспя, и ние сме хора въпреки, че го играем супер мами 
нали знаете че аз никак не я понасям моята,много неща ми идват на акъла да и направя
общо взето само хубави работи
и ан 7 януари съм именничка,на 15ти мъжо и свеки рожденници,и кога ще се спи незнам.Аз от мояята свеки не мога да се оплача,сега е 10 дни в отпуска и малкия по цял ден е долу при тях.Ние живеем в къща,с мъжо сме на 2 етаж а те на първия.Чак ми става неудобно
.Изчезваам,че имаме гости . 
Пожелавам на всички да са живи и здрави, каквото са си пожелали в полунощ да им се сбъдне!!! На мен, да си призная, 31.12 ми е най-гадният ден от годината, едни тежки мисли ме налягат тогава, изобщо не ми е до празнуване
Та затова малко се бях умълчала, но иначе следя нещата, стискам палци на Шопи и аз!
Аз там поддържам контакт със съученици и приятели извън БГ, затова си го отварям редовно. Все още устоявам на Фармвил