Разгледайте тези красоти!

• 14 205
  • 111
  •   1
Отговори
# 75
  • софия
Останаха ми очите в тези красоти. ShockedА и ми се доиска
от всичко да опитам. eat

# 76
Браво на мйсторката ,невероятни са   bouquet

# 77
   Невероятно е! Не ми стига въображение дори да си представя как е направила тази красота.

# 78
  • до една звездичка
Малииииии....!!! newsm10 smile3501
Ама какво се чудя - рибите сме така - обичаме да ни е красивичко. Blush

# 79
Много е красиво,абсолютно всичко.Това нещо трябва да ти идва отвътре,не можеш ей,така да хванеш ножа.
Браво на майстора Simple Smile

# 80
Леле, какво въображение.
Браво.
Очите ми останаха.
 #Crazy

# 81
особено хризантемите са просто прекрасни,иди кажи че не е живо цвете.

И аз по тях се прехласнах най-много.  Simple Smile От кашкавал ли са?  Thinking
ХРИЗАНТЕМИТЕ СА ОТ КИТАЙСКО ЗАЛЕ(под една от снимките го пишеше)
просто прелестно newsm81

# 82
  • София
Уникално! Браво! 
smile3501 smile3501 smile3501
 newsm10 newsm10 newsm10

# 83
  • Варна, България
За радост майсторката ми е колежка и приятелка!!!
Казва се Златка, но е преподавател по английски език и всички й казваме Голди (оттам и албума й е така goldi)
Наистина невероятни красоти прави и има златни ръце! Може да измайстори страхотни неща от какво ли не. И не е само до инструментите, а до усет, талант, въображение и мерак, естествено. А тя го има в изобилие. Вчера се бяхме събрали у нас и пак беше заформила нещо красиво, макар и набързо.
Първото влакче на последната страница беше за 3-тия РД на моя син.  Wink Може би и някой от букетите.

Ще й пусна линк към темата и предполагам, че много ще се зарадва, а може и да пише тук.

ПП. Да допълня само, че тя се занимава с подготовка и украса дори и на цялостни тържества на близки, приятели, и на техни приятели приятелите... т.е. хобито малко по малко започва да се превръща в допълнителна професия, доста е търсена.  Grinning

Последна редакция: сб, 09 яну 2010, 14:43 от voltage13

# 84
Благодаря за хубавите думи! С удоволствие бих обяснила как се правят нещата, естествено на теория не е като да го видиш как става на живо. И бих изработила по поръчка  от публикуваните неща, но никога не стават еднакви. И да кажа, че всичко се яде (вазите и кошниците от диня са пълни с топки от диня и други плодове). Не се ядат само листата от динена кора.

# 85
  • до една звездичка
Благодаря за хубавите думи! С удоволствие бих обяснила как се правят нещата, естествено на теория не е като да го видиш как става на живо. И бих изработила по поръчка  от публикуваните неща, но никога не стават еднакви. И да кажа, че всичко се яде (вазите и кошниците от диня са пълни с топки от диня и други плодове). Не се ядат само листата от динена кора.

Още веднъж, поздравления! Наистина доказвате, че когато човек "впрегне" талант и въображение (стига да ги има, разбира се), резултата може да бъде великолепен!

Аз искам да ви попитам само едно: ясно ми е, че за карвинга се изискват невероятни умения, търпение, а и доколкото ми е известно, специални ножове. В тази връзка това изкуство го определям като нещо непостижимо за себе си (засега) и имам по-скоро един друг, по-прозаичен въпрос.  Wink
Как успявате да направите розите от топено сирене в средата на блюдата със сирена и кашкавали? Какво сирене използвате? На мен ми е трудно дори да отрежа кръг с правилна форма, без да залепне по ножа, камо ли да оформя цвете? ooooh!

# 86
Голди,златни ръце имаш!Всичко,което си показала е приказно красиво!А щом се яде ,значи е и вкусно. Hug

# 87
Уаууу, супер! Може и да си открадна нещо Embarassed Embarassed Embarassed

# 88
Е това се казва майсторлък Браво!!!
 smile3501 smile3501

# 89
И на мен много ми хареса всичко,найстина не ми идва нищо  като идея,но когато го видя имам желание да опитам.Направо се прехласнах по росите от топено сирене,а както и платата със сирена.В  къщи много харесваме всички видове сирена,така,че ще опитам някога.

Общи условия

Активация на акаунт