Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са червените точки в областта на деколтето по време на бременност?
Какво представляват разширените капиляри и как могат да бъдат оправдани?
Какво причинява кървене без причина по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са червените точки в областта на деколтето по време на бременност?
Червените точки в областта на деколтето по време на бременност могат да бъдат разширени капиляри, причинени от увеличения кръвен поток в тялото. Това може да се дължи на напрежението, което пукането или разширяването на капилярите създава. Тези промени са често срещани по време на бременност и обикновено изчезват след раждането.
-
Какво представляват разширените капиляри и как могат да бъдат оправдани?
Разширените капиляри са разширени или пукнати кръвоносни съдове, които могат да се появят по време на бременност поради увеличеното количество кръв в организма. Обикновено не се оправдават без намеса, като най-често се извършва процедура за тяхното премахване с електричество. Козметиците също могат да извършват тази процедура.
-
Какво причинява кървене без причина по време на бременност?
-
Как трябва да се подготвят гърдите за кърмене и трябва ли да се сменят сутиените преди раждането?
-
Какво представлява ваксината за безопасност на бебето и майката при отрицателна кръвна група А?

Последният ми цикъл беше на 09.01.,според мой изчисления на 16.01 трябва да ми е била ову-то и точно тогава имах сексуален контакт,5 дни по-късно започнаха едни болки долу ниско,имаше зацапване,на следващия ден имах нещо като цикъл,само че много оскъден и много кафеникаф.От 4 дни постоянно ми се пишка,не спирам да пия сок от ябълка(попринцип съм почитател на газираното),имам леки световъртежи и тъпи болки в кръста.....Вчера си купих тест и го държа в шкафа,защото не съм сигурна кога е точния момент,за да го направя,а ми се иска като се тествам да видя двете чертички....Та въпроса ми е,вие как мислите,дали има нещо или си въобразявам,след този кратък цикъл по никое време?!
Дано всичко е нормално