Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 5

• 52 323
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
Утре ще пиша какво ми е казала личната . До утре .
Ще чакам утре да ни пишеш и още веднаж Hug Praynig

# 646
Здравейте:),
Искам да попитам, от няколко дни имам една странан болка отстрани в ляво на корема и хълбока. Не е точно болка, някак си като тежест и от време навреме, ту се появи, след 2-3 часа изчезва и после пак. По принцип не съм особено страхлива, пък и какво ли не ме боля до сега, но почнах да си мисля дали да не ускоря малко датата на консултацията?
Благодаря ви!

# 647
Утре ще пиша какво ми е казала личната . До утре .

Чували сме какви ли не чудесии от лекарите, които излизат пълни глупости, нормално е да се притесняваш, всяка на твое място ще е така, но наистина не трябва, многог е рано да се каже. Може би е било рано да се види-имала си късна обулация или нещо друго. Спокойно... Hug

# 648
Здравейте:),
Искам да попитам, от няколко дни имам една странан болка отстрани в ляво на корема и хълбока. Не е точно болка, някак си като тежест и от време навреме, ту се появи, след 2-3 часа изчезва и после пак. По принцип не съм особено страхлива, пък и какво ли не ме боля до сега, но почнах да си мисля дали да не ускоря малко датата на консултацията?
Благодаря ви!

Направи го - нищо не пречи. Само да си спокойна Peace.

# 649
denitsa_dimitrova, стискам палци всичко да е наред с бремеността ти.  Praynig Peace

# 650
Мамчета аз да се похваля на кои дати ще раждам единият гинеколог ми каза на 24 юни,другия на 21 юни после смята на една таблица излезе 18 юни,а в един сайт ми излезе на 19 юни  hahaha та се чудя на кого да вярвам,приятелят ми се базикаше от 1 юни да си нащтрек  #Crazy,кога ще трябва да ми кажат пола на бебето?

# 651
  • Варна
Мамчета аз да се похваля на кои дати ще раждам единият гинеколог ми каза на 24 юни,другия на 21 юни после смята на една таблица излезе 18 юни,а в един сайт ми излезе на 19 юни  hahaha та се чудя на кого да вярвам,приятелят ми се базикаше от 1 юни да си нащтрек  #Crazy,кога ще трябва да ми кажат пола на бебето?

Смятай датата на последната си менструация + 7 дни - три месеца и ще получиш термина.
Приятелят ти е прав, щом влезеш в 9 месец може да родиш по всяко време, разбира се колкото по-близо до термина по-добре. А пола могат да ти го кажата вече, на добър апарат се вижда в 14-15 седмица.

# 652
Благодаря много за отговорите! Heart Eyes

# 653
Здравейте мили мами,имам  въпрос и се надявам на отговор.
 PraynigПоследният ми цикъл беше на 09.01.,според мой изчисления на 16.01 трябва да ми е била ову-то и точно тогава имах сексуален контакт,5 дни по-късно започнаха едни болки долу ниско,имаше зацапване,на следващия ден имах нещо като цикъл,само че много оскъден и много кафеникаф.От 4 дни постоянно ми се пишка,не спирам да пия сок от ябълка(попринцип съм почитател на газираното),имам леки световъртежи и тъпи болки в кръста.....Вчера си купих тест и го държа в шкафа,защото не съм сигурна кога е точния момент,за да го направя,а ми се иска като се тествам да видя двете чертички....Та въпроса ми е,вие как мислите,дали има нещо или си въобразявам,след този кратък цикъл по никое време?! newsm78
Добро утро от мен!Преди 10 мин си направих теста......беше отрицателен! Sad
Това означава ли,че полудявам и всичките ми симптоми са илюзия?! Thinking

# 654
Здравейте мили мами,имам  въпрос и се надявам на отговор.
 PraynigПоследният ми цикъл беше на 09.01.,според мой изчисления на 16.01 трябва да ми е била ову-то и точно тогава имах сексуален контакт,5 дни по-късно започнаха едни болки долу ниско,имаше зацапване,на следващия ден имах нещо като цикъл,само че много оскъден и много кафеникаф.От 4 дни постоянно ми се пишка,не спирам да пия сок от ябълка(попринцип съм почитател на газираното),имам леки световъртежи и тъпи болки в кръста.....Вчера си купих тест и го държа в шкафа,защото не съм сигурна кога е точния момент,за да го направя,а ми се иска като се тествам да видя двете чертички....Та въпроса ми е,вие как мислите,дали има нещо или си въобразявам,след този кратък цикъл по никое време?! newsm78

Нещо аз ли не разбирам... ако последната ти менструация е била на 09.01, то овулацията при 28-дневен редовен цикъл е била около 23ти януари? 09.01 + 14 дни...

# 655
  • Варна
Здравейте мили мами,имам  въпрос и се надявам на отговор.

Понякога това са симптоми и на възпаление, така че иди на лекар. Peace

# 656
здравейте момичета,аз съм бременна в четвърти месец и до скоро бях много зле.постоянно ми с егадеше,ниско кръвно и всички гадни неща си ги имах,после за една,две седмици ми просветна,върнах си апетита и леко се почувствах пак нормален човек,но...от два,три дена насам отново нещо ства с мен.сега пък постоянно съм изморена.и постоянно ми се спи.това нормално ли е? например вчера наистина станах доста рано сутринта,че имах работа,но на обяд бях вкъщи и спах целия след обяг около 4 часа,после към 23.30 часа си легнах и спах днес до 10.30 ,а сега три часа по-късно искам да си легна.нещо ме плаши това.....отделно си нямам никаква енергия,въпреки,че гледам да ям хубава храна,пия си и добавките,не ходя на работа....имам спокоен живот. ако имате нещо като мнение и съвет ще се радвам Hug

# 657

Смятай датата на последната си менструация + 7 дни - три месеца и ще получиш термина.
Приятелят ти е прав, щом влезеш в 9 месец може да родиш по всяко време, разбира се колкото по-близо до термина по-добре. А пола могат да ти го кажата вече, на добър апарат се вижда в 14-15 седмица.

Излези на 19 юни,благодаря ти много бебето най-добре си знае кога да се появи   ylinfant.

# 658
Може да имаш железен дефицит. Често се случва по време на бременността. Говори с гинеколога си, а и едни изследвания ще внесът яснота. Като цяло не е нещо ненормално да си по-уморена от преди и да ти се спи.

# 659
Мамчета приятелят ми е сънувал,че съм отишла на лекар и там са ми казали че бебето е момиче какво означава ако можете да ми кажете аз гледах в нета и не намерих нищо.

Общи условия

Активация на акаунт