ОСМОКЛАСНИЦИ в коледно настроение

• 27 848
  • 749
  •   1
Отговори
# 480
Поздрави на всички празнуващи с повод или без повод  newsm51 Wine Glass
Зла Гад-Пиги  завиждам ти благородно за това ,че на връх Нова Година си
 могла да си натопиш краката в морето ммммммммммм  кеф,пожелавам ти всяка нова година да
посрещащ на ново и желано от теб място newsm10

# 481
  • През девет земи в десета
И аз мисля да дойда на 30-ти,но предполагам и мъж ми ще е с мен,голям фен е на Перник Peace

# 482
  • София и там където не се пуши
И аз мисля да дойда на 30-ти,но предполагам и мъж ми ще е с мен,голям фен е на Перник Peace

Аз специално съм фен на мъжът ти. Той също е част от колектива, пък и предполагам, че ще има и други навити мъже и ще си има компания.

# 483
Страхотен празник заформя форумската ни компания пак! Party

И аз бих си топнала краката в морето през зимата, но нямам шанс, обградена съм от запалени скиори, които само към белите урви гледат. ooooh! Е, не е чак толкова лошо. Wink

Наближава края на първи срок в новите училища. Очаквате ли по някоя шестица за срока?

# 484
  • България
Очаквате ли по някоя шестица за срока?

Тайно се надявам поне по спорт, че девойката е спортна натура  Joy Joy Joy

# 485
  • Sofia
И при нас надеждите са  поне 1 за разнообразие , а беше време когато всичко беше 6,  славно минало незабравимо newsm78

# 486
  • През девет земи в десета
При нас май ще са предимно шестици,за математиката още не се знае между 5 и 6 е,но това защото са били намалени часовете когато са правили класното и май на целия клас не е останало време за последните 2 задачи,госпожата е казала,че ще ги доизпита.По български има 6 на класното.По география 6 за срока,по английски 6,музика и рисуване не съм в час дали ще има срочни.Ще видя на финала.Оставила съм младежа да се оправя сам с всичко,той и без това не иска помощ за нищо,така по му е кеф.
Само физкултурата е под въпрос,там госпожата пишела точки някакви и била на мнение,че всички малки са ужасни Rolling Eyes Wink ,но каквото такова Mr. Green Няма за едно физическо да се косим  Laughing

# 487
При нас анонсите са за шестици по български, математика и английски, ама аз докато не видя, не вярвам. С физическото сме зле, ама то е, защото не ги изпитват на електронни спортове  Mr. Green, трябвало да се тича, видиш ли. Що за ретроградно разбиране!

# 488
  • София и там където не се пуши
Ами като бяхме на родителската среща, по физическо имаше 3. Като казах на кого съм майка, господина ме погледна със съчувствие. За останалите предмети не зная, но бил най-добър по английски (това той си го казва - имаме си самочувствие по този предмет). За останалите не зная.

# 489
  • There I was on a July morning
При нас също физическото е най-трудната дисциплина  running.
По останалите предмети нямам притеснения.

Пиги, много готини снимки, от тази толкова екзотична държава. Peace

# 490
  • гр. София
Скубиду, и при нас е така,но тази година и при тази учителка.До сега никога не е била проблемна щестицата.

# 491
А при нас  ФИЗКУЛТУРАТА е сигурна зза отличен.

# 492
  • There I was on a July morning
Скубиду, и при нас е така,но тази година и при тази учителка.До сега никога не е била проблемна щестицата.

И при нас досега не е била проблемна оценката по физическо, но предишния учител им пишеше 6-ци на общо основание, а при тази трябва да се поизпотят и да покриват нормативи  Wink

# 493
  • България
 Мили дами, тъй като на 30 и 31 се очаква в Перник да е пълна лудница, моля ви да направим някаква организация и списък на желаещите да ни посетят. Кажете кой как ще идва - деца, мъже, свекърви, тъщи и т.н. Искам около 20.01. да направя резервация в кръчма, за да не ви разочароваме. Действайте!  smile3503

# 494
  • София
Здравейте, момичета!

И при нас досега не е била проблемна оценката по физическо, но предишния учител им пишеше 6-ци на общо основание, а при тази трябва да се поизпотят и да покриват нормативи  Wink

Пък представете си моята като имаше 5 по физическо в старото училище, колко ли ще има сега...Спорта не и е в кръвта...Все се записва да тренира нещо, но все не и се отдава и след време се отказва, иначе желание има.

А по другите предмети си мисля, че май се оформя към 5.Не знам, ще видим.Кога свършва срока?
Мами от Френската, ІІ срок ІІ смяна ли ще сме?Дано, че тези ранни ставания...

Общи условия

Активация на акаунт