ОСМОКЛАСНИЦИ в коледно настроение

• 27 724
  • 749
  •   1
Отговори
# 735
  • Sofia
noshtna_ptica, не мога да не се възхитя на педагогическия подход на таткото! Обяснил е ясно, точно и конкретно цялата наука!  Joy Joy Joy

СофияВ, така обясняват физиците!  Mr. Green

# 736
  • гр. София
Добро утро!
Някои осмокласници си нанкат сладко тази сутрин.Вчера завършиха много успешно 1 срок. Laughing
По френски-6,а по страшното физическо-5. Joy Joy Joy
Не зная защо,но пък дъщеря ми учат и днес.

Съжалявам за събота,но няма да успея да дойда. Sad

# 737
  • София и там където не се пуши
Елица, щом твоето е с 5 по физическо, моето сигурно ще е с три. От малък все изчислява как може да си спести движенията  Joy .

Моят днес е на училище, явно някои училища са помислили и са решили, че няма да учат.

# 738
  • София
SofiaV  празнуваме последния ден на февруари (ако беше високосна година щяхме да уцелим десятката - РД през 4 години). Няколко дена преди нея е и половинката. Изобщо страхотна комбинация сме.....Майка ми казва, че нашето семейство ги изтощава финансово - като се почне с Нова година, януари и февруари сме доста нагъсто.

Знаток, къде си. Май изписахме успешно 50 страници. Без теб нова тема няма.  bouquet

# 739
  • България
prekrasna, аз съм малко преди нея - на 25-ти Simple Smile.

# 740
  • There I was on a July morning
ellytza, и моята дъщеря спинка сладко тази сутрин.
Ние също сме с 5-тица по страшното физическо /ама това си е направо постижение  Laughing/, по всичко друго - 6.

Тинейджърката от няколко години никъде не иска да ходи с нас, най-много да излезем да и купя някоя дрешка или обувки, но и там вече започва да се справя сама.

# 741
  • Sofia
Франческа, те май не идват заради майките си, а заради приятелките.
Моето реши да дойде, след като разбра, че дъщерята на Десиславас ще идва. Понеже седят на един чин в училище - май са залепнали... Joy
Незнам дали са залепнали, но се забавляват и това е чудесно Laughing

Франческа сега разбирам защо мойто момиче така обича математиката  ,явно има астрологично обясненние.Поздравления за всичко 6 ,прекрасна новина!!!

в 11 ще сме на гарата под часовника Grinning

Благодаря на всички и да ви се връща Hug

Скубиду и Елица  smile3501 за 6 по френски ,знам колко е трудно

# 742
Лелеееееееееее, много шестици много нещо   smile3501
Да отчета и аз първия срок- 5 по немски, математика и български, за другите предмети не знам, но май са 6-ци.  По проблемния за доста- физическо, май ще сме без оценка този срок, т.к. беше освободен 2 месеца /поради контузия/.
Бележника нямало да видя, поне до другата седмица!?!?!? /Какво да му гледам, нали съм си знаела     smile3521 /
Днес няма да ходи на училище поради сериозни ангажименти /не ме питайте какви  smile3511  /, приятелите ще му вземат бележника
 Рапорт даден- рапорт приет    newsm03

Хубаво изкарване в Перник и да пооскубете кукерите - било на късмет и на следващата среща да чупнете по парченце и на нас, отсъстващите.

# 743
Да ви се изфукам , с тройка сме по физическо  Joy . Познах.

# 744
  • София/Осло
Eee  много добре, нали знаеш с какви кански мъки се изкарва 3 ..и то по физическо  Laughing

# 745
Е, е честито и поздравления за всички шестици!!! При нас бележници няма- във Варна се почива цяла седмица и оценки ще видим чак в средата на другата. Нашият френски не беше оформен... да видим след дървената ваканция какво ще му пишат. Математиката е нашият "любим" предмет Laughing. В тая посока са моите тревоги /не негови.../.
Весел купон утре!!!  Wink Wink Wink

# 746
  • Sofia
Дороти Г-жата ви по физическо   Цветанка Стефанова  ли се казва?

В събота няма да се видим това е последната но незнам дали е окончателна информация Rolling Eyes

# 747
Дороти Г-жата ви по физическо   Цветанка Стефанова  ли се казва?

Нее мъж е и не е виновен човека - сигурна съм. Винаги си имаме проблем с физическото, но предишното училище, учителката беше невероятен възпитател и УЧИТЕЛ и беше на мнение, че по физическо не бива да има оценки, за да обичат децата спорта и винаги всички имаха 6.

# 748
НОВА ТЕМА

За събота - за жалост - за сега отпадам, но не губя надежда.
Гарганела се оказа с гнойна ангина. И сега ми се мръщи, че ходя на работа вместо да си стоя в къщи при нея. А не ми се ще да я водя с мен - студ и антибиотик  Tired (за протокола - не е боледувала от близо 2 години)

# 749
Да ви се изфукам , с тройка сме по физическо  Joy . Познах.
Joy

Общи условия

Активация на акаунт