ОСМОКЛАСНИЦИ в коледно настроение

• 27 740
  • 749
  •   1
Отговори
# 690
Добре дошла на Госпожичка Клавел   bouquet

Лейди -Би ти внесе свежест с темата с това разкошно лично творчество  Hug

А от мен по кафенце за добро настроение

Хубав ден с хубаво настроение  Grinning

# 691
Добре дошла Госпожичке Клавел!

Щом само 4 години сте в Осло, значи синът ти е взел хо-голямата част от граматиката и бързо ще навакса  Peace

2 броя ли сме за влака? ОК!
В колко часа? Под часовника нали?  Joy

# 692
Какво по- хубаво от това да се увеличава и без това голямата ни компания  newsm10 

Попълнения все по свежи и готини   smile3525

Привет и от мен на Госпожичка Клавел     newsm51

# 693
  • София/Осло
Щом само 4 години сте в Осло, значи синът ти е взел хо-голямата част от граматиката и бързо ще навакса  Peace

Ами в интерес на истината, той беше в предучилищна и 1 клас в Английско училище в чужбина , после 2 г и половина в българско и сега 4 години във френско...кашата е пълна при нас  Laughing
 Hug

# 694
Привет и от мен на Госпожичка Клавел     bouquet

Добре си дошла в България и при нас.

Публикувана от: Знаток

"2 броя ли сме за влака? ОК!
В колко часа? Под часовника нали?"

А трети ще приемете ли? Аз още се чудя с какво да пътувам, но определено не ми се пътува сама.

# 695
Сурва 2010 – групата на осмокласните мами

Зла Гад-Пиги®  -  С  мъжа - голям фен е на Перник.
Знаток  - Все още 1 брой.
noshtna_ptica  - Каза твърдото “да” – сама без мъж, дете, кола...
Кабо Алма  - Там е.  Сама, но продължава да придумва осмокласника.
prekrasna -  Ще намине да ни види. Движи се по друга програма.
Asss62  - Идва ... още се чуди с какво да пътува.
margaritavass- Ако е студено, ще скача и ще се загрее.
(х) Dorothy –Без малкия господин, но с осмокласника, който няма да се представи на майките. (С моя син ще си направят отделен купон. Е, може и да се появят). Ако е студено, ще си вземе китеник, за да се смеси с групите  hahaha.

Скубиду  - Ще каже по-нататък, защото далечното планиране не й се получава.

dessislavas – Има огромно желание да види Перник и Кукерите, и Вас .
Обаче не може да каже Да със сигурност, поне засега. Ако идва, ще бъде с Осмокласничката.  

Lady-B – резерва (надяваме се, че не е дълбока)

ellytza  и дъщеря й отпадат – театър vs. кукери  Grinning

... (ако има други, кажете да ги добавя)

За тези, които смятат да пътуват с влак - има влак в 11:30 от централна гара, който пристига в Перник 12:13 часа.  Аз смятам, че този е удобен. Преди него има в 09:55, който ми се струва доста рано - пристига в 10:47 часа. Един час е достатъчен да погледате шествието. (Ако искате да гледате по-дълго време , ще гледате - пицарията няма да затвори  Grinning). Но вие решавате. Само ни кажете, за да знаем кога да ви чакаме.
Тези, които няма да са с влак, имате номерата на телефоните ни. Като тръгнете, обадете се и кажете с какво пътувате и ще се разберем къде да ви чакаме.

# 696
Момичета, извинявам се за спама.
Всъщност едва ли да е спам, защото нали в нашата темичка всичко си обсъждаме.
Следващата седмица баща ми има юбилей. Grinning
Купили сме основния подарък, но искам да им подарим и едно посещение на театрална постановка.
Откъснала съм се/ за сега/ от културните мероприятия в столицата и не знам къде, какво, кога и най-вече дали си заслужава.. Тук има мами, които редовно ходят на театър.
Моля, препоръчайте ми нещо подходящо за родителите ми.
Благодаря! Hug

# 697
  • София/Осло
Франческа Джонсън - първо да ти е жив и здрав таткото още дълги години   bouquet
Постановката ,която аз мога да препоръчам е "КРАСИВИ ТЕЛА" Режисьор: Владимир Люцканов със Стефания Колева, Силвия Лулчева, Нети ...невероятна комедия в Малък градски театър зад канала.
Модерна е постановката, но е невероятна, хумор, сцена ,актьорска игра . Не съм я гледала ,но от толкова места ми я препоръчаха, че това ще е едно от първите неща ,които ще направя есента  Laughing

Последна редакция: вт, 26 яну 2010, 17:07 от Госпожичка Клавел

# 698
  • София
Добре дошла Госпожичке  Клавел. Чакаме те на следващите ни срещи, за да се запознаем ЛИЧНО.
Lady-B -нали знаеш, че си си сгрешила професията. "Природните" ти снимки са прекрасни, цветята също.

За театъра - Красиви тела не е ли като сюжет нещо като Сексът и градът???Преди беше в 199 или в Сълзата.  Едва ли ще хареса на бащите ни. На нас - със сигурност - една приятелка я е гледала. В малък градски съм гледала Опечалена фамилия и много ми хареса.  Nostna ptica може да ти е най-полезна струва ми се (в темите за театър и книги я срещам редовно)

# 699
  • Sofia
Добре дошла и от мен, Госпожичка Клавел!  welcome
Чувствай се като у дома си! Тъкмо се чудех след Перник къде ли ще е следващата ни среща, но Осло ми се струва добра идея...
При вас по-студено ли е, възможно ли е това?

Франческа, миналата година водих моите родители на `Вражалец` в `Сълза и смях` и на `Хъшове` в `Народния`. И двете постановки много им харесаха. `Ножица-трепач` от `Армията` хареса на всички ни, с изключение на баща ми - той е дълбока консерва и всичко новаторско го плаши. Ако си избереш нещо от `Сълзата` мога да ти дам карта с отстъпки по 5 лв. на билет.
    Допълвам - `Вишнева градина` в `Народния` екзалтира всички - и млади, и стари. За съжаление, аз не съм я гледала още, играе се първи сезон.

Знаток, Ассс,
В 11.10 под часовника, така ли?
Хайде да агитираме някоя мама от ФЕГ, че си нямаме техен представител във влака. hahaha

Последна редакция: вт, 26 яну 2010, 17:56 от noshtna_ptica

# 700
Добре дошла на Госпожичка Клавел!  bouquet Идеята на нощна птица за среща в Осло силно ме вдъхновява... Само, моля, да е в периода юни-август.

Франческа, жив и здрав да е татко ти!

Аз изглежда ще се присъединя към влаковата дружинка. Колата ми безславно се предаде насред най-големия студ, а монтьорът безхаберно се пече по плажовете на Индия, така че ще чакам размразяването, преди да взема някакви мерки по въпроса.
11.10 под часовника ми харесва.
Кога има обратен влак?

# 701
  • София и там където не се пуши
И аз ще съм под часовника, но предлагам вътре, като се влезе във вратата под часовника.

Връщането ще го мислим на място, аз сигурно ще взема още една мама на осмокласник.

Следващата може да измислим по-мащабна екскурзия - някъде в чужбина например.

# 702
  • Sofia
Кабо Алма,
добър избор си направила. Влаковата дружинка си има своите предимства. Защото в пицариите освен пици, сервират и други неща.  hahaha Но те мамите-шофьорки не са се сетили, явно.

# 703
  • София/Осло
E за пиесите, наистина си зависи от човека. Моите родители примерно адски се кефят на такива постановки ,но те са си и доста модерни и "отворени"  Laughing
А вие за къде сте се застягали така, ух как ви завиждам?
Който се застяга за насам да свирка за да оправям стаята за гости  Flutter
Искам да ви питам следите ли какво учат децата ви през деня, дали са написали домашните, дали са научили новия урок , въобще участвате ли някак в процеса" как се подготвят за следващия ден в у-ще"?
Извинявам се ако сте го коментирали вече  Blush

# 704
  • България
 Влизам с малко инфо:
 - Пътуването: 30.01. Перник, Кукерския празник
 - Ученето на децата - аз съм от незаинтересованите майки! Който си има домашни - да ги пише, който си има работа  - да си я върши!  Naughty. Работа си имам достатъчно. Може би се държа така, защото девойката е доста отговорна и амбициозна, но ситуацията ме устройва. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт