ОСМОКЛАСНИЦИ в коледно настроение

• 27 744
  • 749
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Момичета, здравейте!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  на ПРЕКРАСНА и на ЩЕРКАТА на SofiaV!
Здраве и късмет!

Ето за вас едно (авторско) зимно цвете - понеже ви е зимен празника  Wink

Ето - за мен е останало от почeрпката на Прекрасна!  Така е ,.. като съм блейка и това щях да пропусна!,.. Laughing
Не че съм се супер ангажирала с нещо, ама тоя студ ми сковава действията и мислите просто!,..  cold Nature Snowman

За вечерния час - ама то аз само чакам да стане 19,00(края на часовете) и набирам мобилния вече!,,. Ако реши да останат след училище малко (но не в тези студове!), съм предупредила - да се обажда!  Naughty Иначе ще започна го посрещам всяка вечер след училище и с мен - у дома!  hahaha
Ми как няма да се обажда Joy

За ваксината - моята гинеколожка каза, че във Франция са поставени първите ваксини преди 7 години. Наблюдават се жените и за радост и след 5-тата година не са намалели антителата, което е добър знак!  Иначе е скъпа , зависи от ваксината, мисля, че се прави 1 ваксина и 2 реваксинации - говоря за Cervarix.
Гинеколожката ми също каза, че вече я препоръчват на момичетата преди да започнат полов живот, което ме накара да се ококоря  Shocked После прочетох, че наистина е така!
 И да - заложени са само щамовете на HPV 16 i 18 (били най-чести - както е при всяка ваксина - не могат да се включат всички щамове)
За мен също истината е в половото възпитание, култура и профилактичните прегледи
При доказана резултатност (както е при ваксините за децата ни напр) - да, трябва да се постави. Но наистина е съвсем 'прясна', за да каже някой нещо със 100% сигурност
 Thinking

Между другото - качих безброй снимки в профила ми тук: http://fantasti4na.snimka.bg
Заповядайте!
 Hug

Последна редакция: пн, 25 яну 2010, 21:01 от Lady-B

# 676
  • София/Осло
Понеже от есента се прибираме в София и синът ми ще бъде 9 клас ми се ще, така, ако ме допуснете да присъствам в темичката ви и да споделям радости и тревоги  Hug

# 677
  • София
 Госпожичка Клавел, добре си дошла! Hug
А от къде се прибирате в София? Ще ни разкажеш ли малко повече?

Добре, че Дороти е по-наблюдателна! Това доказва как реагирам на това ледено време!,..  hahaha
Но пък втория въпрос остава! Peace

# 678
  • София и там където не се пуши
Госпожичка Клавел   Hug и дори може да ти дадем акъл, какво що ти трябва да узакониш образованието му в чужбина.

А от къде се прибирате в София?  ?

В аватара и пише

А за снимките - кака ти да те учи е това трябва да дадеш http://fantasti4na.snimka.bg/

Последна редакция: пн, 25 яну 2010, 21:58 от Dorothy

# 679
  • София
Госпожичка Клавел   Hug и дори може да ти дадем акъл, какво що ти трябва да озакониш образованието му в чужбина.

А за снимките - кака ти да те учи е това трябва да дадеш http://fantasti4na.snimka.bg/

bouquet

# 680
  • София/Осло
Благодаря ви дами, страхотни сте   bouquet
Ами да-прибираме се от Норвегия. Тук учи във френския лицей и може би и в София ще продължи в него , и то точно поради проблема с  българското образование и изпитите, които трябва да премине  Thinking
Просто не ми се мисли какво ни чака, такъв пубертет го тресе ,че не мога да си позная детето  Laughing

# 681
Госпожичка Клавел лесно става спокойно и в други училище може да се приспособи. То лицея сега го преместиха някъде около Хладилника.

# 682
  • България
Госпожичка Клавел , добре дошла при нас  Hug!

# 683
Добре дошла на Госпожичка Клавел!
Ние тук сме задружни, толерантни, съпричастни и готини.
Не водим словесни битки и спорове. Помагаме си взаимно.
Ако имаш нужда от информация, разрешаване на проблем, нужда от съвет...или просто искаш нещо да споделиш...това е темата.
Ако пък искаш да зададеш въпрос и не ти се пуска нова тема, просто попитай мамите от темата "Осмокласници" и корпусът за бързо  реагиране ще ти отговори мигновено.

Момичета, не ми е ден днес. Колко време пиша този поуст. Сега пък натиснах явно някакъв клавиш и текста ми е с променен цвят.
Май е време за Лека нощ! Whistling
Lady-B, страхотна авторска снимка.  bouquet

# 684
Привет и от мен!Отдавна не съм се мяркала, но се старая да Ви чета редовно /да не губя форма/. Даже  забелязах, че има желаещи и за купон край морето Wink. Предполагам, че това се предвижда при +20 градуса, защото сега е -20 и не е много гостоприемна Варна Whistling.
По въпроса за вечерния час: Едно от първите /и малкото/ неща на най-новия министър беше да го ОТМЕНИ. Тъй като нямало хора, които да следят за спазването.... без коментар. Остава ние да си го назначаваме у дома... пък и тя процедурата май мина доста тихичко.

# 685
  • София/Осло
Госпожичка Клавел лесно става спокойно и в други училище може да се приспособи. То лицея сега го преместиха някъде около Хладилника.
Мислиш ли, че става лесно? Той не е поглеждал български език/ учебници визирам, правила ,телминология и т.н/,българска история и география от 4 години. Еее ежедневно чете на български, няма никакъв акцент, но писането малко му куца  Tired

# 686
  • гр. София
Добре дошла и от мен на Госпожичка Клавел ! Hug
Тя ми ми много добре позната от едни други любими мои теми ,в които само надничам. Wink Laughing

Тук присъстваме приличен отбор от Френската.Ще предложа другарска взаимопомощ.
Твоят син ще подобри френския език на нашите ,а те ще го светнат на останалото. Laughing

# 687
Госпожичка Клавел ще видиш, че ще си приятно изненадана от синът ти.
Елица ме подсети, да погледна от къде може да те познава и видях, че от страхотна тема, която гледа всеки, който се добира до интернет. И племеницата се сдоби с нова кухня и дълго им се радва на качените снимки за идеи. 

# 688
  • Sofia
Добре Дошла Госпожичке Клавел newsm51
Тук е голям купон . Grinning

# 689
  • София/Осло
Чак не мога да повярвам, че освен отчетната ми вече не чак толкова бебешка тема има още една ,в която цари такова приятелство и взаимоотношения. Благодаря ви за топлия прием, за това, че ви има и, че сте такива страхотни дами  Hug Hug
Къде съм бляла досега? Laughing

Общи условия

Активация на акаунт