ОСМОКЛАСНИЦИ в коледно настроение

• 27 820
  • 749
  •   1
Отговори
# 510
Lady-B беше ми се свило сърцето, че не пишеш. Hug
Радвам се, че с майка ти всичко е наред. Много се радвам. Hug Hug Hug

# 511
  • Sofia
 Hug Лейди радвам се че с майка ти всичко е ок newsm51

# 512
Lady-B, радвам се и аз да чуя добрите новини около майка ти  Hug
А за петъка ......... има такива моменти и на мен ми се случи нещо подобно, разбрах лоша вест за наш познат/баща на съученичка на сина ми, а майката почина преди 2 години/ на 31.12, направо не ме питайте как изкарахме празниците
Така, че лошото е около нас, но ние трябва да сме позитивно настроени и да не се смачкваме повече от необходимото /а колко ли е то   33uu????????????/

# 513
  • Варна
suni4ka  През октомври вадих на синът ми лична карта и при мен имаше такава ситуация , през септември се нанесохме в нов апартамент в нова кооперация , от 14 апартамента са заети около 9 , нямаме домашен телефон и почти не познавам съседите аз пък за син ами да не говорим . След около 20 ми се обажда снаха ми че от МВР ме издирват и ми дава телефон на който да звъна . Обаждам се аз питам за какво става въпрос и те ми викат че някой от комшиите трябва да да каже че детето живее там и да го позная по снимка. Аз почвам да се обяснявам че ние от месец живеем там и аз не познавам хората и те мен каму ли синът ми който по принцип не е от най общителните хора . Но те не взе някой трябва да знае за това дете . После се сетих че жената от която купихме апартамента и тя живее в тази кооперация е идвала веднъж в къщи и го е виждала че дадох нейният телефон мобилен да питат нея (като разбира се я предупредих ) . Тя каза че знае за какво става въпрос защото и на нейното дете така са искали някой да потвърди за него и ми направи тази услуга . Нищо че го е виждала само веднъж .

# 514
...........
Какви били класните, какви били оценките.... аз не питам такива неща  Blush
Каквито оценки - такива.
Детето учи. Знае.
...........................
Аз питам, но ми отговаря с досада и някак така, че по-добре да не питам.  smile3505
Оценките - каквито-такива.
Детето НЕ учи. Знае (според него). А дали и учителите мислят така  newsm12

Днес взех личната карта на осмокласника - само аз с лична карта. При подаването отново бях нужна само аз с лична карта и осмокласникът с оригинал и копие от удостоверение за раждане и снимка (ние отидохме цялата палатка - за всеки случай Laughing). Таткото не трябваше и никакви проверки не са правили.  Явно в различните дирекции действат различни правила и изисквания, което не е редно.

Последна редакция: пн, 11 яну 2010, 20:47 от Четяща мама

# 515
  • България
 Не виждам списъци  smile3513

# 516
  • София и там където не се пуши
Списък на организаторите, които ще присъствуват със сигурност
София, Дива, Четяща мама - нещо Титико като снаха си прави оглушки.  Embarassed

Дороти - 1 възрастен и ако приемете едно приличащо на разглезено дете, но много пъти се държи прилично (малкото и)

Зла Гад с мъъъъж йеее, най-навития от осмокласниците + деца (предполагам, че съпругът на Четяща мама ще се включи като компания на съпругът)

Ася
Знаток
Кабо Алма с придружаващи - евентуално пълнолетните и деца
Маргарита

Обаче Лейди прави по-хубави списъци, хайде да поеме, чакахме нейното завръщане. Hug Hug Hug

# 517
  • През девет земи в десета
Dorothy,екстра е списъкът Peace

Лейди,много се радвам,че с майчето ти всичко е наред Hug

# 518
  • България
 Лейди, радвам се че всичко при вас е наред. Надявам се, че ще се включиш в кукерския празник. Без теб за къде сме?
  (х) Dorothy не се притеснявай за младежа, по всяка вероятност и аз ще взема моя Simple Smile.
  Относно пернишките снахи - в случай, че не знаете и аз съм такава. Но след 16г. пребиваване в града вече съм напълно натурализирана Wink.

# 519
  • София и там където не се пуши
То и Четяща мама е снаха, ама имах предвид, че Титико само гостува на свекървата там, не живее там. Знам аз като столична клюкарка къде живее  Joy .

# 520
То и Четяща мама е снаха, ама имах предвид, че Титико само гостува на свекървата там, не живее там. Знам аз като столична клюкарка къде живее  Joy .

А тук не съм съгласна Четяща мама си е от Перник, както и да го погледнеш  Dorothy. А Титико вчера я мярнах из нашите географски ширини.

# 521
  • София
Lady - целувам те. Заради мама - браво, дано лошото е назад. Ще пазите сърцето, че закъде без него.
Момичета - един лекар от спешна помощ (ужасен човек) с една стара лада и летни изтрити гуми, направи забранена маневра, загуби управление над колата, тя полетя и ... спря в мен. Блъсна ме в дясната врата и естествено ми потроши колата. Както и да е - важното е че на мен нищо ми няма, нооо по важното е че 5 минути преди това оставих детето (то седеше точно там където ме удари). Сега разправии, застрахователи и т.н. Поръчахме врата, нооо след месец ще пристигне. И сега колата е грозна гледка. Но - ламарини, ще се оправят, само ние да сме живи и здрави. Та аз затова големи планове, отдалеч уж не правя, защото все ще се случи нещо "хубаво".
Но трябва да се ходи в Перник, никога не съм виждала кукери наживо.
Ние сме много доволни от училището и учителките. От класа също. Тя моята дъщеря си е вълк единак, но класа е добър. Имало е защо да стискате толкова много палци - спасих си детето от кошмара в който беше последните 3 години...
Оценките - без коментар, ние сме над тези неща, важно е че детето е добре, чуства се комфортно и лека полека излиза от мъглата.

# 522
  • There I was on a July morning
margaritavass, изтръпнах, като прочетох за неприятния инцидент, който си преживяла  Hug Добре, че детето не е седяло там.

За срещата в Перник ще кажа по-нататък, защото далечното планиране, не ми се получава.

Последна редакция: пн, 11 яну 2010, 23:47 от Скубиду

# 523
Лейди, браво на майка ти! Да ти е жива и здрава!

маргаритавас, малкият дявол е бил.  Peace Добре, че детето е слязло. За ламарините - вярно, че е голяма разправия, ама оправят се. Гледай да не си го слагаш много на сърце. Все пак, от време на време стават лоши неща - по-добре такива да са.

Перничанки - снахи, свекърви - важното е баница да има. Wink

Аз си представям гледката- моят син пред елхата, която от него не се вижда rotfImao rotfImbo,  рецитира  nono  , това просто не може да се случи.

Joy Joy Joy

# 524
  • България
 Марго, господ те е пазил. Добре, че девойката е била слязла вече.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт