Февруарчета мънинки чакат първите снежинки!

• 18 562
  • 728
  •   1
Отговори
# 345
Иве,от къде я взе тази прогноза? Аз гледам моята и няма нищо такова...Специално за неделя температурите по моята прогноза са от -5 до 1С...

# 346
Десика, ние преди време бяхме с разстройство почти месец, мине за малко и пак наново, Симона беше на 3-4 месеца, направо не искам да си спомням, доста време бяхме на Лечебна Хумана, а тя пък по едно време не я искаше ooooh! Тогава се съмнявах дори за лактозна непоносимост.
Според мен е добре да му пуснат на Йоан изследване, поне за твое успокоение.  Ние направихме тогава, всичко уж беше наред, но разстройството си продължи доста време. Така и не разбрахме причината.

Теди, много ти е сладко еленчето, Симона и тя си има рогца, но изобщо не си ги обича и не се кипри така като Евичка Heart Eyes

Симона също яде всичко, което докопа, преди малко й вадих от устата парченца хартия, вади книги от секцията и ги гризе, чудя се къде да ги вдигам вече ooooh! Кантара нагриза, вчера мазилка от стената и какво ли още  не...

# 347
  • Варна

Теди, много ти е сладко еленчето, Симона и тя си има рогца, но изобщо не си ги обича и не се кипри така като Евичка Heart Eyes

А Поли си има ушички Wink Но както си личи по изражението й, не й допадат много. Те м/у другото са на майка й, купени са от баща й с определено предназначение  Joy

# 348
  • София
Хаха, Ричи, той тати с тези уши трябва и пушка да си купи Simple Smile))

Вержи, тя прогнозата не е за тази неделя, а за другата, 20.12 и е от Синоптика Simple Smile

# 349
  • София
Иве, каква е тази прогноза? Ужас!
Десика, стискам палци да му минава вече! Със съвет не мога да се включа.
Надявам се всички болни да вървят към подобрение!
Ние сега се връщаме от разходка и леко пазаруване в Мола. Там от малки си зарибяват клиентите - балони подаряваха, Снежанки и Дядо Коледовци (как ли е в мн. число?) ни пяха, едвам си тръгнахме.
riccie, стока с двойна употреба, а  Simple Smile

# 350
Ама много са ви хубави ушичките.
Ние се престрашихме и излезнахме и мънинка спа като пънче, а мама си направи мохабет с комшийките.
http://tarantulka.blog.bg/politika/2009/05/03/predbrachen-dogovor.330080-нещо смешничко, може да го разпечатате на мъжете си. Laughing

# 351
Хаха, Ричи, той тати с тези уши трябва и пушка да си купи Simple Smile))

Вержи, тя прогнозата не е за тази неделя, а за другата, 20.12 и е от Синоптика Simple Smile

Аа,да,сори,моя грешка.Ама нещо не ми се вярва да стигнете в София до -29 градуса...Дано де.Тука значи ще е към -24-25,ама мене нещо не ме кефи тая прогноза, щото само аз си знам как излизам всеки ден от сутринта за кухнята.... Confused

Ричи,ама големи сте палавници.... Laughing Ако изкараш и белезници ви признавам Laughing

# 352
Диваненце заспа, да видим до кога  Rolling Eyes
Форума е катко математиката - изтървеш ли му края, трудно се наваксва...
сега се чудя от къде да започна  newsm78
толо Честито за кабинета - дай Боже и нощни смени да имаш  Praynig

Бетунга, ако досега не е давала лимон, по-добре да не го дава. Нови храни не се въвеждат, ако детето е зле.
Права си  Peace аз все забравям - ние муцаме лимон от третия месец и бях решила да го спирам като ни излезне първото зъбче.
толо я кажи на сокче ще вредили много на зъбките  newsm78

това ни беше съня - комшията реши точно сега да си прави комина  #Cussing out

Честита месечинка на порасналите дечица - да са живи, здрави и много щастливи  Heart Eyes
Гери Гого си е с много приятен и завидно хубав тен, ама ние майките нали сме най-големите "душмани" на децата си, че все най-лошото си мислим. Стискам палци - всичко да е ок  fingerscrossed
Теди еленчето ти е много сладко. Таничката и тя много ми хареса, абе всички февруарчета са много готини. Андито хареса на Поли ушичките и се развика - Аче, аче  Joy аз пък - не бе мамо зайче това е Поли  Shocked умно, умно ми се пули  Joy
Аз прогнозата не я следя, Андрея още в 8.30ч. започва да си църка за разходката. В сряда при нас валеше, а тя два часа на вън под дъждобрана си спеше.

# 353
Толо,ама вашия дядо Коледа много не досетлив,а пък нашия (и той беше в мола),горкия гледаше толкова отчаяно и само когато го снимаха се опитваше да докара една усмивка.Не е лесно да се снимаш по цял ден с куп дечица,които като те видят надават такъв истеричен вик и много рядко някое детенце наистина да ти се зарадва.Обикновено по големите,а те вече са се снимали с него в предишни години и като цяло беше пълно с малки дечица на нашата възраст,които ревяха истерично всеки път щом го видеха Grinning
Теди,много сладко еленче ще си имате под елхата Laughing
riccie ,много сладко зайче си имате в къщи Heart Eyes
алхимика,много сладка Майчето и мооого пораснала Hug
На всички болнички малки и големи бързо оздравяване Hug

# 354
Дадох оризова вода, дано има ефект.

ЖълтияЛамтурник и мен ме притеснява тоя Гентамицин. Взела съм, но още не съм решила дали да дам.

Сетих се , че доц. Маринова отговаря на въпроси в един подфорум и я попитах какво би препоръчала. Дано ми отговори.

Много сладки снимчици, аз на моето мече не съм му купувала никакви Коледни аксесоари.

riccie вие много палувате май, май? няма лошо, давай пример на такива като мен, където все нещо ги боли и все се оправдават  Embarassed

daya9 от вчера ми се върти тая лактозна непоносимост, но се опитвам да не го мисля, че само това ни остана. И най-накрая наистина детето ми ще трябва да мине на фотосинтеза. Млякото не било достатъчно засищащо, защото е с разградени безлтъци, ако трябва да избягваме и храни, които съдържат лактоза ще се гръмна вече.

Гери, честито ви заместено хранене. Радвам се, че успяхте.

Наде дано вече си по-спокойно. То по всичко , което си казала изглежда така. Няма да се даваш на някакви бабички, я  Simple Smile

# 355

...Гери Гого си е с много приятен и завидно хубав тен ...

Хахаха, Бени, много описателно и закодирано, направо си е мургав  Joy

Фокси, ние имаме белезници с розов плюш, (не че сме ги ползвали някога де) Embarassed, чудесно ще паснат на ушичките на Ричи  hahaha

# 356
 Много сладки тези пременени дечица !  Heart Eyes

Бетунга,Анди би ли пила сок от лимон?  Joy  Не се тревожи.Киселината извлича минералите от зъбните тъкани,но Анди едва ли по цял ден смучи лимонови парченца!

# 357
Фокси, ние имаме белезници с розов плюш, (не че сме ги ползвали някога де) Embarassed, чудесно ще паснат на ушичките на Ричи  hahaha
hahaha И ние имаме но са си хард,без никакъв пух  Mr. Green

# 358
Здравейте и от мен,
Честити месечинки днес - големи да пораснат бебоците!!!
Деска, стискам палци Йоан да се оправя вече! Бая съвети са ти дали мамите, дано някой от илачите хване декиш! /Ама че изречение, пълно с чуждици и диалект  Embarassed/
Теди, и на мен много ми хареса еленчето ти, ще го пратиш ли с Дядо Коледа да остави подарък под нашата елха?
riccie, и аз мисля, че Поли като порасне, татко и задължително трябва да има пушка  Joy
Иве, дано са сбъркали таЗ прогноза, аз се моля в Коледната Свята нощ да завали СНЯГ и всичко да побелее като в зимна приказка  Praynig
Ние днес ходихме до Коледария, нищо интересно, разочарована съм, няма смисъл да се хабите - само плюскане и пиене, някакви коледни сувенири /адски скъпи/. Няма нито суровачки, нито стъклени изграчки за елха и други характерни коледни неща.
Бързо оздравяване на болниците!!!
Миме, голяма рода, голямо нещо, готини снимки, а пчеличката е екстра  Hug
За преброяването за утре - мен не ме бройте  Sad, че пак ни растат зъби и е рев час по час ...

Последна редакция: пт, 11 дек 2009, 16:25 от biserche

# 359
Тука значи ще е към -24-25,ама мене нещо не ме кефи тая прогноза, щото само аз си знам как излизам всеки ден от сутринта за кухнята.... Confused

При такава прогноза, ако няма кой да ти донесе манджата, забъркваш домашен "бебешки гювеч" и изобщо не ислизаш  Wink аз не бих поне де  Flutter

Момичета, много ме е яд, че няма да съм с вас утре  Sad

Днес има светлина в тунела, ДАри е позачистил хриповете, а Руси поне не е по-зле. Засега продължаваме домашно да се лекуваме и да следя положението. Доки каза, че след такава криза първите три нощи са критични, та сега съм обнадеждена, че сме прескочили, ама...дано де  Praynig Таткото (на който напоследък викам "брат ми"  Mr. Green) го гледам, че ме заглежда с по-влажен поглед, та май и той на оправяне върви, сега остава довечера да не ме заболи мен главата, че лошо  Joy

Коте, я питай сватята що така Венци недолюбва рогцата Simple Smile

Ох, убихте ме със заешките уши и пушката Joy да не говорим сега на Ламтурничката мъжо за какви мечове пък се е размечтал Joy

Последна редакция: пт, 11 дек 2009, 16:26 от GALL78

Общи условия

Активация на акаунт