Февруарчета мънинки чакат първите снежинки!

• 18 557
  • 728
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив
Предложението на Радето е супер.Който няма на кого да остави децата-ги взима

А кога ще се съберем-когато кажете.Ден,в който има повече желаещи

# 541
  • София
Здравейте и от мен!
Позагубих се малко, но нещо не ми оставаше време да пиша.Алекс непрекъснато иска внимание.
А, Деси не ме държи партито(даже на мен не ми беше много хубаво изключение прави това , че се запознах с Лори .Имах голямо намерение да дойда в Мууд направо, но по стечение на обстоятелствата отидох с мъжа ми и шефовете в пиано бар.Е, да ви кажа там беше супер, само жалко, че не успях и с вас да бъда(много ме е яд, но надявам се да не е последното и скоро пак...)

Радвам се , че Йоан е вече добре.Доста продължи всичко това.

Деси
, страхотно изглежда всичко.Личи си че много си се постарала.Още много рожденни дни да празнувате заедно и много да се обичате.

И за феновете не Деси слава-

Раде, имаш и нашите стиснати палци.
Вержи, страхотна първа страничка както винаги.

Добре дошла на новата мама Дудка.

Засега е това, като прочета повече.

Последна редакция: пн, 14 дек 2009, 15:41 от larakroft1

# 542
Здравете, мацки!
Аз пак набързо, ама няма как ..... чакам всеки момент Плами да се събуди и да обядва .... следобедно Rolling Eyes   ... ами ходихме да пазаруваме с нея и тя заспа по пътя на връщане и така вече 2 часа. Явно свежия въздух добре й подейства. Поне успях да й направя супичката и сега подхващам крем карамела за татито Simple Smile

Деси, браво на Йони, радвам се, че се подобрява. А какво стана, зъбче излезе ли?

Раде, и от мен, и заспалата Плами много  fingerscrossed на Валенцето, дано не се стига до болница!

А, и аз чакам разказа на Деси за ЧРД-то на биг Иво  Grinning

Момичета, много се радвам, че изненадата ви е харесала. Сега обмислям нещо за посрещането на НГ през януари  smile3503

Добре дошла на Дудка Hug При нас е весело, понякога тъжно, понякога прехвърчат искри .... но всички са много  готини и добронамерени. Аз много ги харесвам и обичам  Heart Eyes

Хайде, поспаланка се събуди и ме зове от коридора .......

# 543
 smile3515 свекъра още го няма,а док. е до 17 и е на другия край на града.Май за утре ще остане Sad

# 544
Е как можахте да разделите двамата влюбени така брутално  Rolling Eyes
Венци на едн астрана , Мая на друга  Wink

Шегувкам се  Mr. Green

Фокси страОтна е първа страничка   bouquet

Днес купихме елха  Grinning като я украся ще снимам и ще ви покажа  Wink Малко съм позабравила , че отдавна не сме украсявали елха в къщи, ама тая год. нещо ме е обхванало коледното настроение  Mr. Green Сигурно е заради Евуна - мамуна  Party

# 545
Момичета,големия Иво нищо не заподозря до последно,аз го бях поканила още преди седмица да вечеряме в един ресторант WinkБях му казала че ще оставим малкият на едно момиче да го гледа.Тръгнахме за ресторанта и мислех да му кажа..но реших като ще е  гарга да е рошава Peace Отидохме в ресторанта  и там гостите в една зала чакат Laughing Милото се шашна,ама тотално...след 2 мин една приятелка докара и малкият Ивко,тъй като аз бях запазила една стая за нас в хотела.Нямаше как да празнуваме до 4 или 5 сутринта а Ивко да си е у дома Sunglassesбях взела детегледачката  и тя го гледа горе,аз се качвах от време на време.
Получи се много добра изненада,имаше музика,танци и беше весело.Малко беше сложно да обяснявам на DJ като искахме Бг музика..но се справихме  Peace
Радвам се че не ме хвана в подготовката защото нямаше да се получи пълна изненада.

# 546
  • Пловдив
Деси,браво на теб.Получило се е супер  Party

# 547
Деси,голяма конспираторка си ! Браво! Супер е била значи изненадата,а Ивко джуниър с този костюм е уникален ! Малък господинчо.. Heart Eyes

Десика,много се радвам,че на Йоан му минава вече !  Praynig

А Лара и Лори са истински парти дами !  Laughing

Фокси,много е красиво! Пак си се трудила и си разделила дребосъците.

# 548
Ехо  Whistling

Цвети, безкрайно благодаря за подробния отговор. НАистина сериозно лечение, аз не знаех, че има и Проспан на капки  newsm78 Единственото, което ме успокоява, е, че при Руси уж са чисти гърдите, но тези чисти гърди за мен винаги остават малка загадка, защото вирусните бронхити и пневмонии не се чуват със слушалка. И защо не ни направиха посявка на нас  #Cussing out иначе Клацида е класика, Дарко го е пил, добре повлиява както по долните, така и по горните пътища, че и уши и гърло...

ДАни, Лори, брех, много добре изглеждате  Peace

ДУди, добре дошла, нещо много станахте силни ЗАгорлийките гледам  Wink

Елфииии, душко, изтрепа рибата с тая социология. Аз, като една видна социопатка, досега мислех, че си дълбоко в счетоводните води  Laughing ПОдкрепям ДЕсика аз  Crossing Arms да се позамислиш малко за нещо в света на Комуникациите, обществените прояви...Мия и тя скрит талант се оказа  Heart Eyes много ми хареса изненадата с късметчетата  Hug

По темите за украсата, ако видите аз каква циганийка съм заформила...Дарко се чувства окрилен да украсява дребната ни елхичка и тя вече едва се държи от интересни играчки, гирлянди от зрънчо, шоколадови бонбони, топки златни, цветни, сребърни, сини, камбанки и те във всички нюанси на дъгата (ще снимам за доказателство), но пък е весело. Руси изобщо не го влече да украсява.

По въпроса за уменията...ще замълча многозначително  Rolling Eyes Embarassed моят човек май трудно схваща. Казва само тате  Joy съвсем съзнателно на неговия татко и на де що види мъж на зряла възраст  ooooh! мама не казва изобщо, а като види бате, бЕга надалече  Joy

# 549
...Мия и тя скрит талант се оказа  Heart Eyes много ми хареса изненадата с късметчетата  Hug
Скрита лимонка съм аз  Mr. Green

# 550
Галче,ако не се лъжа,вирусните пневмонии се чуват и съответно диагностицират само на слушалка,а не се виждат рентгенологично.

# 551
Толо, дано ти си права  Simple Smile Аз знам обратното и затова все ме е страх, че ще пропуснат, ако има нещо по-сериозно  Confused

Упс, забравих да поздравя и Деси за чудесното тържество. Пък и Ивко какъв е издокарааан Simple Smile

Последна редакция: пн, 14 дек 2009, 18:41 от GALL78

# 552
Foxy, и аз ти пуснах снимка на мейла , възползвах се от поканата ти към другите мами   Wink

# 553
Галче,ами..не съм права,значи!  Embarassed Сверих си "информацията " с майка ми и се оказа,че съм в огромна заблуда... Laughing Значи при вирусните пневмонии рядко се хваща нещо на слушалка,а на рентгенографията има находка.При бактериалните пък можело да има богата симптоматика на слушалка даже още преди да има рентгенологично видими изменения.

# 554
Деси, много изискано парти, а Ивчо е като голям мъж с този костюм  Heart Eyes

Фоксуно, поздравления за коледния вид на темата ни  Hug
Но като буквоядец да кажа, че има повторени бебчета - и при момите, и при момците  Wink

Общи условия

Активация на акаунт