Февруарчета мънинки чакат първите снежинки!

• 18 556
  • 728
  •   1
Отговори
# 75
Фоксиии, да не те засърбя дупето?  Mr. Green Шегувка, много са хубави украсите, пък ти от скромност твърдиш, че не можеш.ю
Пенкова и аз много го тача тоя сериал, ама все го изтървам, та мисля да си го изтегля вече.
Биби, дребосъка направо като малък мъж.  Sunglasses
Яна, който има внуци да си ги гледа. А сега на кое форумче беше тази крилата реплика?!  newsm78

# 76
  • в сърцето на един мъж...
Миме, аз понеже съм се напивала, на Мила й няма нищо, та до сега не съм установила пиенето да пречи на кърменето Mr. Green
Деско, много се смях с теб hahaha Дано си по-добре утре и да нямаш главоболие Hug Много добре те разбирам, защото аз последните два месеца не съм спала като хората за повече от час Confused

# 77
  • Пловдив
 radka_80каква е тази коластра която даваш, че ми предложиха една за бактериите в урината, но я има и на сироп.

# 78
Добро утро на всички ранобудници.Ние сме на крак от 6.Честит имен ден на всички Анита.  bouquet

# 79
Деси06, alximika Е бива ли така  Crossing Arms и аз искаааам половин бутилка виноооо! Да си призная и аз си го мислех това вчера, ама ме достраша.... От както родих пия по чаша бира, че на ли можело, ама аз бира дори не обичам, друго си е винце, а да ви кажа бърбан с кола ми се пие от както бях бременна и водка с портокалов сок, мога още комбинации да ви изброявам, ама айде, че е само 8:20 сутринта, а и от майка-кърмачка ще е много грубо. Аз чакам, чакам, още малко ще я чакам и след годинка ще я отбивам.

# 80
Добро утро!

Вие искате винце,аз пък искам бираааа.Ама в по-големи количества. Laughing Вие не пиете заради кърменето,аз пък не смея да пия заради това,че после цяла нощ ще спя като пън и ако дЯцата се събудят,няма как да им обърна внимание...Всеки с проблема си Mr. Green

Тази нощ Жорето ми разказа леко играта,ама това е нищичко в сравнение с вашите перипетии с кърменето.Направо ви се чудя как смогвате.То супер да се кърмите,обаче в един момент става нож с две остриета...
Иначе тази нощ поспах има-няма 1 час. Жорес се събуди в 12ч. и до 2 имаше мрънкане,игра,мрънкане,игра.След това уж заспа,ама така заспа,че постоянно се въртеше и с всяко въртене имаше отново мрънкане,та аз така и не успях да се отпусна.Накрая Боби излезе в 6.30ч на работа и аз оттогова съм кукуряк барабар с децата.Другата седмица ще съм сама за 3 дни,защото Боби отива в командировка в Свиленград и няма да се прибират в Пловдив.Ей тогава ще видим какъв цирк ще е у нас...и през деня сама,и през нощта сама с две диванета  ooooh! Laughing Ако ме няма на линия тук,значи просто съм превъртяла шайбата Crazy

# 81
добро утрооооооооооооооо !!!Честит празник на всички празнуващи !
 Гледам за някаква коластра пишете,ако може да ми обясните за какво се дава и откъде да си я купя,извинете ме за невежеството ама тва за първи път го чувам Blush

# 82
  • Пловдив
Добро утро

# 83
Добро утро!

ДА ПОЧЕРПЯ ЧЕ ДНЕС СТАВАМЕ НА 10 МЕСЕЦА! ЧЕСТИТ ПРАЗНИК  И НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС!

# 84
София,коластрата се отделя от млечните жлези на майките през първите 2-3 дни след раждането. Четох,че оставени без нея, новородените не се развиват правилно, боледуват и дори умират newsm78 Моите деца нямаше как да приемат коластра,ама са си живи и здрави,пу-пу,да чукна на дърво.Може би Радето има запазена от самото начало на раждането..незнам. А въобще продава ли се?

Биби,честита 10 месечинка на Кристиянчо Hug
Честита 10 месечинка и на Дани на mother-of-pearlS Hug

# 85
  • Пловдив
честит празник на всички празнуващи! да са живи и здрави!
иначе кошарата ни не е с мрежа, а дълбока дървена кошара, от тези дето стават после на юношеско легло, даже матрак не съм сложила, а тънко дюшече. няма обиколници, та да ги използва за катерене... след дълго мислене стигнахме до заключение че се е набрал на решетките, че е много силен в ръцете и така се е прехвърлил. а иначе от столчето за хранене се изправяме, научил се е да се измъква от коланите, обръща се към облегалката и започва да се клати, което е по-опасно... само проходилката ми е спасение засега. а вчера точно ставаше от сън и затова не беше в проходилката... луда работа...
чакам приспособлението на ири, да видим може ли и ние да го приложим... вече и да спи не може да го оставя, божкеееее.... много е див, ама няма на кой да се метне, оказа се че аз съм го направила същия номер на 9 мес. та крушката си има опашка.
лек ден на всички, благодаря ви, че ви има
забравих да кажа, нищо ни няма, все едно не се е случило, само е малко уплашен и се стрескаше през нощта.

# 86
  • Пловдив
Коластрата се продава.Май Аквасорс имат такава хранителна добавка.Но Радето ще каже със сигурност.Зитка също дава коластра

# 87
Аз искам капучинотоооооооооооо  Mr. Green

Добро утро!
Честито на всички носещи името на Св. Ана!

Днес майките не работят, за да не се разболеят децата, а бременните - за да раждат по-лесно!

Отивам да правя попарата, до после  Heart Eyes

# 88
Диване,аз прочетох за премеждието ви.Не сте единствени,да знаеш.И Наско и Гошко се преобръщат вече 2 пъти,ама ние вадим късмет,защото кошарата е точно до спалнята,та си падат на нея.Даже единия път аз лично видях какво кълбо направи Наско и хем ми стана страшно,хем смешно,защото толкова плавно се претърколи,че все едно 10 месеца само това е правил Laughing Не че е много смешно,де,ама май отсега нататък така ще е ,още повече че децата растат и по-лесно могат да се преобърнат.Нашата кошара също е с дървени решетки,които въобще не са ниски.Стигат им почти до мишниците,ама явно наистина се набират или скачат и така се преобръщат.

Верно ли се продава коластрата? Е не бях запозната..Брей какви работи измислят хората ooooh!

# 89
  • Пловдив
•● foxy81 ●• ,едва ли е коластра изцедена от родилка.По-скоро като състав наподобява истинската коластра

Общи условия

Активация на акаунт