Тwilight/Здрач- тема 53 - СЛЕД НОВОЛУНИЕ !

• 31 981
  • 723
  •   1
Отговори
# 105
Паднах  Joy Joy Joy Joy Joy

# 106
Бюлетин "Добро Утро" от Здрачното Място

Изготвен от Twilight FanFiction Blog

1. Интервю на Robert Pattinson за германското списание „Joy“

"‘Жените ме натоварват’

Мъжът с магичният поглед е и ще бъде най-горещият холивудски вампир. Robert Pattinson седна с авторката на „JOY“ Frances Schoenberger и поговориха за продължението на „Здрач“, колежката му Kristen Stewart и неговите страхове.

Robert Pattinson влезe през таен вход в хотел „Четерите сезона“ в Бевърли Хилс и ме поздрави със свенливо ‘Здравей“. Облечен в карирана риза, черно кожено яке и спортна шапка високият британец изглеждаше повече на случаен бохем, отколкото на най-исканата знаменитост. Имах чувството, че той не харесва прожекторите да са насочени върху него: Очите му не се отделяха от пода. Точно така, неговата уязвимост и несигурност, които определят неговата невероятна харизма..."

Интервюто може да се прочете в линка!

2. ROBSTEN forever

3. СКАНОВЕ НА СПИСАНИЯ за „НОВОЛУНИЕ“

В линка ще намерите сканирани следните списания - Joy Magazine, Sofis Mode Magazine, Empire Magazine, View Magazine, M Magazine, Revista Shout!

4. Chaske Spencer обединява сили с „YogaWorks“

"От United Global Shift споделиха това:

Звездата от ‘Новолуние“ Chaske Spencer, се присъедини към „YogaWorks SoHo Studio“ в подкрепа на кампанията “Peace Promises” на организацията „United Global Shift“. Разработена да подтиква хората в стремеж за мир, “Peace Promises” насърчава всеки да направи опит да промотира един по-мирен свят с техните действия. „YogaWorks“ подпомагат „Peace Promises“ през декември, взимайки щафетата за един месец през 10 декември..."

За цялата инициатива прочетете повече в линка!

5. Един лош вампир показва новата си кола classic Mustang Cobra

Останалите в линка!

6. Американските вълци на австралийска земя

7. Dakota на корицата на Tú magazine (Декември)

8. Kellan for Cosmopolitan

9. Rob for VF Italia

10. Justin Chon for Allkpop

11. Robert Pattinson: In New Moon Edward Already HAS The Girl (видео)

12. Ashley Greene on KTLA.(Full Interview). (видео)

13. Красив фен-постер на „Затъмнение“

14. New moon e мания №1 според POPSUGAR (видео)

15. Teaser trailer – Eclipse (снимки в линка)

16. Да облечем Тейлър (игра)

17. Страхотни wallpapers на Кристен

Останалите в линка!

18. THE Exclusive Taylor Lautner SNL Promo (видео)

19. Очакванията на феновете плашат Робърт Патинсън

"Холивудския актьор Робърт Патинсън, който стана известен след успеха на Здрач, каза че е уплашен да не би да не задоволи очакванията на феновете си.

„Преди Здрач, правех всеки филм, който ми  предложеха. Но сега очакванията на феновете се удвоиха и не мога да ги обърквам“ – каза Робърт Патинсън, цитиран от femalefirst.co.uk.

„Днес не мога да си позволя да бъда част от всеки филм. Имам да поставя под въпрос много повече сега, преди да поема някой проект. Все пак, не мога да разочаровам феновете си“ – добави той."

20. Mike Welch: Secret Karaoke Superstar!

"Майк Уелч може да бъде само човек … но караоке уменията му са явно свръхестествени!

Открихме това подземно видео на звездата да пее Twilight „Barracuda“ (от 80-те години група Heart) на специално туи-събитие в Чикаго. Вие трябва да го видите … тълпата направо подивява!
Има още едно клипче, в което изпълнява Бохемската рапсодия на Куин. Забавлението е на макс, феновете са във възторг, а Майк е в стихията си. Според някои трябва да се пробва в Американ айдъл."

21. Uma Thurman denies romancing Robert Pattinson

"Ума Търман отхвърли слуховете, че е започнала романс със звездата от Здрач Робърт Патинсън, след като се раздели с годеника си Arpad Busson. Във вторник новините бяха пълни с информация относно разваления годеж на Търман с швейцарския бизнесмен, като се спекулираше, че в основата на раздялата е Патинсън, с когото Ума Търман ще си партнира в Bel Ami..."

Oще в линка!

22. Boo Boo

23. Twilight Soundtrack официално е номиниран за наградите Grammy Awards

24. Amazing Video.. Rob & Kris – “ I Never Felt Magic Crazy As This

25. Ники Риид за Джими Кимел

26. Twifans представят …

27. Pics: Twi cast at Young Hollywood Party

Tова е от червения килим, снимките в партито след наградите в линка!

28. Anna Kendrick @ Variety Film Screening Series of „Up in the Air“ (NYC)

Oстаналите в линка!

29. Kiowa Gordon in Beverli Hills

30. СУВЕНИРИ НА САГАТА И В БЪЛГАРИЯ

Авторско Творчество

31. „Спомени“ – глава първа „Heaven“ – Джейкъб (фенфикшън)

Автор: Andrew

Ето малко и от него:

"- Хайде, скъпа, събуди се пристигнахме!

Тя отвори сънено очи и ме погледана. Усмивката веднага грейна на лицето й. Беше толкова красива, че дори и най-добрите художници не могат да я нарисуват, дори и най-добрите поети на света не могат да опишат красотата й. А този неземен ангел ми принадлежеше, както аз принадлежа на нея.
Сет ни чакаше на летището с колата подарък от Едуард и Бела – БМВ Х20, излязла туко-що от фабриката. Жест, който не можеше да опише благодарността им към него. За случая, когато беше помогнал на Едуард да спасят Бела от Виктория и Райли. И за невероятно голямото му сърце, което имаше. Неси веднага се затича към него и го прегърна..."

Целият фик на линка!

32. „Ренесме“ – глава тринадесета (фенфикшън)

Автор: zizka

Ето малко от него:

"Вече две седмици минаха откакто с Джейк признахме любовта си. Дните си прекарвахме съвсем обикновено или напълно противоположно. Обичахме да седим на дивана и да гледаме „Семейство Симпсън” събота сутрин или си прекарвахме времето изучавайки всяко едно място в радиус 150 км. от Форкс.

След седмица е първи септември – денят, в който тръгвам на училище. Джейк ме подкрепи за решението ми, но вътрешно въобще не искаше да изгуби времето, което можа да прекарва с мен..."

Целият фик на линка!

33. Ренесме – глава Пета „Усещания“ (част втора) (фенфикшън)

Автор: daikata

Ето малко от него:

"Изведнъж мислите ми бяха прекъснати от нещо огромно и масивно, което блъсна с цялата си мощ едната страна на лицето ми. Зашеметих се, а тялото ми се поднесе. Докато нормализирах съзнанието си, още едно сгромолясване на мечешката лапа обърна главата ми на другата страна, а друго от чудовищата удари гърба ми. После пак. И отново,  и отново.  Паднах на земята, а тялото ми бе притиснато в почвата под мен от огромните създания, в момента твърдо решили да отнемат живота ми. Погледнах нагоре, усетих още един задушаващ ме крясък, който с пълна сила желае да излезе наяве. Усетих оглушителен писък, откъсващ се от устните ми и видях мечките, готови за поредния си удар. Зърнах отново всички приближаващи се към мен остри като метални шипове зъби и гигантски лапи. А после всичко стана черно..."

Целият фик на линка!

Страницата ни във FaceBook ТУК

Други Фен Фикшъни, новини, авторски статии и клипове можете да намерите  в Twilight FanFictions Blog

# 107
Тина благодаря за поправката, голяма съм шматка  ooooh!  Мона честито, мила   bouquet  bouquet  bouquet

Добре дошли на новодошлите, ще видите колко е хубаво да сте болни  Joy   bouquet

Андрю благодаря за бюлетина   bouquet

Знам , че бебето не е татуирано, ама пак си е татуировка, дори и да е лепенка. Не бих го причинила на детето си, някак си тъпо стои Simple Smile

МГМ за Бела вампир по-става да  Peace

от кога не съм го споменавала : Роб е прекрасен!

# 108
  • София
Минавам само да се разпиша за днес (и да се изфукам със страшният ми подпис Mr. Green)

Най-накрая завърших картината дето цяла вечер я правя (5 часа я рисувах!) и отивам спокойна да спя...с надежда за Робски сънища ( да бе, с извратеното ми съзнание сигурно отново ще сънувам как Кристен се дрогира... ooooh!)

Лека Робска на всички от нашата мантра Heart Eyes

# 109
Добро утро и прекрасен ден на всички   bouquet

# 110
Добро утро   bouquet

Андрю, благодаря за бюлетина, сега с кафенцето от Сури ще го прегледам. Видях, че и ти си прописал, браво, поздравления.

Чувствайте се поздравени всички с тази песен от саунтрака на Новолуние, на мен много ми харесва.
http://www.youtube.com/watch?v=S3DG5VwtuBw

Роб е прекрасен!!!
Роб НЕ е.............виновен Laughing Laughing Laughing Laughing

# 111
Добро утро и от мен Simple Smile Само да ви вметна, че към новина 30 Simple Smile СУВЕНИРИ НА САГАТА В БЪЛГАРИЯ Simple Smile
Има по градове в кои книжарници може да ги намерите и част от сувенирите на картинки.
Twilight Bulgaria са виновници за списъка за което аз лично много им благодаря Simple Smile Още днес ще посетя МОЛ-а в Стара Загора.

# 112
Добро утро.
Андрю, мерси за бюлетина!
 hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
http://twifun.wordpress.com/2009/12/10/twifans-%D0%BF%D1%80%D0%B … 0%B2%D1%8F%D1%82/

Ами да си се вземат накрая двамцата и да оставят глупавата мома на сухо. Тъй де, то от много мислене и чудене.......Grinning Grinning Grinning

# 113
# 114
Добро утро, как спахте(или вече не спите подобно на вапмира Wink ) От снощното гледане цяла нощ сънувах вампирските очи на Едуард Laughing Embarassed

# 115
Добро утроооо!
Стефи мерси за кафенцето Hug

Мирка, да ти е жив и здрав рожденника(със закъснение)  bouquet
Това за вампирския филм го бях чела някъде и май си е сериозно(дано, дано, дано) Представи си Деп вампир Crazy и то луд вампир, ако Бъртън ще е "шефа" Mr. Green

Кристабел, честит ви 1000 пост, още 1000 по толкова да имате  bouquet
Мерси за всички бюлетини Hug

Fairy, сложи си надпис на профила "забранено за хора със слаби сърца", че много хубав Сам, много хубав Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Добре дошли на всички нови заздрачени Hug

Иииии май се разписах за всичко хихихи

Роб е прекрасен! Оооо Себастиан!

# 116
Дени  Shocked ама това преди фотосесията на Роб или е от сега ?

# 117

2004-та пише в заглавието на линка Simple Smile

# 118
2004-та пише в заглавието на линка Simple Smile

Мхм, 2004та...... Цялата концепция е идентична, а снимката с бутилката е едно към едно просто, тя ми направи на пръв поглед най-силно впечатление. Нещо са им липсвали идеи солидно. Аз се чудя VF как са се съгласили, защото това не е тяхна стара серия все пак, а на GQ.

# 119
Fairy Аз като видя Vanity Fair и спирам да виждам друго освен снимки Simple Smile Joy

Общи условия

Активация на акаунт