Тwilight/Здрач- тема 53 - СЛЕД НОВОЛУНИЕ !

• 31 963
  • 723
  •   1
Отговори
# 45

Miriel, не остана!!!  Laughing. Ужас, как ще се трае до тогава незнам.

# 46
  • София
красе само нещо от сорта,
но не и "наживо".
във веригата на сиела има доста неща по темата за сагата и отделните й части, но още не съм видяла
да имат и пъзел. ако видя ще ти пиша  Wink

# 47

Miriel, не остана!!!  Laughing. Ужас, как ще се трае до тогава незнам.

Да можеше само да не мърдам на годинки, щях да искам да прескоча даже от юни 2010 направо в 2011. Grinning

# 48
Здравейтеее!
Прочетох ви с едно око и по диагонал, но най-важното го разбрах - празниците продължават Mr. Green

Честит празник на всички празнуващи днес!

Иначе почти изглеждам нормално след първият осмодекемврийски маратон, поливам се с кафе и чак довечера ще спя Crazy

# 49
  • UK
Снощи приключих със Зазоряване. "Снощи" да се разбира като "в шест сутринта" - просто предпочитах да приключа, не обичам да оставям книги 150 страници преди края.

Феъри, на 12ти ще се видим ли, да ти върна книгите? Simple Smile

# 50
Я да попитам, някой дали прочете или чете Скитница на Стефани Майер, сега се рових и попаднах на това http://www.ciela.bg/?p=book_view&aid=523

# 51
Здравейтее  Hug
Благодаря за бюлетина  bouquet
Ани, честит имен ден   bouquet много здраве, щастие и успехи  Hug и понеже знам че качулатия Роб ти е слабост  Peace

Ели честит празник и на теб  Hug жива и здрава да е мамчето и да те радва дълго Hug стискам палци да гледаш Новолуние скоро  Peace направо завиждам на търпението ти  Blush

# 52
За Скитницата съм чувала само крайни мнения - или много се харесва или никак. И аз не се престрашавам да я почна. Ей тук има размисли по темата от нашата Бела, които са положителни.

Честит празник на всички именички   bouquet

# 53
  • Разпиляна във въображението

точно щях да напиша същото

# 54
Дневен Бюлетин

Новини :

ПОСТ НОМЕР 1000 НА МОНА ЛИЗА!!!!! ТАДАААААММММ!!! МНОГО РАБОТА, ЕНТУСИАЗЪМ И ЛУДОСТ – ТОВА Е РАВНО НА 1000 ПОСТА Simple Smile)))))))))))))))
"Този пост е номер 1000 от лично моите постове, пускани за този блог, за блогЪТ, за любимото творение, създадено от един задружен отбор момичета… ( доказателство, че приятелство между жени, дори и доста бурно на моменти, е напълно възможно! )

По този повод искам да ви почерпя, макар и виртуално с няколко весели картинки и едно кратко списъче със симптомите на един blog addict!"

вижте всички тук

РЕЙЧЪЛ УАЙЗ НЯМА ТЪРПЕНИЕ ДА РАБОТИ С РОБ
"За сега се знае твърде малко за проекта Unbound Captives, освен, че Роб ще участва в него, което за нас е напълно достатъчна информация. Иронията е в това, че партньорката на Роб в този филм – Рейчъл Уайз знае много за този проект и почти нищо за Здрач. „Срещата ни беше вампирска,той ми изпи кръвта.”- смее се Уайз, спомняйки си запознанството им – „Ама, чакай той ли беше вампира? Той е вампира, нали?” "
повече прочетете тук

ВИНОВЕН Е ….РОБ!

"Сексапила на Роб е в състояние да разруши и най-здравите холивудски връзки –осбенно тези на партньорките му от филмите.
The New York Post съобщава, че Ума Търман, която ще дели екран с Роб в Bel Ami,  е отменила сватбата си с Арпад “Арки” Бюсон, превръщайки го в поредната Патисън-жертва. "
повече тук

Tim Burton and Johnny Depp making a vampire movie… need we say more?

" От  scifiwire.com ни казват да забравим за тийм Едуард и тийм Джейкъб, защото вече е потвърдено че Тим Бъртън и Джони Деп ще правят заедно вампирски филм. Става въпрос за римеийк на готическата сапунена опера от 60те години Dark Shadows. "
прочетете тук

Peter Facinelli пристига на премиерата на ‘Everybody’s Fine’ в NY!
  всички тук

Catherine Hardwicke пристига на Campus MovieFest 2009!!! СНИМКИ И ВИДЕО!!! УСЕЩАМ КАК ЩЕ Я ПОКАНЯТ ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 2 ФИЛМА!

още и видео тук

АШЛИ – OUT & ABOUT – L.A.

всички тук

Xavier Samuel на the Optusone80 Project Dungoona Premiere! ( каквото и да е това Stuck Out Tongue )
 още тук

Интервюта :

Anna Kendrick в шоуто на David Letterman – 12/7/2009! Хвали се, че това било първото й вечерно шоу, на което е канена! Както се казвa – Good for you, Anna Stuck Out Tongue

Интересно

НЕВЕРОЯТНИ КОЛАЖИ НА KRISTEN STEWART – НАПРАВО КАТО ФОТОСЕСИЯ!

всички тук

Смешката на деня! от Монка Peace

Видео материали:

Клипче с Taylor Lautner, който ще води SNL тази седмица с музика … vi! Свежо клипче!

NEW NEW MOON (BOOM BOOM POW PARODY)!!!!НЕВЕРОЯТНА NEW MOON ПАРОДИЯ!!! СУПЕР!

Taylor Lautner and Taylor Swift EXCLUSIVE!КЛИПЧЕ ОТ СНИМАЧНАТА П …  VALENTINE’S DAY!

Xavier Samuel ‘Road Train’ Official Trailer

Намерете ни във Фейсбук ( съобщение от Bella )
" Здравейте, исках само да ви кажа, че направихме група във фейсбук Twilight BG Fan Club. Това не е профил задължително на този блог, а просто място, където да се съберем българските фенове, за да можем да коментираме събитията на родния си език, да се уговоряме да ходим заедно на примиерата и защо не да си правим здрач срещи. Намерете ни и се присъединете към нас! "

Предишните бюлетини тук

Съобщение за старите фенове Ако искате да добиете визуална представа от останалите пишещи в темата, изпратете свои снимки (с половинките си, децата и т.н.) на staro-novo на old_og_new@yahoo.com  , заедно с кратка информация за ника си в темата, истинското име, местожителство и семейно положение, и ще получите достъп до затворен блог, на който са качени снимки на останалите съфорумки. Meждувременно трябва дас и направите ъкаунт в Гугъл, ако вече нямате, за да може да се логнете в блога, за когото ще ви бъде изпратена покана.

Последна редакция: ср, 09 дек 2009, 15:07 от Christabel

# 55
  • UK
През цялото време в Зазоряване си представях Рейчъл Уайз в ролята на Бела, между другото. Не можах да я пречупя да бъде Кристен.

# 56
точно щях да напиша същото
[/quote]
За Скитницата съм чувала само крайни мнения - или много се харесва или никак. И аз не се престрашавам да я почна. Ей тук има размисли по темата от нашата Бела, които са положителни.

Благодаря ви момичета.  Hug, Сюжета на книгата ми се стори интригуващ.

Christabel   bouquet за бюлетина.

# 57
Здравейте, аз само да се запиШа да ви следя и да ви покажа какво намерих (със сигурнос вече сте я виждали). Много ми е сладка тая снимка .....

# 58
  • София
аз не съм, много е хубава, има ли и други такива на роб? Peace

# 59
аз не съм, много е хубава, има ли и други такива на роб? Peace
Ето няколко  Hug
1
2
3
4
5
6