Тwilight/Здрач- тема 53 - СЛЕД НОВОЛУНИЕ !

• 31 974
  • 723
  •   1
Отговори
# 75
Каня се утре да гледам "Новолуние"то на кино. Не съм гледала първата част. Свързани ли са, ще схвана ли нещо от това какво се е случило в 1вата част? Rolling Eyes
Честито на именничките здрачолюбки Wink

По-добре все пак гледай първа част. Има го в замунда хубаво качество. Иначе може и да не разбереш съвсем сюжета Simple Smile

# 76
Дано успея да го гледам...иначе от сюжета знам, че става дума за любовна история между върколак(вампир) вегетарианец Laughing и момиче Rolling Eyes

# 77
Дано успея да го гледам...иначе от сюжета знам, че става дума за любовна история между върколак(вампир) вегетарианец Laughing и момиче Rolling Eyes

Damaris, наясно си, че вампирът и върколакът са различни герои, нали  Grinning

Последна редакция: ср, 09 дек 2009, 21:31 от lili0909

# 78
Ейй именничките- да ви е живо и здраво името   bouquet
Значи искам да ви кажа, че новият подпис на Мириел е невероятен  Hug  Дени твоят е равен на болка, особенно погледът на края на целувката Simple Smile
Сури на твоя също се захласвам  Hug

Цвети прочете ли от бюлетина / Кристабел честит ти юбилеен пост, още 10 по толкова да имаш, и благодаря за бюлетина  Hug/ за новият филм ан Бъртън и Депп, за вампири, Роб би ли отказал такава роля...има малък шанс да се сбъдне нашата мечта  Mr. Green Sunglasses

Бела страхотен колаж- както винаги  Joy Joy hahaha

Рейчал Уайз е прекалено атрактивна за да е Бела, според мен де. МГМ  Hug

Това бебе определно има луда майка  Joy Joy Joy добре че не му е татуирала нещо Едуардско  hahaha

Днес Васко ми е рожденник и отиваме да празнуваме  Hug

# 79
  • Разпиляна във въображението
Bel Ami, това със сигурност не е татуировка.

# 80
Ау,Мирел подписът ти директно ме праща във виртуалната вселена дето вика Неси-Веси.Толкова е реално и възможно...Докато в сагата е приказно,фантастично,тук...е все едно Роб като Роб,ох.  Cry
Мирка,честит ви празник и весела почерпка!   bouquet

# 81
Абсолютно зарибена съм. Помощ!

# 82

Joy
Не търсиш помощ на правилното място. Тук освен да се задълбочи проблема, друго няма да постигнеш Joy Hug

# 83

Damaris, наясно си, че вампирът и върколакът са различни герои, нали  Grinning

ъъъ...боя се, че не съм Embarassed Blush

# 84
  • UK

Рейчал Уайз е прекалено атрактивна за да е Бела, според мен де. МГМ  Hug

Мда, съгласна съм, затова уточнението е "Бела в Зазоряване". Simple Smile Кристен е идеална за Бела в Здрач или Бела в Новолуние, може би дори за Бела в Затъмнение, но за Зазоряване доста трябва да се потруди. Затова си представям Рейчъл Уайз, тя има класа, има... Онези неща, с които описват Бела в Зазоряване. Според мен поне. Simple Smile

# 85
КаТка, никакъв шанс точно тук помощ да получиш - по-скоро поощрение да задълбочиш нещата  Wink и скоро те очакваме с коментари и вълнения.
Рейчъл Уайз, Рейчъл.....страхотна е, но трудно може да мине за 19 годишна гимназистка, пък даже и в Зазоряване. Но ще я видим дали и за майка става - в смисъл нали в новия филм ще му е майка на Роб.
Damaris,  я по-добре гледай първо Здрач и после Новолуние, че има едни тънки моменти - кой какво е  ако не ги знаеш може да ти се развали удоволствието от киното.    Peace

# 86

Joy
Не търсиш помощ на правилното място. Тук освен да се задълбочи проблема, друго няма да постигнеш Joy Hug

Laughing  направо не е за вярване, че "лапнах" по тинейджърско филмче за вампири. Утре отивам за книгите. И ще чета старите теми. Искам да знам всичко!

# 87
Катка, ако искаш да знаеш всичко, си на правилното място  Laughing  Прочети книгите, виж филмите и не се връщай много назад в темите, гмуркай се в темата на момента  Hug    Както ти намекна Феъри, тук помощ за откачане от манията едва ли ще намериш. Но ще стигнеш друго ниво  Joy

Бел Ами, да ти е жив и здрав рожденикът   bouquet

# 88
/ Кристабел честит ти юбилеен пост, още 10 по толкова да имаш, и благодаря за бюлетина  Hug/

На Мона е юбилейния пост, не на Кристабел  Wink

Как сме?

Пуснах новата преведена глава от Лоялност и любов, за тези, които не могат да дочакат до утрешния бюлетин за линк, ТУК

Нови попълнения мяркам, а?  Peace  Добре дошли (и успех в изчитането на предишните теми, за тези, за които се канят- водете записки с тефтерче и моливче за взаимоотношенията в темата, че то е отделна сага  hahaha )

Връщам се да ви чета  Hug

# 89
Лили, какво ти намекване, направо й натвърднах, ама като гледам допълнението към вопъла за помощ, май по-скоро има нужда от помощ да се удави, не да излезе на сухо Joy Joy

Кате, почвай сега по ред - как се зариби, какво те впечатли, кого поддържаш и кога почваш да четеш. От мен да знаеш, по-хубавото - книгите - предстои Wink

Общи условия

Активация на акаунт