Дамските чанти

• 186 502
  • 742
  •   1
Отговори
# 150

чудесна чанта. и удобна.

# 151

чудесна чанта. и удобна.
супер е от къде  и колко парички истинска кожа ли е

# 152
Някой да знае къде в София се продават имитации на Louis Vuitton или други известни марки

# 153
  • София/Бургас
Момичета,
къде в София сте виждали дънкови чанти ? Трябва ми такава. Цена до 50 лева. Навсякъде има кожени или от плат, но не и дънкови.

Предварително благодаря!
  bouquet

# 154
Здравей, ChemistryLady Simple SmileАз скоро минавах през базарите на НДК (отдолу) ,единия го затвориха,другия все още мисля,че работи има един магазин като влезеш отляво за чанти,оттам си купих дънкова и имаше и други модели.Успе,дано още ги има Heart Eyes

# 155
  • София/Бургас
Здравей, ChemistryLady Simple SmileАз скоро минавах през базарите на НДК (отдолу) ,единия го затвориха,другия все още мисля,че работи има един магазин като влезеш отляво за чанти,оттам си купих дънкова и имаше и други модели.Успе,дано още ги има Heart Eyes

Благодаря!
  bouquet

# 156
  • София

Благодаря!
  bouquet

Kолко голяма ти трябва?

# 157
  • София/Бургас
Pink Flower, по - голяма, ако е възможно. Обичам големи чанти, пък и нося повече неща, заради работата в лаборатория в момента.

# 158
  • София
Pink Flower, по - голяма, ако е възможно. Обичам големи чанти, пък и нося повече неща, заради работата в лаборатория в момента.

Е начи тия,които съм виждала определено няма да ти свършат работа Peace

# 159
  • София/Бургас

Кажи къде са все пак? Ако не намеря това, което търся, те могат да спасят положението.

# 160

чудесна чанта. и удобна.
Страхотна е Heart Eyesточно такива харесвам.

# 161
  • София

Кажи къде са все пак? Ако не намеря това, което търся, те могат да спасят положението.

Ами те са малки,ама иначе на графа са 2 магазина - единия на е на Грибалди под колоните,а другия е след попа,преди канала има един магазин за риба след него Simple Smile

# 162
Струва ми се,че скоро мернах  големи дънкови чанти в Калиопе. Simple Smile

# 163
Върти ми се една идея в главата , че искам да си купя нова чанта. Моля, не ме мислете за безотговорна. Това е част от терапията ми за преодоляване на депресията в съчетание с морящата ме пролетна умора.
 Така че помогнете, не знам каква чанта да си купя? Не знам какви са последните тенденции, знам само , че искам чанта!

# 164
когато аз съм в депресия и купуването на чанта е изхода от депресията - отивам в магазина за чанти и гледам, гледам, гелдам, избирам, избирам и си купувам някаква. независимо колко и дали е актуална - стига да ми хареса, значи е актуална. такла че не му мисли много - иди и си купи. ако не отидеш - знаи не ти трябва чанта, а друго.

Общи условия

Активация на акаунт