Дамските чанти

• 186 904
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте!
Търся чанта за подарък, бюджет - около 200 лв.
Предначначена е за дама около 40 г., адвокат, с по-скоро консервативен стил.
Ще съм благодарна за всякакви предложения!

# 511
Дай и парите и нека сама си я избере.

# 512
На мен ми се е случвало подобно нещо. След няколко месеца носене, конския косъм тотално да се проскубе и кожата да се изтърка. Върнах я, но много въпроси ме питаха - дали не съм я прала, дали не съм я опирала и трила в дрехите си, т.н. От тогава купувам чанти само от гладка кожа, колкото и красиви декорации да имат. Peace
За съжаление, извода е, че дори скъпата чанта се съсипва при носене и трябва да сме внимателни или да си търсим правата чрез рекламация.

# 513
На мен ми се е случвало подобно нещо. След няколко месеца носене, конския косъм тотално да се проскубе и кожата да се изтърка. Върнах я, но много въпроси ме питаха - дали не съм я прала, дали не съм я опирала и трила в дрехите си, т.н. От тогава купувам чанти само от гладка кожа, колкото и красиви декорации да имат. Peace
За съжаление, извода е, че дори скъпата чанта се съсипва при носене и трябва да сме внимателни или да си търсим правата чрез рекламация.

Както казах по-нагоре към чантите си съм повече от внимателна. Но! В крайна сметка, когато носим чантите си те неминуемо се опират и търкат в дрехите ни. Аз не съм виждала жена, която да я носи във въздуха и с това трябва да се съобразяват производителите, а не клиентите. Ще кажете цената определя качеството. Нямам претенции за чанти от евтин материал и ниски цени. Когато обаче чантата е с достатъчно висока цена, а марката е с претенции, се занимавам да търся правата си, което направих и вчера. Нямах проблеми с предявяването на рекламацията.

# 514
Здравейте,
харесах много как стоят чантите на obag  с кожите:

Скрит текст:

Обаче ми се вижда прекалено много за пластмасова кожа да дам 400 лв . Правят ли някакво намаление? Най-вече на тези "кожухчета" и ми стана интересно, че в онлайн магазините навън нямат точно от тях. И това, че пише че е от вълк ... ми стана много мъчно. Видях, че имат изк кожа, но мисля че в БГ не видях да има. Или някой ако иска да се раздели с нея може да ми пише Simple Smile

# 515
И аз търся с изкуствена кожа, но не знам дали се продават тук изобщо  Sad

# 516
wantmenow, разкошна е. Като я видях за първи път в интернет очите ми останаха в нея.
Мисля, че все повече искам да имам някаква O bag.
Няма да е тази с кожата обаче, скъпа ми е.

# 517
Тази чанта( без кожата) я виждам само и единствено като плажна чанта.

# 518
Нямат намаления тези чанти, напротив колкото повече се продават и заливат улиците толкова повече скача цената им. Peace
Правят много силно впечатление въпреки, че вече наистина доста хора ги носят.

# 519
  • София
Наскоро влезнах в магазин на O Bag,досега все го подминавах.В зависимост от аксесоарите,с които бяха аранжирани чантите ме впечатлиха в различна степен.
Наистина на живо са доста по-ефектни,а тази с кожата е може би един от най-ефектните модели.
Замислила съм се и аз за тяхна чанта,но изчаквам цената да ми отлежи в главата.

# 520
Предпочитам моделите на лонгчамп, хем да с по ниски цени.

# 521
Аз така и не ги харесах Обаг. Прекалено кичово ми стоят, особено комбинацията с кожа ми изглежда неприемлива. Бих само и единствено за плаж и то в електрикови цветове.

Предпочитам кожените класически модели чанти. Явно съм много дърта вече за такива дръзки Обагове.  Blush

# 522
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Голям кич тези чанти Laughing. Пухчето иначе е гот, ама за яка или качулка.

# 523
  • Щастлива мама на 3 слънца
Здравейте има ли в България магазин с чанти на coach ?

# 524
Доколкото ми е известно няма.

Общи условия

Активация на акаунт