Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво предложиха външните министри на Европейския съюз относно статута на Йерусалим?
Кога се пали първата свещ на Ханука?
Какви дейности се организират в детската градина за празника Ханука?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво предложиха външните министри на Европейския съюз относно статута на Йерусалим?
Външните министри на Европейския съюз предложиха Йерусалим да стане столица и на еврейската, и на бъдещата палестинска държава. Те призоваха Израел да се съгласи с преговори за статута на свещения град. Това предложение е част от усилията за постигане на мир чрез преговори, които да решат статута на Йерусалим като бъдеща столица на две държави.
-
Кога се пали първата свещ на Ханука?
-
Какви дейности се организират в детската градина за празника Ханука?
-
Какво представлява Ханука?
-
Какви са традициите по време на Ханука?

То пък неможе и да ви спре по-далеко от автобуса , нали бързате
). Иначе не е имало такова нещо майка да не знае с кой къде съм. Имала ми е доверие , но и аз като тебе - все са били по-дълги връзки и все са били като част от семейството . Ама дружко си е да те ухажват и обгрижват И с хубава кола , не само с рози (ми те боцкави
.
:
...Пълна лудница!
. Той искаше и на сумо да отиде, но се били свършили билетите, още го е яд за пропуска... (бил точно на финала на голямо състезание и хората били с предварително запазени билети)
Ето това е развита държава, според моите критерии 

Малко по малко ви опознавам и все се каня да зачета темите от начало, за да си сглобя пъзела, ама пусто все не остава време.
Всички ли тук знаете иврит??? - това е първото
Амбицирала съм се да си завъдя от това растение.
Лесно е да се завъди, но става доста големичка..Висока е около 40см и е обемна.Препоръчвам ти и чая Елуиза (надявам се да е така на всички езици) вкуса е комбинация межди лимонена трева и нана.За иврита, аз изкарах преди няколко месеца първо ниво.Говоря сравнително добре (правя доста грешки, но се боря с тях) пиша и чета горе-долу. Затруднява ме супер гледането на новини и четенето на вестник
, но и с това се боря