ИЗРАЕЛ - 48 - празнуваме Ханука!

• 51 188
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
Много хубаво се отварят клипчетата , още да качиш  Whistling ....

http://mentha.snimka.bg/asia/japan-livne.341107.17221703 Подредени хора ... В нашето ежедневие това  ще е чудо да се види .

# 646
Мале Пете онова дето го описваш в кой век си го преживяла??? newsm78 Ти си била по-голямо диване и от мен. Laughing
При мен девойчето го видяха някъде в третия месец на обикновен ехограф, но доктора не даваше 100% сигурност. В 16-та седмица бях на 4Д и тогава лекарката категорично заяви, че е момиченце (а така се надявах този път да е момченце stork-boy) , а и амниоцентезата го потвърди. За такъв метод за определяне на пола по сърдечния ритъм за първи път чувам, но  е възможно да се опитват и по този начин да гадаят, знам ли... newsm78
Мислех си, че в Израел и Австрия междуличностните отношения са на по-високо ниво, а то какво се оказва, че и там имало човеци, незачитащи и неуважаващи бъдещите майки.  Sick Мента, аз не бих отстъпила място в състоянието, в което съм в момента (а то е като твоето), може би само на видимо болен или много немощен човек. Преди много години, докато бях студентка в София страдах от прекалено добро провинциално възпитание  и бързах да освободя мястото си в трамвая на всеки по-голям от мен (даже не възрастен!), но никой не постъпи така спрямо мен, когато забременях с първото си дете и ...в 4-я месец го загубих ( а ми личеше коремчето). Нямаше начин лашкането в градския транспорт да не се отрази, но просто нямах избор тогава. Минало. Към днешна дата смятам, че нещата малко са се попроменили към по-добро. ..

# 647
Zдравейте Израелки... само наминавам да ви 'видя' ,че то след толкова питания за мен...  Mr. Green нямаше как просто

Хей Мента , супер снимки от Япония отново  Peace Мерси.  А ти изглеждаш супер , там на едната снимка да не си в някой шоп за еко козметика ... зоркото ми око успч май да разпознае познати марки в далечината  Wink

Петя...кви тройки бе момиче Rolling Eyes... аз такива работи от у-ще не съм чувала / пък уж наборки горе долу се водим/...ама то май аз и толкова съм ходила на у-ще хахахх

Бори да правиш и ти един такъв корем като на Мента  Laughing..и да спираш вече с тези  ферми . Hug

# 648
 Ти пък де си ходила по време на часовете ми не на училище?  Joy Не си чула затВа с главно В.  Mr. Green Иначе  тия  истории са все от преди десет - 15 години  Joy ... отминали векове  hahaha .
 Имала съм приятелки всякакви - всеки избира какво да пробва в  живота .Добро или лошо - въпрос на обяснение. И аз не съм малка майна.Ся какво - не съм била задръстена хич , мноУ си бях готина , ама ... чешито откъм мъжове.Един пък щял да идва да ме взима да излизаме  Crazy без кола хем .Значи аз го съжалих много.Много се препотяваше момчето , от  един съседен град. Викам - ако намериш кола  - ела ме вземи да видим.  Ми той намерил горкия ...и идва и аз  викам на майка - след малко се връщаме, няма да я бъде тази работа . Не защото няма кола момъка, а защото малко ми дойде неореантиран в живота. Излязохме ние, аз хубавица , той претреперва вече  hahaha .Ух ...голям жал му хвърлих , готкото ! Ужас някакъв ,м ама то големи мераци бяха , та чак ни нагласили среща уж де спонтанно. Викам - айде да свършваме с тия работи  Rolling Eyes . Ми той като кара  в мене гледа  hahaha ... И мълчи и само "Ох, колко си хубава"  Rolling Eyes и аз -  Whistling Rolling Eyes Ужаст! Да ме връща вече с  чуждата кола той и ме пита пак дали да ме вземе. Викам  - с  влака ли тоя път ?  Mr. Green Шегувам се . Иначе сериозно и много милостиво му обясних на момчето, че не е лош, нито аз ...просто сме несъвместими. Имаше детешорско държане , не ми допадаше хич. И за ръката пък ще ме пипа  Rolling Eyes Глей си работата бе !  Mr. Green Майтап или не - някога не става работа , аз съм  рогато и аз.Няма какво да ми претреперват , аз трябва да трепна , да ме грабне нещо . Вие кво бе ? Скрънзи ! Никой нищо не казва ... Аман от вас   hahaha

Хайде за  събуждане -
http://www.magicaura.com/new_magicaura.com/web/root/f/uploads/vkusno.jpg  Пу 150 кила да станете !  hahaha Аз съм на диета ...  Rolling Eyes Опра казваше в едно шоу, че на диета  става зла и с лош дъх  . Joy Значи тогава и да ви целуна !  Mr. Green   

# 649
Мост от зелева чорба към младежките ни години направихте ...

И аз бях едно младо и щуро...само се моля нито едно от децата ми да не прилича на мен в това отношение.Бурен пубертет.Все бях в търсене ....неспокоен дух.Накрая вече исках да имам деца и семейство ,на 19 години.За съжаление не попаднах на подходящия човек.Както и да е минало -свършило.

Мента,поздравления за фигурата.А Ментов отново има моите адмирации за снимките...ей ,за малко се пренесох в Япония.Наистина снимките са много добри.Как го умеят хората  newsm78- аз ни гоблени ,ни снимки .... Embarassed

# 650
Тука пък днес един студ ! Вчера бродихме навън , днес вкъщи. Щяло и да вали .  Rolling Eyes Аз трудно се докопвам до компа - малката  все играе.
http://www.myfirsthomepage.co.il/

Ще обезкостявам пилешко. 'Фащам ножа  Sunglasses

# 651
  • T"A
Хари, ей, акъла ми взе, как си забелязала еко козметиката  Grinning Бяхме в такъв природен супермаркет, но точно етажът с козметика им беше малко занемарен. Аз още ги разучавам, ориентирам се в марките и изобщо - в разнообразието, което предлагат  Simple Smile

Бубе, тежат ми допълнителните килограми само, бебето - не. И в миналото, ако съм наддавала малко, съм чувствала тежест, за това и не съм си позволявала. Шматкам се надолу-нагоре да поддържам малък тусик  Laughing   Joy

Радвам се, че клипчетата са се отворили безпроблемно, явно някакъв временен проблем е имало с тях... По този повод качих още няколко:
http://www.youtube.com/watch?v=svSJQzqPlBk
http://www.youtube.com/watch?v=zAqCAN7aBxo - играта с барабаните била много пристрастяваща...
http://www.youtube.com/watch?v=01RY4CxxdVs

И аз имах бурен пубертет. Не помня такива секс-екскурзии, но си имахме своите емоции, пък съм си и бунтар по природа...  Grinning
Не съм ходила на дискотеки обаче - първо, не беше музиката, която слушахме, второ - имах вечерен час.  Rolling Eyes На купони ми беше позволено, но с познати на родителите ми придружители, те ми познаваха компанията, знаеха ми приятелите Peace

Танче, мерси  Hug  bouquet

# 652
 Екскурзия обикновена , уж  с учители ... абе толкова са наблюдавали учителите ... остави , грозна работа . Кога ти беше вечерния час ? Тая случка с човека с / без колата беше не в гимназията , студентка бях вече.

Е , немога - опашката в Метро просто както и на снимките е  нещо уникално ! Абсолютно уникално! Много свежарски клипчетата, изобщо свежи и готини хора.Друг  свят обаче напълно. Какво думкат с барабаните децата ? Хубаво е измислено поне да се движат , малко физически да се разкършат - страхотно!

# 653
Мента,а аз си мислех,че в трети месец не могат да познаят!Ами аз бях толкова отдавна бременна Laughing,че ни 3D,ни 4D имаше!

Много хубави снимки е направил Ментов,дисциплинирани хора(тая в метрото),точно като нас Mr. Green,няма блъсканица,чакат си хората в опашка по един!И тия с двете малки госпожици много ми харесаха!

Пете,много си примерна LaughingОтсвири го тоя с колата,я казавй да не е имал някой москвич,че за това?

И  аз имах вечерен час,ама докато залюбих моя мъж LaughingОт там на сетне,аз си го определях,че на дърти години и малко бой отнесох Laughing от баща ми.

# 654
Пич с москвич  hahaha Joy Да не бъде ! Нйет ! С хубава кола дойде гОркото Joy (ама чужда  Whistling) То хубаво , че не дойде с колело  hahaha ...На мотор не отказвам, ама с рейса на среща или с влака - ц  Naughty .  Аз пък не съм имала вечерен час . Оф ... цяла сутрин интернет и мръвчоци варя , пържа , пека  Crazy ...Лудница.Да имаше едно куче да му дам кокалите , а аз ги метнах в коша- зян! Като си дойдат малките започва екшъна и няма време за мене на компа  Whistling Глей с кви глупости ви занимавам - лаф да става.Като има - има , кат няма - няма ....както е казал поетът.

bye Чао ви !

# 655
  • София
Едно време съм гледал по дискавъри един филм дето едни сумисти натикваха хората в метровагоните, че да се поберат повече.

Сега явно това вече са го премахнали като гледам клипчето на Мента.

# 656
Като казах москвич!Тръгваме за Италия в неделя 13-ти.Автобуса ни е от Варна в 17.30,а полета в 06.20ч.От нашия град до Варна са 50км,които моя   мъж взема за около 30мин.Ще ни води приятел на моя мъж,който има Рено,но Laughing,пътя е затворен,а реното няма зимни гуми.Познайте с какво ще стигнем до Варна Laughing,москвич Алеко.В първият момент си помислих,че се шегува ,ама не би!Натварва ни в москвича Laughing, и потегляме,ама човека е слаб шофьор.Часа е 17.00,Ние още сме на половината път.Звъня на автогарата,жената казва-абсурд е да Ви чака автобуса.Часа вече е 17.20,още във Варна не сме влезли.В тоя момент се обажда наш общ приятел,който живее точно срещу автогарата,отива той и започва да обяснява на  шофьора на автобуса да ни изчака 10мин.,ще пристигнем всеки момент с много бърза кола LaughingВ 17.40 в автогарата влетява москвича,целия автобус ни чака,хората умряха от смях Joy JoyКато пристигнахме в София,понеже имахме време,отиваме у наш приятел,който взе ,че наля нафта в камина,гръмна и се счупи стъклото.Ние целите в сажди,ужасТ,бях с едно розово поло,на което му се смени цвета!
Че така,с доста перипетии стигнахме до Италия Laughing

# 657
  • T"A
Дядо Хаджия, в час-пик метрото е било пълно наистина. Хубавото е, че метро е идвало напр. на всеки 3 минути, много редовно и много точно. Което е важно за голям град като Токио  Peace  А и се замислям за нещо друго - те, японците не ползват много място - жилищата им са малки, работните им кътчета са малки, гъсто населена страна е, може и да не им прави впечатление, като са наблъскани в метрото.  Thinking

А забелязахте ли, че всички си държат телефоните и цъкат нещо? Не е прието на обществени места да се говори по телефона, освен нещо спешно, от друга страна са много "технологичен" народ и наблягат на съобщенията, на Интернет връзката и т.н., и по-рядко говорят по мобилните...

Голяма любов имат към това място, не само мъжа ми, но и колегите му, като ги слушам, разбирам, че не и се насищат на тази страна...

...
дисциплинирани хора(тая в метрото),точно като нас Mr. Green,няма блъсканица,чакат си хората в опашка по един!
Joy хаха, нали?

На дечицата е направил цели фотосесии и дори е взел имейлите на майките, за да им изпрати снимките.  Grinning
Аз много им се радвам на снимките на децата, като бонбони са  Heart Eyes

Играта с барабаните е на принципа на килимчето за танцуване, ако го познавате - печелиш точки при удар на правилното място. Ние имаме едно килимче вкъщи, навремето мъжът ми беше станал фиданка с него, но му мина меракът  Crazy

# 658
  • T"A
Пете, по тийнейджърската тема - не сме имали екскурзии в гимназията изобщо. Нашият клас и абитурентски бал не прави, та ходихме с едно друго училище да празнуваме... Ходила съм на екскурзии с гадже примерно, оставала съм да спя при приятелка... Но тъй като и връзките ми с противоположния пол са били дългогодишни, човекът е бил добре познат на родителите ми, редовен гост на семейни тържества, на вечеря вкъщи и т.н.
Излизала съм и на срещи, събирала съм впечатления, но винаги съм била доста оправна тийнейджърка. Чувствах го направо като унижение някой да ме взима и да ме изпраща (казвах "Да не би да не знам пътя до вкъщи?!"), позволявах го само за успокоение на нашите... Не че не съм обичала да ме ухажват, но има и други начини един мъж да бъде кавалер Wink

Вечерният час се е менил с годините, а и бил предмет на преговори  Wink Важното беше да се прибирам навреме и да казвам къде съм, другото го договаряхме според случая  Simple Smile Те знаеха и какво пия по купоните, и не са ми казвали пр. да не пия, това все пак е било и въпрос на доверие. За мен беше много важно да ми имат доверие  Peace (в повечето случаи не съм злоупотребявала с него)

Последна редакция: ср, 03 фев 2010, 14:27 от Mentha

# 659
Ей наистина Япония е друг свят. Много хубави снимки, разгледах отново и миналогодишните. Направиха ми впечатление малките усмихнати дечица  Laughing.

Ментуш, много сладко бетенче  Hug. Много финна бременлийка си, много ти отива  Peace.

Наина, то големи изпълнения сте имали покрай пътуването  Joy  Joy  Joy.

Аз по тийнейджърската тема е по- добре да мълча явно  Joy. Бях в 8кл., когато майка ми замина да работи в чужбина, макар и само за година. Бях оставана под наблюдението на баба, която никак не можеше да ми надвие и да ми даде наклон на часовника кога ще излизам и кога ще се прибирам. От тогава си бях много самостоятелна и се събирахме по купони с приспиване, тръгнах и по гори и пещери. Но винаги съм си знаела цената и съм се самоуважавала та не съм прекалявала. Мама когато си дойде вдигна ръце, но тъй като с у-ще се справях отлично пък и не бях натворила (видими) простотии свободата си ми бе оставена, вечерен час никога не съм имала, просто трябваше да се обаждам и да казвам къде съм, с кой съм и кога и дали ще се прибера да не ме мисли. Е, тя милата не че не е чакала до прозореца дълги часове, милата. На два пъти са ме карали на носилка в къщи след две катастрофи. И като се има в предвид, че компаниите ми бяха две- рокери и пещерняци, всички метали и все по- големи от мен ... дам, ще трябва да мълча. Не мога да кажа, че не съм се напивала  Crazy Лудо- младо, но не съжалявам. А и с лудите глави все още поддържаме връзки макар и да се виждаме веднъж в годината.
Само като Таня мога да се надявам децата ми да не ми причинят същото, но с такива родители  Blush ще видим, все пак средата е друга.

Общи условия

Активация на акаунт