Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво предложиха външните министри на Европейския съюз относно статута на Йерусалим?
Кога се пали първата свещ на Ханука?
Какви дейности се организират в детската градина за празника Ханука?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво предложиха външните министри на Европейския съюз относно статута на Йерусалим?
Външните министри на Европейския съюз предложиха Йерусалим да стане столица и на еврейската, и на бъдещата палестинска държава. Те призоваха Израел да се съгласи с преговори за статута на свещения град. Това предложение е част от усилията за постигане на мир чрез преговори, които да решат статута на Йерусалим като бъдеща столица на две държави.
-
Кога се пали първата свещ на Ханука?
-
Какви дейности се организират в детската градина за празника Ханука?
-
Какво представлява Ханука?
-
Какви са традициите по време на Ханука?
!
...Не знам , не съм се напивала никога .
Как боли глава,не е истина!
Помня я точно като нещо, приготвяно на първи януари, но може и да се бъркам...

Чао ви за сега 
,не ми се вярва.
. Много пргръдки
, ама не че те са ме спирали, а аз никога пък не съм искала даже да пробвам - загубено дете
) и се хвалеха после кой как се представил и какво пил , боцкал , смъркал и какво еди к'во си ... Аз малко
, ако е гарга - все е рошава.
оставям ги за няколко часа публични
Яд ме е, че не се сетих да поръчам на ментов сан едни такива шарени чорапи каквито имат японките