ИЗРАЕЛ - 48 - празнуваме Ханука!

• 51 205
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
Аз пък свързвам зелевият сок със сутрешно главоболие след тежка вачер Embarassed... навремето по новогодишните партита масово го пиехме за закуска  Laughing и помагаше  Peace!

# 631
Отходните ситуации са придобивали особена напрегнатост при преминаването на дългите разстояния към външното  (и до ден днешен някъде)  помещение за прочистване на организма ... София не е България  Laughing

Тали -  реже , реже ! Помагало било  Crazy ...Не знам , не съм се напивала никога .  Rolling Eyes

# 632
Отходните ситуации са придобивали особена напрегнатост при преминаването на дългите разстояния към външното  (и до ден днешен някъде)  помещение за прочистване на организма ... София не е България  Laughing

Тали -  реже , реже ! Помагало било  Crazy ...Не знам , не съм се напивала никога .  Rolling Eyes

Не ти  и трябва JoyКак боли глава,не е истина! Laughing

# 633
  • T"A
Аз пък свързвам зелевият сок със сутрешно главоболие след тежка вачер Embarassed... навремето по новогодишните партита масово го пиехме за закуска  Laughing и помагаше  Peace!

Това ми беше първата асоциация и на мен  Joy въпреки  че не съм го ползвала за изтрезвител...
Тоалетния ефект не съм го изпитвала...

Между другото, баща ми правеше страшна супа от зелев сок с праз лук  Wink Помня я точно като нещо, приготвяно на първи януари, но може и да се бъркам...

Вчера ме вдигнаха в автобуса. Както си бях седнала удобно на една седалка, една кукувица, не съвсем възрастна, ме подкани да и направя място. А рейсът даже не беше пълен  Crazy Това е рекордът по несъобразяване откакто съм бременна, досега просто търпях блъсканици, ама - ей, на, имало какво още да преживея  Rolling Eyes Като си помисля само, че в отчетната момичетата в 4-ти месец се оплакваха, че не им правят място в ГТ, да видят тук на какво можеш да се натъкнеш в 7-ми месец....  Crossing Arms

И преди някой да ми е казал, че може би не ми личи, може да ми види шкембака тук Grinning
Ето и още една снимка от вчерашната ни разходка в Т"А,  (вижда се, че не съм пропуснала възможността да напазарувам  Mr. Green)

От Япония още не успявам да селектирам снимки, така че не знам кога ще кача.
За сега странностите на Тел Авив: религиозен с ролери
За знаещите иврит - един въпрос: това заместител (тахлиФ) на бебе ли е или е тоалетно мляко (тахлиВ) за бебета?  Mr. Green  Joy

И, ако на някой му липсва нощен Тел Авив, да заповяда тук  Hug Чао ви за сега  bye

П.С. Бубе, сосът стана страхотен Grinning Голямо мерси за идеята  Hug
П.П. Едно-две напивания си заслужават главоболието на следващия ден.  Wink Като всяка тръпка, трябва да се изживее, да се види какво е просто  Sunglasses

# 634
Мента,може и да си писала,в кой месец ти казаха пола на бебето и на какъв видеозон?Приятелка в третия месец  са я гледали на 3D,и казали момче!Чак пък толкова рано да познаят Thinking,не ми се вярва.

# 635
  • T"A
Наина, по месеци няма да е много точно, но иначе след 13 г.с. вече успяват да налучкват   Mr. Green
При мен видяха тестиси в 16 г.с. (15 г.с. и 4 дни)  Peace (което е 4-ти месец) В 12 г.с. също ме гледаха на 3Д, но не ми казаха пола.
Хич да не те учудва - те виждат къде-къде по-големи подробности, като напр. малък мозък, клапи на сърцето, броят вените, с които става кръвоснабдяването от майката към бебето и т.н.

В статия в бгмама съм чела, че за най-ранния преглед, който се прави на 3Д - нухална транслуценция, в България няма добре обучени специалисти, но ранна морфология се прави, а даже в Бг я правят по-рано, отколкото при нас (в Из - 13-14-15-16 г.с., в Бг - още в 11-12-13 г.с.), но пък тук правят транслуценцията, така че ...

Ако са определяли пола по ритъма на сърцето - това не е чак толкова надежден метод и има голяма вероятност за грешка  Peace

Последна редакция: вт, 02 фев 2010, 15:11 от Mentha

# 636
    Ментуш, много си сладка и шкембенцето ти отива много Grinning. Не се давай на кукувиците, никакво място не им отстъпвай #Cussing out. Много пргръдки  Hug Hug Hug 

# 637
  • София
...

Ако са определяли пола по ритъма на сърцето - това не е чак толкова надежден метод и има голяма вероятност за грешка  Peace

Хм... и каква е разликата в ритъма на сърцетата между зародиш- момче и зародиш-момиче.

# 638
  • T"A
Хм... и каква е разликата в ритъма на сърцетата между зародиш- момче и зародиш-момиче.

Смятат, че пулсът на момичетата е по-бърз. Пр. ако е над определен брой удари в минута (вече не помня колко, но да кажем - над 140), най-вероятно принадлежи на момиче. Но се отрича като метод за определяне на пола  Peace

МимкисHug   bouquet  Hug
Вече се чудя кога ще се връщаш... Има ли надежда да е скоро?

# 639
Стига бе  Mr. Green ! Какво е това "сърцетата" ? Ти ме уби  Mr. Green Скица! 

Мента,  newsm10

А това пък :
http://mentha.snimka.bg/other/razni.242014.17215083   Joy

Иначе  да бях пушила - нйет ! Да бях пила - нйет ! Да бях по мъжове ходила - пак нйет! Те ми се броят на половината пръсти на едната ръка мъжовете  Mr. Green  hahaha  , ама  не че те са ме спирали, а аз никога пък не съм искала даже да пробвам -  загубено дете  Joy  hahaha .  Моите съученици като ходеха по екскурзии и правеха там  групов секс (ужас  Sick ) и се хвалеха после кой как се представил и какво пил , боцкал , смъркал и какво еди к'во си ... Аз малко  Whistling Rolling Eyes  - не в час   Rolling Eyes ... Ох каква тема подхванах ... Един момък  в цялата гимназия (4 г.) ме преследваш , ама ази  -  момчета дето нямам с тях бъдеще какво да  правя с тях  Whistling , деца . Много съм задълбочена аз ...все мисля , все сериозно гледам на връзките. CrazyЛуда работа ... ама така. Не съм имала даже случайна връзка ей така за малко или необвързваща. Не знам какво е това "необвързваща" , щото съм загубено - обвързвам се  ooooh! , ако е гарга - все е рошава.  Rolling Eyes Незнам дали не е и недостатък в някои обстоятелства , но какъвто си е човек.

К'во стана сега - от  зелевата чорба до обвързването ...мост на дружбата  Mr. Green ...

# 640
Мента, аз съм си беарец вече от два дни, но се въздържам от интернет изяви, че трябва да чета  Crazy.

Пете, важното е един ден да не ти се прииска да пробваш това,което не си  Mr. Green За връзките и обвързването и аз съм като теб, случайните, групови и т.н. работи не ме привличат и никога не са ме привличали даже напротив. За напиването, зависи какво разбираш под напиване- не е задължително да те боли глава или да си в безсъзнание, щом ти стане весело от няколко чаши вино пак си е напиване Laughing

# 641
При мен в края на 3 месец,гинекологът ми кза,че по движението на плода ще имам момиче.Мъжо даже се шегуваше с доктора,който е и професор между другото,но се оказа абсолютно прав.
На мен във Виена за почти девет месеца бременост,само два пъти са ми отстъпвали място в градския транспорт.Този свят направо се е изродил,да гледаш бременна и никой да не ти отстъпи място,дори там където е посочено место за стари и бременни

# 642
  • T"A
Krisy, аз имам още малко време да проверя дали някой би ми отстъпил място  Mr. Green Не че държа особено, но от любопитство...
Ние се смеем в тези ситуации - вчера любимият ми казва да се хвана здраво, а аз му казвам да не се тревожи, защото притежавам невероятна стабилност и поддържане на равновесие, при което рейсът рязко спира и аз, още недовършила изречението си, политам назад...   Laughing мдааа, невероятна стабилност мога да постигна и веднага го доказвам  Joy

Петя, според мен и монахините биха замълчали неловко след твоя пост  Mr. Green

Тази година не ми остана време да надпиша снимките от Токио, така че се надявам просто като впечатления да оставят... пък, живот и здраве, дано всички случим да опознаем тази приказна страна от първа ръка  Hug

От тук са тазгодишните попълнения (20-тина снимки добавих)
Пробвах да кача и клипчета, но са много тежки и бързо се отказах...  Confused Ако някой иска да види, може да се пробва (но предупреждавам, че отнема време да се заредят):
http://www.youtube.com/watch?v=1NaWEIlf0YE
http://www.youtube.com/watch?v=HgYc_WTP2yQ
колкото да се усети атмосферата  Simple Smile оставям ги за няколко часа публични

# 643
  • София
Мента нямам проблеми с отварянето на клиповете. Бързо се отвориха.

# 644
  • Някъде там...
И на мен ми се отвориха клипчетата без проблеми, Ментичка  Peace Снимките са страхотни, разгледах и старите  Heart Eyes Яд ме е, че не се сетих да поръчам на ментов сан едни такива шарени чорапи каквито имат японките  Joy
А ти с тоя корем къде си тръгнала а???А питахте ли доктора да не би да има близнаци вътре  Rolling Eyes На малкия ти тусик такъв корем е направо страшна работа  Crazy А тежи ли корема  Embarassed ?

Общи условия

Активация на акаунт