Жената Лъв - 13-та част!

• 17 509
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
Добро утро Hug!

# 241
Добрю утро! И аз така от 8.00 сме на крак с мъничкия (не по мое искане) и изгледахме всички детски, сега е на ход Котаракът с хапка, та стигнах до компа...

На ябълките (цели и с люспи) издълбавам сърцевината с ножче и пълня със захар (мед), щипка щипка канела и орехче. Запичат се във фурната, а вътре стават като кремче-мармалад. Децата много ги обичам, ама не правя често, че по-добре да Рупат сурови ябълки. Става и с круши, но трябва да резнеш отдолу, че да стоят изправени.

Стефче, ти като те попита какво искаш от дядо Коледа, си кажи в прав текст. И аз 2 Коледи си казвах, та на третата ме огря за баткото. Че то на мъжете така им е по-лесно, нямат задължения, тихо и спокойно им е... Ама и мойчкия, като се престраши, се оказа, че аз имам някакъв проблем и още 1,5 година, докато го оправиме (хормонален беше) и после се тръшка, що не е склонил по-рано.

http://www.dailymotion.com/video/x7rcbx_robbie-williams_music

# 242
Ще се пръсна от яд,че не мога да разбера как става номера  Sick
5 пъти го правих все познава  Mr. Green
Умишленно дори не местя  мишката.
Имате ли някакви идеи,че от вчера ме гложди това чудо !
http://www.oracula.hit.bg/

# 243
И аз го пробвах 6 пъти!???? И аз мислих че е мишката, ама явно не...

# 244
# 245
  • София
Преди няколко години четох къде е уловката на това, ама сега да ме убиеш, не мога да се сетя  Crossing Arms.

# 246
ЮЮЮЮЮхуууу. Как става тая работа, хора??? Ми ся? На кой да го пратя? Срам ме е да спамя. Ще взема го пратя на вас в скайпа. Нема се сърдите.

# 247
ЮЮЮЮЮхуууу. Как става тая работа, хора??? Ми ся? На кой да го пратя? Срам ме е да спамя. Ще взема го пратя на вас в скайпа. Нема се сърдите.

Joy Joy Joy
Аз питах един познат кАмпютърджия каза ,че   е лесно.Знаците се повтаряли,така е   изчислено.........дрън-дрън ,нищо не разбрах в крайна сметка  Flutter

# 248
Готово. Оспамих вЪ. Искам пък да ми се сбъдне. А сега може ли още едно желание? За да подсигуря и финансовата част, че голем съм сребролюбец?  Embarassed Или само по веднъж и повече не завтаря?

# 249
Готово. Оспамих вЪ. Искам пък да ми се сбъдне. А сега може ли още едно желание? За да подсигуря и финансовата част, че голем съм сребролюбец?  Embarassed Или само по веднъж и повече не завтаря?
Joy Joy Joy
Давай,не ми пречиш  Joy
Аз си пожелах колаааааааааааа,ама мояяяяяяяяя  да е само!  Flutter

# 250
Абе Жу... ЗощУ си гърмиш патроните? Нали возилото сме го уредили със на Вени колата. Ще се сгънеш на 14 пък и ти. Намисли нещо друго. Аз искам една торба пари. Да си отремонтирам къщата във В-д и да си купя една кибитка в София.

# 251
Стефче, ти като те попита какво искаш от дядо Коледа, си кажи в прав текст. И аз 2 Коледи си казвах, та на третата ме огря за баткото. Че то на мъжете така им е по-лесно, нямат задължения, тихо и спокойно им е... Ама и мойчкия, като се престраши, се оказа, че аз имам някакъв проблем и още 1,5 година, докато го оправиме (хормонален беше) и после се тръшка, що не е склонил по-рано.

И аз от това се кося. Да не би да се окаже накрая, че съм повреден нещо.  Cry

# 252
Уточнявай се обаче  Wink голяма торба,с книжни парички........ако ти дойде едно ню-ню   с левчета пълно-за какво ти е?   Rolling Eyes

# 253
Голема ногУ щото... нали видЕ? Редактирах си поста. За тая работа ще ми трябват сериозен размер торби. И таковата... две на брой.

# 254
  • София
Стеф, ако има лимит на желанията, предлагам да се договорим: ти поискай кинти за ремонт на къщата във Велинград, а аз ще поискам за ремонт на панелката в София. Пък после ша са въртим да ги ползваме на ротационен принцип Mr. Green.

Жу, ха дано те споходи нЕкоя готина колица и да си е само твоя! Иначе уговорката са натъпкването в мойта си остава, де, не се отмятам  Laughing  Hug.

Общи условия

Активация на акаунт