мнения за Азет къмпани

• 1 748
  • 6
  •   1
Отговори
  • София
Ще слагам PVC дограма и попаднах на примамлива оферта от Азет къмпани за по-ниски цени и безплатно измазване на фугите след монтажа. Никъде не мога да намеря никакви отзиви - нито добри, нито лоши, все едно, че такава фирма не съществува. А още преди години пускаха реклами в пощенските кутии, значи съществуват отдавна.  Става въпрос за София.
Моля за мнение за работата на тази фирма, защото от чудене направо ми се е запалила главата.

# 1
Нея познавам тази фирма нямам мнение за нея, но наистина трябва да я проучиш, че евтиното излиза скъпо по някога.
Според мен трябва да се насочиш към доставчик които е изпробван и е сигурно, че ще свърши работа, все пак цената не е всичко нали?
това което съм чувал подчертавам чувал е, че такива евтини оферти обикновено спестяват малко от размера а фугата я пълнят  с много пяна, след което едно обръщане се почва. За измазването не вярвам да го направят добре.
Дано съм ти бил полезен.

# 2
  • Helsinki / Sofia
Задължително заложи на някоя голяма и доказана компания. Особено в тези време на криза, когато разни фирмички никнат и изчезват като гъби.
Дай инфо за размери, вид на дограмата, вид на стъклопакета и цени, за да направим някакво сравнение и да се изкажем според опита си, дали наистина е толкова изгодно, както казваш.

# 3
  • София
Тази фирма се наложи, поне в Младост. След дълго проучване, в крайна сметка, си поръчах при тях дограма. Заобленият дизайн повече ми харесва от Рехау. Това, че е българска, не ме спря. Но и парите при мен си казаха думата....

# 4
  • София
Странното е, че предлагат безплатно измазване, което се движи в диапазона 15-18 лв. на линеен метър, т.е. си е сума. От друга страна гледах един наскоро поставен прозорец от по-известна фирма и пяната, т.е. това, което трябва да се измазва беше около 1 см. Чудя се, защо измазването е толкова скъпо за 1 см фуга?!?
Освен тази фирма, излиза и някаква СААВ, също с някакви големи отстъпки. И за нея не виждам нищо от потребителите - нито добро, нито лошо.
Като знам жените какви емоционални същества сме, ако някоя се е опарила от тези фирми, форумите щяха да "закипят". Обаче нищо. И понеже не мога да си обясня тази липса на информация за две фирми с "изгодни цени", се отказвам от тях и вече съм събрала оферти от 4 по-известни фирми, не толкова оплювани във форумите и ще се спра на някоя от тях.

# 5
       Уважаеми дами и господа,
   В качеството си на служител в „АЗет Къмпани” ООД бих искал да дам отговор на някои от въпросите поставени по-горе. От възникването на темата я наблюдавам и ще взема отношение.
  Първо ще започна с малко история за фирмата. „АЗет Къмпани” ООД е създадена през 2005г. с основна дейност производство и монтаж на дограми. Към днешна дата фирмата се разви и се занимава с дограми, интериорни врати и строителни дейности. Не трябва да Ви заблуждава, че фирмата има посочен само един офис. Партнираме с фирми от София и страната, но не ги наричаме дистрибутори, защото историята познава много измами от такива посреднически фирми.
  Започвам с ниските цени, които за месец декември са нормални, но твърдя, че нашите далеч не бяха най-ниските. Цените ни бяха продиктувани от дъмпинговата политика на нашите конкуренти. Зимните месеци са най-тежки за нашият бранш, особено при намалелите поръчки в строителството. За да не се стига до фалити повечето фирми са склонни да работят без печелба и дори на загуба, което играе лоша шега на всички.
  Нашата услуга свързана с довършителните дейности включва измазване отвътре и отвън, като отвъртре не включва фина шпакловка, за което клиентите са информирани предварително. След приключването на всеки обект, клиентите ни попълват анкета свързана с предоставените им услуги, в която дават своята оцененка. За съжаление не мога да приложа попълнен такъв документ, защото  съдържа лични данни. Ако пожелаете бих могъл да представя такъв попълнен от клиент, без личните му данни. На бъдещите клиенти даваме възможност, на произволен принцип избрани по техен избор, да разгледат протоколи от нашият архив за да се уверят. По последни данни удовлетвореността на клиентите е над 96% по документи.
  „АЗет Къмпани” ООД е фирма, която държи на своето име и се стараем да даваме постоянно качество на всички клиенти. За нас икономии от материалите са недопустими, което е предпоставка за значително по-малко сервизни посещения. В политиката на фирмата е заложено, че сервизни посещения се правят до 24 часа от подаване на сигнала или на следващият работен ден. Винаги подхождаме към хората с разбиране, както и те към нас, което е предпоставка за доброто ни партньорство.
  Друга част от политиката ни е да даваме реалните срокове за изпълнение на поръчката ПРЕДИ сключването на договор. Не казваме на клиента, това което той иска да чуе, а после да чака 20 дни след договорената дата. По този начин се стараем винаги да спазваме договорените срокове, като за изминалите 5 години имаме 5 просрочени договора. Последният бе на 5 Януари поради „идеално и навреме почистения сняг”.
  По отношение на големите фирми мисля, че не сте прави, но това е лично мое мнение. В големите фирми, когато се допусне грешка по веригата, контрата е в клиента, а решението може да се забави с месеци. За съжаление повечето от големите фирми за дограма са доста немърливи във всички отношения и текучеството на персонала е голямо. Колкото и хубаво да произведена една дограма, когато е монтирана некачествено, както и обратното, резултата е плачевен. Нашите наблюдения, базирани на разговори с наши клиенти ползвали други фирми за дограма, показват че е въпрос на късмет да попаднеш на добра фирма. В интернет виждате, че мненията се различават от земята до небето, като изключим прехвалените мнения на управителите пишещи за собствените фирми.
  Ние се въздържаме и отричаме тези „хвалби”, но интернет е благородна почва за тях.
  Стараем се всеки сигнал подаден в интернет за фирма „АЗет Къмпани” ООД да бъде проверен и ако е истинен да бъде решен, а ако е фалшив да бъде свален от съответният сайт.
   Според мен дограмата е инвестиция, която с времето се изплаща, а не просто покупка.     

Пожелавам Ви успех при избора на фирма, защото не само марката на профила е важна.

P.S. До 31.01.2010г. трябва да заработи обновеният фирмен сайт, на който ще бъдат качени мнения на клиенти, на които сме монтирали дограма от 2005г. до 2009г. Хората казват, че за работата на един майстор можете да се съди поне 2 години след като той я е свършил.

Извинявам се за дългия пост, но се постарах да засегна всички поставени въпроси.

# 6
  • София
Тъй като аз пуснах темата, се включвам за краен отговор по въпроса. Още преди коледните празници ми сложиха остъклението на терасата. Вместиха ме в графика за 3 дни. Става въпрос за една от по-известните фирми. Сега ще остъклявам кухнята, но смятам да се обърна към друга фирма, не защото съм недоволна, а защото искам профил Рехау, който е по-заоблен и по-симпатичен от този, който сложих на терасата. Цените бяха почти еднакви.

Общи условия

Активация на акаунт