Да си поговорим за секси мъже!

• 42 219
  • 485
  •   1
Отговори
# 90
Гласувам за Иван Иванов, с две ръце и ....два крака.  newsm03

# 91
А този какво го правим http://3.bp.blogspot.com/_s-oHQsKNhPg/SIjH0f87jJI/AAAAAAAABws/7B … 0/gladiator_1.jpg , все още се чудя ?! Laughing Laughing Laughing

# 92
О,я го вижте моя как ме чака  Whistling

http://i.actualno.com/club.bg/files/2008/03/25/c1da8ecbe1.jpg

# 93
# 94

За секси намирам мъж с младежки чар и излъчване. Чичковци не могат да ме впечатлят по никакъв начин.

Сините очи и ръце с тънки и дълги пръсти също не са за пренебрегване.

# 95
Разбира се, в темата могат да се включат и господа!

Лили- Лу  Peace

Видях горе долу какви мъже харесваш .... приеми това като коледно пожелание:

Надявам се да съм уцелил.  Peace

# 96
Я кажете, дами, случвало ли ви се е да намерите за секси мъж, който е противоположност на това, което обичайно харесвате в другия пол? Например, нормално ви привличат светли мъже ( коса, очи), а пък изведнъж ви се стори секси някой тъмнокос и тъмноок? На какво мислите се дължи това?

# 97
Дааааааааааам случвало ми се е подобно нещо, понякога и аз самата се изненадвам. И друго обаче ми се е случвало, той-направо бонбон от където и да го погледнеш, като говори краката ти омекват, страхотно присъствие, обаче....хареса повече мъжът ми, а не мен! Mr. Green Whistling

# 98
  • Варна
Случвало се е, разбира се. За мен обяснението е, че са ми повлияли и други фактори и съм започнала, да го възприемам не само с основните си сетива.
Ама е рядкост, де! Мъжете да не хранят големи надежди за изненадващи обрати. Simple Smile

# 99

Оххххх, направо сърцето ми се свива.

Аз май съм споменавала, че имам познат, който прилича много на него.  Whistling

# 100
И сте само познати,така ли? Wink

# 101
# 102
И сте само познати,така ли? Wink

Тцъ.  Twisted Evil

# 103
Всичко Simple Smile
И всички. От заподозрените, естествено, но Гейбриъл Бърн, Стивън Болдуин и Кевин Спейси се борят за пърото място в листата на любимците ми.

Толкова много "секси" има в този филм, че мога да дефинирам и целия за "секси".

Ех, а съвсем наскоро четох, че са класирали Кевин Спейси на второ място в класация за "10 най-НЕсексапилни актьори"... Бях готова да скоча на бой, обожавам го, как така ще ми го редят по някакви кофти класации?

За Колин Фарел мога да кажа, че е и красив, и секси, изглежда ми много див мъжкар...

Лично моя пример за секси мъж, без да е красив - Дейв Геън  Heart Eyes Има нос като клюн и криви зъби и пак е потресаващо секси  Simple Smile
И обратното - Джеси Спенсър (Чейс от Д-р Хаус) - има съвършени черти, ама грам не ме привлича... Виж, самия д-р Хаус е друга работа  Mr. Green

# 104
  • на брега на морето
Започнат ли да ми падат гащите, значи е секси/затова обувам само с много здрави ластици

rotfImbo

А мъжете ви знаят ли какво пишете тук, а?  typeuu

Последна редакция: чт, 10 дек 2009, 17:44 от Котьо Тръмп

Общи условия

Активация на акаунт