Сладко буболече е мартенското ни човече

• 19 002
  • 743
  •   1
Отговори
# 255
ЧДР Крисче, много щастие ти желая. newsm59 newsm59  bigdance2
ЧрД на братото на Никита. nbirthday
Днес и моя брат има РД и  Яна става на 10 месеца  party023

Честито на другите месечинковци от днес Hug
Честити ходещи крачета на Лора Hug

Браво за страхотното парти!

# 256
  • Варна
Браво на софийските мами и бебоци за хубавото парти, което си спретнаха! Снимките са много сладки и затова искам още ако може. Айде покажете малко и от професионалните, плийз!
Ние имаме професионален фотоапарат и наистина не мога все още да използвам пълноценно всичките му функции, но пък и нямам амбициите да ставам професионален фотограф. Дори на автоматичен режим снимките стават в пъти по-хубави от обикновените.
Кикоикрис - и аз смятам, че веднъж почнеш ли антибиотика, трябва да го даваш съвестно - нито да удължаваш интервалите, нито да го спираш преждевременно. Знам, че е неприятно, но понякога е необходимо зло. Аз лично не рискувам с толкова малко бебе и като ми изпишат антибиотик, го давам.
Варненки, ще взема да проверя в Capella Play примерно и да запазя една маса през тази седмица. Няма да е типичното коледно парти, но поне ще имаме повод да се съберем и да пием по едно кафе заедно (ако можем да седнем, разбира се Mr. Green).
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КРИСЧЕ И ЧЕСТИТ РОЖДЕНИК НА НИКИТА!

# 257
firebird ,благодаря и на теб   bouquet
май наистина е по-добре да си го давам на определеното време,сега да видим как ще влезем в час само,че днес му го авах в 8,а посред нощите не ми се буди да му го давам,с колко времемога да измествам,един час  newsm78 или е оляма разлика  Thinking

# 258
  • София
 Честит рожден ден, Крсиче!!!   bouquet  Желая ти да си много щастлива и винаги обичана:)
 Честити месечинки на всички, родени на 13!!!
 Честити рожденници на Никита и на Шу! Да са ви живи и здрави:)
 Кикоикрис, аз също не бих могла да ти дам съвет, но мнението на Файърбърд ми се струва, че е най-правилно - или давай антибиотика, както е изписан, или не го давай Hug
 Стаси, разбрах аз, че тримцата са били "зад кадър". Grinning
 Снимките от фотографа са чудесни, ала на тях е само моят Влади, та няма за какво да ги качвам ми се струва Thinking
 Забравих да кажа, че имаме много хубава дървена кула, но не разбрах от кого е, не знам защо си мислех, че е от Зеленото човече newsm78. Влади много я хареса, веднага я сефтосахме Mr. Green Благодаря за избора Wink. А има и една дървена свирка, нея я използва, за да си чеша венците, които все още не са набъбнали, така че се борим за приза последно изникнало зъбче Grinning
 Имам предложение за категория най-бързо поникнали зъбки - Марти на Добро настроение има 4 зъбчета за по-малко от месец Simple Smile Браво и на него!

# 259
Още веднъж ви благодаря мили момичета за хубавите думи към мойто диване  Hug
Ами тя наистина избърза още с раждането си, роди се в 8-ми месец и от тогава само бърза, за къде и тя не знае. Наистина има много неща писани за пустия му прощъпулник и май във всеки край от Бг по различен начин се прави. Аз ще карам по спомени от баткото и малко преди Коледа ще го спретна. Все пак важното е да се отбележи, а не толкова подробностите.
За партито, страхотно е било! Снимките ви са един път, личи си че много сте се забавлявали! Само така!  Grinning
Крсич4е, ЧРД!   bouquet Честити роджденици на Никита и Шу.
Kikoikris, не съм лекар, но знам че на колкото часа ти е изписан АБ на толкова трябва да го даваш иначе се обезсмисля самото даване. Също важно е и колко дни ти е изписано, не можеш по-малко. Специално в това отношение стриктно спазвам казаното ми.
някой обърнал ли е внимание на броя на публикациите ми ...

# 260
здравейте!
искам да ви питам нещо , но се извинявам предварително ако е много глупаво или някой се засегне-
до сега съм давала на Ванина каши само на хип и семплер-дали мога да и дам вече тези на слънчо(бяха ми казали че не са препоръчителни и хубави-педиатърката),но мисля че Вани е вече голяма и няма да пречи!!
също така за пюретата до сега съм давала на хип,гербер и семплер-ако почна да и давам на ганчев или овко??да не да й стане нещо?
във вторник съм на консултация и ще бием  синфлорекс ваксина.
благодаря ви предварително!!
  bouquet

# 261
 Зори , не виждам какво може да й стане. Като искаш - давай й.

# 262
  • София
 zori,  до колкото знам има добавена захар в тези пюрета и каши. Затова не се препоръчват, не за друго. след годинката, едва ли ще е проблем да ядат и Слънчо.

# 263
Здравейте и от мен аз съм silvana_petrova това е новият ми ник.
Честит Рожден ден на КРИСЧЕ и от мен- виждам че вече всичко сте й пожелали така че се присъединявам към вас nbirthday nbirthday.
Партито беше наистина страхотно- благодаря още веднъж най-вече на Веси, но и на всички останали.
Анализа на Роси е стахотен много ми допада. Кажете ми моля ви къде мога да видя снимки, защото Катя в момента  не ми отговаря на skype, а аз нямам търпение

# 264
Забравих да благодаря и на Зеленото човече, защото ако не беше тя нямаше да присъствам на партито. Аз каквато съм си неорганизизирана и все не ми стига време за форума...... ако не беше тя щяхме с Андреа да видим Коледно парти през крив макарон

# 265
  • София
Благодаря на всички за честитките  Hug
По малко, да не се замотате, че няма кой да гледа децата  Wink

Честито на всички, които имат повод!  bouquet
Честити първи стъпки на Лора на sia!
За партито, нямам думи...ужасно ми хареса, кога ще се повторим Simple Smile За картите, реших, че и мамите имат нужда от някакъв коледен бонус, а и няма да пазарувате от конкуренцията я  Naughty  Вики от превъзбуда ли, от какво ли, но тази нощ ме побърка  Crazy Имам чувството, че хич не е спала, това като подарък за РД на мама  Tired Тони, при нас е вашата костенурка, Вики неможе да й се нарадва  Лодките, тази вечер ще ги сефтосаме, че вчера ми беше киселка.
Болничките бебоци да се оправят бързо!
~Elg~, преди време не разпрявяше ли, че сте взели или ще взимате нов апарат? До колкото си спомням хич не беше лош, този който обсъждаше тогава. Аз съм се убедила, че ако апарата е добър, не чак професионален, плюс владеене на функциите и фотографско око, снимките стават фантастични. При мен липсват второто и третото  Blush
Хайде приятна ви неделя!

# 266
Ей, много ме е яд така....писах, писах и накрая си затрих прозореца... Crossing Arms

Исках да благодаря на Веси, че вчера в бързината съм забравила, за хубавата организация и да и пожелая догодина пак така да ни събере с вече порасналите бебета. Hug  bouquet

Радвам се, че и снимките са ви харесали. Simple Smile Само ме е яд, че ревящата Рая грози хубавите последни снимки... не трябваше да я слагам на общите, ама на... Sad

В този ред на мисли, Роска, благодари на мъж ти от мен, че по едно време Рая само в него гледаше и на него му се радваше, та не рева. ooooh! Сигурно и на него му досадихме. Embarassed

Вили, страхотен е хипопотама... Благодарим на Алек за избора. Laughing Много се забавлява Рая с него - от вчера не иска да играе с друго, освен с него. Ама и той е готин - първо я поздравява, после пее..и накрая казва бай-бай... Joy

Крисче, честит рожден ден, миличка! Бъди здрава, щастлива и дните ти да са изпълнени с радост.   bouquet Хиляди благодарности и за картата, дето все не успявахме да си вземем. Embarassed Радвам се, че костенурката е харесала на Вики. Hug

Никита, честит рожден ден и на братчето ти! И трябваше да дойдете и вие - толкова е прекрасна гледката на много бебета, щъкащи насам-натам... Hug

Броколите разхлабват... Е, поне на Рая така и действат.

Окич, скайпа ми е notyst. Peace

кикоикрис, да не се окаже и вашето бебешка шарка като на Симонка на Слънцето. Не мога да ти дам съвет за антибиотика...само мога да стискам палци бебко да се оправи бързо. Praynig

Шу, честити празници и у вас!   bouquet

ansipl, ще ти пусна на лични паролата и линка към снимките. Peace

# 267
Крисче, честит рожден ден! Желая ти от всичко по много   bouquet
Никита, Шу, най-добри пожелания и за вашите братя!
Честити месечинки и на голямата група бебоци от 13.02. и 13.03.  Hug
Кикоикрис, дано бързо оздравее малкия сладур  Hug
Снимките са страхотни пак да кажа . Тони, Рая си е чаровница и като плачка, така че не говори глупости за детето. Само не разбрах това за картите и кой на кой е конкуренция  newsm78

# 268
Крисче- ми ние сме със Сони, 7MP, доволна съм от него. Но друго си е по-така. Пък и ние ако ще взимаме ще е нещо дето мъжо го хареса. Той все едни ми ги избира да са ми удобни.
Днес бяхме на гости на свекитата (държаха се добре, дали пред коледно или им е дошъл акъла). Ще ни подарят кафе машина за Коледа.
Сега с дребната отиваме да украсяваме 2 елхи и аз да гладя после.

# 269
shushi_13, абе да...ама на първа линия и така плаче... Тя нали още живее в страх да не я оставя пак само с тати и като и е криво само мен търси. Аз и затова я оставих последна, уж да не плаче много...ама тя...

Ето и част от нейните снимки с подаръка и ревяща...
http://martenichki.snimka.bg/baby/koledno-parti.452782.16383246

За картите - Крисче ни раздаде вип-карти за отстъпка във фирмата, представител на която работи.

Последна редакция: нд, 13 дек 2009, 18:29 от Tony_st

Общи условия

Активация на акаунт