Зеленко, с удоволствие бих дошла, но финансовото положение на семейството е много зле, да са живи и здрави бабите дето поне ни хранят.
Аз взимам детска кухня на ОЗИ и за момента няма някаква реакция. Детето хапва с кеф. Вярно, взимам само вторник и петък, че тогава дават заешко и рибка, но онзи ден яде грис с мляко и много й хареса.
Пратете ми отново паролата, че пак я забравих.....срам ме е....
За връщане на работа хич не ми се иска. Надявам се да изкарам до есента вкъщи, но ако кризата продължи, може би ще се наложи март месец да се върна. Уф, пак ме хвана пустата депресия дори от самата мисъл за работа....
За педиатрите и наддаването: Както вече писах, нашето педи ни промени хранителния режим и се наложи да върна нощното хранене, та да яде Светланка поне два пъти на ден мляко. Иначе детенцето прелива от енергия, то са писъци, то е търкаляне.

. Със сигурност има много други предимства от асортимента в магазините. А по вашите планова- за постоянно ли там или за даден период?
Много са хубави!
То и нашия се води за над годинка, ама я ела да видиш Тео как бръмчи из къщи с него, въпреки че е само 68см.
А пък на една от снимките, които показа последно Борис страшно много ми заприлича на теб
това от опит го казвам 

Ама не е съвсем така, че и аз си имам доста трески за дялкане 

А после любимия излиза в отпуска и сем се наканили да ходим на планина следващата седмица от сряда до неделя и то почти не остана от годината... А имаме важни поводи за отбелязване - вече ми се върти главата от планове за РД на Билянката... Ванката сподели опасение, че ще заприлича на сватба честването му.. че то са баби, лели, чичовци... Но какво да се прави - толкова близки роднини и приятели на родителите ни не са я виждали изобщо, та сега е удачен момент, че от догодина ще сме с детската тайфа, то е ясно. Стискайте палци всичко да мине благополучно и приятно за всички. ... Аз как пиша сякаш утре е Денят... ама карай
А като си представя яслата и съвсем окапвам.
. Честно казано се чудих, че бебе ще откаже мляко, ама ето на. Дори кашата забърках с мляко и нея не я яде
Желая ти много здраве и хубави емоции със семейството!