112 пожелания за Коледа от Американските помощници на Санта Клаус!

• 38 164
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
Много добър твоят Дядо Коледа,бенс Laughing

# 91
Здравейте,

Незнам дали тук е правилното място да питам, но се надявам ако не е, да ме си карате много а да ме насочите  Mr. Green

Предстои ми да замина за щатите за да си получа зелената карта. Ако има някой, който наскоро е минал процедурата, може ли да ми каже, дали за един месец мога да я получа, или тая празни надежди.  Praynig ССН вече имам от предишни посещения, ако това е от значение.

# 92
Олета, аз имам инфо от миналия октомври, но едва ли са се променили нещата.
След като влязох в страната ми я пратиха до месец.Много бързо дойде по пощата.А иначе влязох с временна виза.
Дано и при теб стане бързо.

# 93
Аз май съм от най-пресните. Още като влизаш ти задействат документите. Визата която имаш в паспорта играе ролята на временна I-551 и ти дава право да влизаш и излизаш за срок от една година без проблеми. При нас закъсняха малко картите, т.к. са сменяли софтуера(поне така пишеше в официалното писмо)- около 2 месеца. През това време аз съм влизала 2 пъти в САЩ, а през останалото време си бях в Канада и приятели ми изпратиха  изпратиха картата там

# 94
Благодаря за отговорите  Hug
Тъй като мъжа ми е детето ще останат тук сами да се гледат, исках да съм наясно за колко време ще ги оставя  Confused

# 95
Оле, не ти го пожелавам, но ние чакахме 7 месеца. Загубиха се зелените карти.  Whistling И на двамата.  ooooh! Имахме право да напускаме страната и да влизаме с I-551 в паспорта. Платихме за нови, все едно глоба че са изгубени от нас.  Tired
Брат ми чака 2 месеца и малко, защото се оказа случайно избран за основна проверка (даже не знаех, че има такова нещо) и го викаха за втори път да му взимат биометрични данни (не плаща нищо допълнително) и да проверяват документи. Не е проблем, просто те бавят.
Всички познати около нас са получили ЗК до месец.

# 96
Олето, информация от септември - картата ми дойде 3 седмици след влизане в страната. Дано и твоята да стане бързо.

# 97
Благодаря ви отново за отговорите  bouquet

Да се надяваме, че ще мина по каналния ред, без екстремни ситуации както при Кюбит  Hug

Февруари заминавам, ще споделя после как е минало.

ПП. Биз, звучи обнадеждаващо.

Последна редакция: нд, 13 дек 2009, 00:08 от Oleto

# 98
Някой може ли да ми даде покана за Google Wave, ако има възможност? Черпя по желание.

ред: Благодаря!   bouquet Желанието е удовлетворено даже преди да дойде Дядо Коледа.  Mr. Green

Последна редакция: нд, 13 дек 2009, 01:03 от Кюбит

# 99
Някой може ли да ми даде покана за Google Wave, ако има възможност? Черпя по желание.

ред: Благодаря!   bouquet Желанието е удовлетворено даже преди да дойде Дядо Коледа.  Mr. Green

Кюбит-че просветли ме моля те, изоставам  Grinning. Какво е Google Wave?

# 100
# 101
И аз не съм много в час с гугъл уейв...какво точно викате се случва-чат в реално време ,било добо за групови проекти и какво още имало това чудо не разбрах...разбира се не гледах клипа от час и двадесет минути Wink

Споделете с незнаещите,моля ви се.

# 102
Аз ползвам нещо подобно, но ми е от служебния софтуер. Позволява връзка , обмен на данни, презентации и абсолщтно всичко, за което се сетите. Най - интересното е, че като работя , всички учасници могат да видят какво става на моя екран. При нас го използват за обучения по света- така спестяват много пари от командировки и др от сорта. Лошото е само, че моето е платено.

Кюбит като започнеш да го ползваш моля те дай мнение как е.

# 103
Значи става за обучение,хаха това е много забавно като виждат колко прозореца имаш на екрана.Аз винаги гледам обукви някъде Laughing

# 104
Моля , Моля, при такава връзка затварям всички прозорци, но достъпа до екрана става само ако съм го разрешила. А аз използвам  този момент да ровичкам из други сайтове.

На всичко отгоре съм с два екрана

Общи условия

Активация на акаунт