Опит за тема - гр. Козлодуй :)

• 45 927
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
....И така  и  така съм на вълна информация, та да си разпитам
- ако някой е по-наясно с това какво се предлага в ДЕ като упражнения, танци, йога и т.н. да сподели
- посещавали ли сте масажистката в плувния басейн и имате ли отзиви...
- сещам се и за друг салон за масаж, намиращ се в сградата на Бизнес центъра, но и от там нямам впечатления...

....
масажистката на басейна е Емилия Василева и съм много доволна, но искам да подчертая  Stop аз съм ходила по лекарско предписания заради кръста.

и в бизнес центъра ходих веднъж, но там е по-скоро козметичен, заради кефчето  Blush и мисля, че вече не работи  ooooh!

в ДЕ има и курс йога, води го Нинко Иванов. мога да питам в кои дни  се събират  Blush

има и латиноамерикански танци  Whistling

# 346
Добро утро момичета. Аз продължавам в стила на отчетните да ви поднасям кафе и закуска.  Mr. Green И тъй като има мами на диета в нашата темичка предлагам лека и здравословна

Мерси за съветите, които е представила Зеленото човече, но при нас положението е по-различно. Първо задължително трябва да има трети човек с нас за да забавлява Дени с някоя играчка и евентуално да му я вдига когато я хвърли на земята, защото дяволчето се е научило да излиза от стола и за секунди може да се изтърси и то от високо  Confused Аз също като видя че неиска да яде му давам с пръсти поне да знам че е хапнал малко. Не се притеснявам че цапа защото в кухнята има теракот и само минавам след ядене с парцала и е готова работата. Вода предлагам често. При нас проблема е донякъде и в това че мъника неможе да стои мирен повече от няколко минути. Незнам как ще се оправяме в крайна сметка.

Момичета да знаете че много ме изумихте с тези аеробики, масажистки и йоги. Даже не съм подозирала за съществуването им  Blush

# 347
Здравейте и от нас!
Съвети за хранене не мога да ви дам, защото Дени няма претенции за яденето- важното е да яде. Стискам палци вашите бебоци да свикнат бързо с различната храна, важното е да не ги насилвате. Hug
Сега стягам багажа, че ще ходим на Плевен за 3-4 дни, най-накрая малко почивка и за мен.
Чао засега, по-късно пак! Hug

# 348
Здравейте,
Зеленко, ти ли беше на излизане от "Чиполино", ние минахме две майки с деца на ръце?

# 349
Здравейте,
Зеленко, ти ли беше на излизане от "Чиполино", ние минахме две майки с деца на ръце?

Имам конструктивно предложение, за да не се чудим кой, кой е?
Дайте да плеснем по една снимка та да се опознаем поне визуално, докато се съберем и се видим на живо.

# 350
Здравейте момичета ! newsm03 newsm03 newsm03 newsm03 newsm03 newsm03
Благодаря Ви за отговорите ще отида в Глезотиката и ще видя за какво става на въпрос. newsm03

# 351
Искам да ви попитам как се вмъкват снимки например  love001

# 352
  • София
Здравейте и от нас. Не ме интересува, днес увих Калин и излязохме - слънце, някакви си -10 градуса - чудно Simple Smile Стискайте палци довечера да ни пуснат в театъра, защото вчера Калин набарал билетите и си ги хапнал  Joy Joy Joy

Що не се обадихте Simple Smile
Да, днес 2 пъти влизах там да търся нещо: единият път бях сама, а вторият - с приятелка Simple Smile
Да ви кажа, че купих на Калин много готина топка "с пъпки", само 1,80 лв. от там - има сини и зелени Mr. Green После заведох и приятелката за топка, че я харесаха   Mr. Green
И видях една дървена кула, дето имаме ние, беше по-евтина, отколкото аз я купих  Shocked

А накрая ме интервюираха от Виж ТВ, голям смях, питаха как ни се отразява тежката зима или нещо подобно  Joy

Относно качване на снимки, аз съм пас. Някой ако желае - негова си работа. Наскоро гръмна една история с измамници, които взели ей така снимка на детенце и просили пари уж за лечение... а то живо и здраво, майка му хабер си няма... Отделно преди време в една тема за отслабване от БНТ (!!!) бяха взели снимки Преди и След и бяха ги излъчили по телевизията без да питат никого.... Така че без мен. Ако се реши да се направи албум и т.н., ще го добавя на първа страница, но горещо препоръчвам да е с парола и паролата да я дава 1 човек само на ЛС.

el@80, разгледай ей тука първите няколко теми: http://www.bg-mamma.com/index.php?board=21.0

П.С. За яденето забравих да кажа, че се оказа, че Калин не-стоплено не яде, както и много гъсто не харесва, т.е. температура и консистенция също има значение Simple Smile

Последна редакция: чт, 28 яну 2010, 15:07 от зелено човече

# 353
 Laughing Значи ще те видим по местната кабеларка.

# 354

А теб вече не те ли видяхме там? Случайно да имаш големи обеци-халки?  newsm78

# 355

А теб вече не те ли видяхме там? Случайно да имаш големи обеци-халки?  newsm78
Joy Joy Joy Май ми се намират.А толкова се старах да се скрия от камерата.

# 356
 smile3503  Добро утро момичета как сме тази сутрин навън е изгряло вече слънце.
Но сигурно си е студено smile3503

# 357
  • София
Здравейте и от нас. Има чудно слънце, само за разходка  Peace

Я да питам доколко да се притеснявам за положението с детските ясли и градини  newsm78 Прочетох, че ще закриват групи и направо изпаднах в паника... това беше едно от нещата, за които бях поспряла да се притеснявам и сега пак започнах.... Ето къде прочетох: http://kozloduy-bg.info/?p=news&aid=1488

И последно пак се обърках какво става с болницата  newsm78

# 358
Болницата затваря утре!

Това е положението в момента.

Д-р Шумански
Дата на публикуване: 29.01.2010 09:01:52

Днес, петък, 29 януари 2010 г. в 16.00 часа се събира целият персонал на болницата, за да отбележат последния работен ден на болницата. След точно тринадесет години работа на здравното заведение, с преминали около 45-50 хиляди пациента от няколко общини болницата получи остра финансова и персоналова недостатъчност. Въпреки извършените от персонала спешни реанимационни мероприятия финансовата недостатъчност не можа да бъде преодоляна и екипът констатира време на смъртта 31.01.2010 г. Едва ли някой ще поиска извършване на аутопсия на починалия, тъй като причините за смъртта са нелицеприятни за близките. Опечаленият електорат ще бъде възмезден с транспортни услуги до някоя високоспециализирана болница при наличие на възможност.
Трупът на здравното заведение е изложен за поклонение и разпродажба на ул. \"Кирил и Методии\" 1. Единствената надежда на козлодуйчани при спешни състояния остава толкова много обругаваният Филиал за спешна медицинска помощ.

# 359
Скори и Централата ли ще затворят #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Нямам думи #Cussing out
Ами докато всеки си стои на топло  в къщи и гледа, как хората от Ардино да речем се вдигнаха и поне иказаха подкрепата си за местната болница, не градини, болници, ами незнам още какво ще ни затворят #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт