На твое място единственото, което би ме притеснявало са шишетата от млякото, понеже то е много храителна среда за всякакви бактерии. Иначе, като гледам май наистина няма много смисъл от серилизация.

Хубавото е,че всичко е свършило добре.А мъжа ти закъсня ли?
Честита годишнина на вашите!
.Въобще напоследък нещо се чуваствам гадничко..Вечер след като оправя мравчо /къпане,хранене,приспиване/,след като направя вечерята и след като вечеряме,всеки си отива на компютъра и си се занимава сам.Това е откакто сме тук на вилата /вече 3 месеца/.После той се мести на дивана уж да погледа тв и заспива на 5-тата минута и се събужда различно-към 3,4 онзи ден в 5 часа сутринта се премества горе.
Защо ни минава така времето незнам,имам чувството,че сме си писнали..Знам,че ме обича много,но по начина по който си прекарваме времето не си личи..Оплаках се.Май ми олекна 
Леле пак се ядосах. 

Стерилизирам залъгалките, лъжичките, с които давам капките и шишето за вода, от което вземам вода, за да разтворя капките (ние още не пием вода)
само си го представих като картинка от анимационно филмче.
.Най-накрая не издържах и я пробвах от шиеше ,въпреки че не трябва да го правя,ако искам да продължавам с кърменето,но и с шише не става.Тя не може да пие от него,само го стиска с венците,върти езика и така.Вече не знам какво да правя,иначе засега е добре с напишканите памперси.Много ми е тежко да си гледам детето гладно
.
- трябва да има някой до мен и да ме глези непрекъснато или изобщо никой да няма/та са си се жалвам сама на себе си и просто да си лежа/.
И аз не съм най-стерилизиращата майка на света, мисля си, че детето в един момент трябва да започне да се среща със заобикалящите го бактерии.
от нас за вас.
и добре, че Стелинко ти е послушничка

Аз май утре няма да мога да дойда,че няма кой да гледа бръмбарите
,но пък русата и чернокосата ще дойдат. 

, но пак е нещо
.Сега я сложих да спи.
,слава богу и се изтощиха батериите и спря
.
.
, някои от старите ми травми са се влошили и най-лошото е че подозирам, че вината за това са многото килограми
...