Юлски бебета - тема 19

• 21 037
  • 753
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте юлски мами!

Най-накрая и аз се реших да се включа във вашето семейство, ако приемате още членове.
Аз ви чета най-редовно откакто бях бременна в 7-ми месец. Моето бебче се казва Леа и се роди на 28.07.2009 - 3,950 и 52 см.

# 676
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ  bouquet

Александра, да ти е жив и здрав рожденика и безавариен път Peace
lishid, добре дошла  :bouquetе:
Стелла също се гушка и освен това е започнала да гали с ръчичка....много е мило Party
Бяхме поръчали календари и днес си ги взехме - уникални са!!! Много добра работа! Направихме и големи и малки календарчета и картички - всички са много добри, много съм доволна Peace
Днес беше последната спортна среща за тази година и потренирахме добре като за последно Wink Установихме, че май през седмицата ни е по-удобно на повечето, включително и на мен и вероятно след нова година часовете ще ги направим вторник и четвъртък, вариант е също, ако пропуснем някой от дните през седмицата, да се събираме по изключение в неделя Peace
Радина, Диди и всички, които все по-често следвате "черния батко", много ме радвате Hug

# 677
  • София
Лишид добре дошла на теб и малката ти голяма госпожица Леа.  Hug

# 678
  • Варна
Ваняес, ти не се ли беше отказала от фермата?!?!

Аз се отказах в полза на мъжо, жъна неговата, че той няма време...все пак ходи на работа.. Joy Joy Joy

Относно гушкането...Монката напоследък като го нося с лице към мен ме захапва за брадата и се хваща с две ръце за косата ми, отляво и отдясно... Sick...то затова коса не ми остана...
Иначе обичаме да се гушкаме много, слагам го върху мене, лягаме на леглото и се въртим наляво и надясно...какво да направя - иска внимание по цял ден и се чудя какви забавления да му измисля Rolling Eyes
Ама вие всички ли купихте коледни костюмчета/бодита на бебоците...ауу..май изостанах с модата!

# 679
Добре дошла Лишид  Hug , на теб и на малката госпожица Crazy

# 680
  • Велико Търново
lishid, добре дошла  Hug
ААА как няма да гушкаме.. то какво друго да правим. Само че, аз му викам: хайде да се търкаляме и лягаме на спалнята и почва едно гушкане, скубане, хиляне, целуване, та чак пушек се вдига. Много обича да я целувам шумно по корема Simple Smile
vanyaes, коледен костюм отдавна купих, сега търсих за подарък - никъде няма читави. Ето снимки: http://picasaweb.google.com/julia.beleva.vt/ozpuMI#5414365881844198066
Да се похваля с моето компютърно детенце: първия му успешно натиснат клавиш е F1 - вече знае как да иска помощ, а днес в ICQ нащтрака нещо на баща си, та и успя сама да го прати. Не разбрах какво е, ама аз и какво говори не разбирам  Crazy

# 681
Четох, четох,ама не можах всичко да изчета, дано не съм изпуснала нещо интересно... Аз тези дни също се занимавам с подготовката за Коледа и по-специално със снимчици на малката ни кукла. Направихме и една интересна фотосесийка и после мама се опитваше да направи някоя друга картичка за Коледа, та най- накрая резултата е налице:
http://picasaweb.google.bg/lkrusteva/AlexDecember2009?authkey=Gv … RgCOPGlvfdwqSMew#. Аз съм доволна,остава да ги изпринтим и подаръците за бабите са готови Simple Smile
Подаръците и за Алекс също пристигнаха - килимче за игра и барабанче с мелодиики(тук някой беше пуснал линк), та сега само чакаме снега и Коледата може да идва Simple Smile
Иначе и ние се гушкаме, беболинка много обича и да ме пипа по лицето с малките ръчички, бърка където и падне Simple Smile Лошото е, че и дърпа, като ми хване устната и дърпа ли дърпа Simple Smile И това обикновено става като се приспиваме ... навик Simple Smile

# 682
Лина, очарователни снимки, невероятни картички Peace Алекс е бонбон!

# 683
  • При децата ми
Лина, страхотни са! Поздравления! smile3501 Как ги направи?
Юле, много ви е хубава коледната рокля! Пу-Пу, големи сте сладури!
За гушкането-по цял ден това правим!  Heart EyesCrazy Тя също гледа да докопа коса и дърпа ли дърпа... Колкото повече я гушкам,толкова по не ми стига и искам още! Heart Eyes Party

# 684
  • София
Лина прима страхотна идея, очарователен модел, прекрасен резултат.

# 685
  • София
Лина, браво и от мен!!!
Пробвай да ги принтнеш в печатница, че във фото студио може да ти избият цветовете, особено ако тонера не им е пресен, а червеното е много капризен цвят и веднага си личи.

# 686
  • Варна
Здрасти Simple Smile

Честито на всички празнуващи, и на всички месечинковци, пораснали, вече имаме половин годишни бебочета!

Аз май съм от поизгубилите се, ама вчера се занимавах с едни троянци на копютъра, а пък днес бях на коледно парти с групата по народни танци. Много беше хубаво, супер се разтоварих, макар да гледах често често gsm-a, дали няма да се наложи да се прибирам по спешност. А тя милата Дидка толкова била кротка, че думи нямам... 5 часа издържа без да яде и не е тормозила баща си.

А във вторник бяхме на театър с мъжа ми, оставихме я на едни приятели с бебе. И там ми беше много притеснено как ще се получи, бързахме, валеше дъжд като из ведро, но всичко мина много добре, Дидинка пак е била кротуша, даже хората казаха, че благородно ни завиждат за такова кротко и послушно дете, че тяхната все мрънкала, а нашата си играла с играчките и въобще не се е стреснала от непознатите (е, не съвсем непознати, защото често излизаме на разходка с тях.)

Та тъй де, раздаваме го културно тия дни, ама има нужда човек да се разтовари.

Аз уж не се оплаквам от таткото, а като се замислих, той в момента не върши никаква къщна работа - аз готвя, чистя, пера, простирам, гладя, мия чинии... Уж трябваше той да мие чиниите и да глади, ама... вечер работи, в събота и неделя, когато не сме на разходка пак работи или разтоварва пред компютъра... За бебка ми помага в къпането всяка вечер, а някои вечери я занимава, сменя памперси, изаква и я гледа, когато аз излизам Simple Smile Е, не е чак толкова зле, всъщност. За да сме честни трябва да призная, че от време на време все пак простира или измива чиниите.

Мама Диди, моите родители също имат 30-годишнина догодина, както и аз Wink

Лина_прима, браво, изглеждат направо професионални! Simple Smile Аз още не съм се захванала с тая работа, много съм несериозна Sad Иначе костюмче не сме купували, имам само една червена шапка.

И Дидето напоследък много старателно изучава лицето ми, пипа, но и драска с острите си ноктенца, макар да ги режа непрекъснато, даже ги и пилих вчера. Много обича да ми дърпа носа Simple Smile И тя обича да я целувам по корема и тогава най-много се смее с глас, или като я целувам по вратлето или по крачетата. От клавиатурата също е много заинтригувана, засега натиска спейса само Simple Smile Ама като гледа мама как непрекъснато прави нещо по този предмет, как няма да е заинтригувана Wink

# 687
  • София
Хопала!Здравейте по никое време!Днес отново имах пълен ден.Успях да се класирам на последната за годината тренировка.После отидох до Метро и купих елха,която утре ще украсим. Party След това отидох на зъболекар и оправихме 2та кариеса,с които се бях сдобила.Остана да направим 1 корона и съм чисто нова. Wink Прибрах малкия батко от ДГ,а той,милия,яко превъзбуден-след вчерашния карнавал,днес дошъл Дядо Коледа и им раздал подаръци. Party Тоолкова беше сладък,докато ми разказваше,че е бил послушен и затова има подарък. Heart Eyes Татко пък отиде на коч-парти и ще видим на колко крака ще се прибере. Mr. Green
Честито на именнците!
Александра,да ти е жив и здрав мъжа! Hug
Джиджи,струва ми се,че добре си ни пораздвижила днес,ако съдя по това,че усещам някои мускули,които не знаех,че са там. newsm78 hahaha Само не знам как ще се справиш след тези празници,може би ще трябва да усилят степчетата,да не ги изпочупим. hahaha Като гледам,обаче и другите спортистки ги няма... Mr. Green
Стеф,къде си? Hug
Аманита,все се каня да те питам дали знаеш нещо ново за Берушка? Hug
Лишид,добре дошла.  bouquet

# 688
Добро  утро и от студената снежна София! Преди половин час си подадох носа навън и прилича на приказка , но бързо затворих прозореца , защото кухнята се напълни със снежинки  Simple Smile

Излишно е да казвам че  не съм в час с писането и четенето -успях само последните няколко странички да прегледам.
Все се каня да ви кажа че се радвам за спортните ви срещи -браво ! Аз като килограми няма какво да смъквам , но бих се постегнала и пораздвижила малко, а и бих релаксирала де .че с Влади на ръце не е лесно по цял ден  Simple SmileНаучил се е да подскача в скута ми и го прави с невероятна скорост .Едвам го удържам .
Вчера бяхме на консултация 7100 и 70см . .
Искам да споделя че се отказвам от класическото захранване ... няма да се получи при нас . Опитах да му дам готова храна от бурканче ...не ги харесва .Опитах ей така няколко вида , за да разбера каква ще е реакцията - една и съща неопределена и по скоро намръщена.  Проявява интерес аз и татко му като ядем , гледа ни и мляска , чак гадно да ти стане , посяга с ръчичка към хляба ,бърка в чинията .. и днес реших да си опека картофи  цели  във фурната- без подправки и да му чупя по малко между пръстите си и да му давам ( уф , така и не ми стига време да по прочета нещо за педагогическото захранване ... но мисля че там ставаше дума за нещо подобно ) После ще пиша за резултата.
Няма правила в гледането на едно дете .  За себе си стигам до извода че просто трябва да се вслушваме в себе си и да се ръководим от детето .  

За стерилизирането някой беше питал - имам един стерилизатор дето почти не ми е влизал в употреба и смятам да го продам .Така и не ми се наложи нищо да стерилизирам.Влади и сестра му не пиеха вода , не ползваха залъгалки  и не  го използвам .Сега мия играчките и лъжичките за хранене с топла вода и сапун .
За Сиси . Драга и Линет по една виртуална  HugБлагодаря за загрижеността за моята половинка момичета .Вече е добре и Коледното настроение постепенно ни обзема .Вчера Нана украси елхата , а брат и гледаше с едни огромни очи и се радваше после на светлинките .Спомням си миналата година как се радвах на малкото чудо в корема си на Коледа и като украсявахме елхата с дребната и казвах че догодина и бебето ще е с нас.Е , сбъдна се.
Оставям ви че Влади се събуди Simple Smile

Последна редакция: пт, 18 дек 2009, 07:39 от Вили.

# 689
Добро снежно утро, мами и малки снежинки и снежинковци Simple Smile Само дето в Пловдив няма сняг, а дъжд Sad Искаме сняяяг ...
Благодаря ви, момичета, за комплиментите   Blush Hug Направата наистина ми отне няколко дни, защото първо  не разполагам с времето си, все ги правех докато малкото човече спинка, освен това лаптопа ми е бавен и тоя фотошоп непрекъснато цикли.Поиграх си, но резултата и мен ме удевлотворява. ЕлиГ, и аз мисля да ги принтна в печатница, че във фотото сигурно ще ме издънят. Иначе най-забавни бяха снимките, опънахме едно осветление у нас, брат ми докара едни чадъри, потлахме едно бяло чаршафче, малко памук накъсахме, съблякохме малката и на нея й беше много хубаво, започна обаче да дърпа чаршафа, да пипа памука, да го лапа, играеше с коледните топки, абе купон Simple Smile После като я пременихме с роклята, вече почна да се поизнервя. друго си е да со голичък Simple Smile И така Simple Smile

Иначе да ви кажа, Алекс спи напоследък много неспокойно, буди се през час- два с плач, може би зъбки ни мъчат, иска да я гушна, да заспи в мен и после да я оставя в леглото й. Не е гладна сигурно, защото започнах да и давам добавка вечер за по-сигурно. Така обаче не мога да се наспя, ама нейсе ...
Жубави и спокоен ден на всички Hug

Хубави и спокоен ден на всички Hug

Общи условия

Активация на акаунт