Юлски бебета - тема 19

• 21 037
  • 753
  •   1
Отговори
# 660
Здравеѝте и от нас!

Честито на днешните именници и месечинки. Чочо-Сан да ти е жива и здрава щерката!

Ние се завърнахме от кръщелното ни пътешествие, детенце взе и причастие и по този начин я захранихме с вино Simple Smile . Имаме си вече и второ зъбче да се похвалим.

По отношение на стерилизирането, аз все още стерилизирам бутилките и някои от чешалките за зъбки и мисля да стерилизирам до към 1 год.

Казаха ми, че не било хубаво бебетата да се къпят всеки ден заради костите !?. Аз я къпя всеки ден и не ми се иска да спирам, защото ни е част от режима преди сън. Някоѝ да знае нещо по въпроса?

Приятна вечер на всички!

# 661
За такова нещо не съм чувала, не мисля , че има нещо общо с костите, а и кой ти го е казвал...ние се къпем всяка вечер по  едно и също време. Това ни е част от режима и като не я къпем след ваксина, всичко отива по дяволите ooooh!...мисля , че не е хубаво за кожата да се ползва козметика много, но къпането е важно за раздвижването на крачета, ръчички и т.н. Hug

# 662
За такова нещо не съм чувала, не мисля , че има нещо общо с костите, а и кой ти го е казвал...ние се къпем всяка вечер по  едно и също време. Това ни е част от режима и като не я къпем след ваксина, всичко отива по дяволите ooooh!...мисля , че не е хубаво за кожата да се ползва козметика много, но къпането е важно за раздвижването на крачета, ръчички и т.н. Hug
Казаха ми го познати като бях в БГ, на мен тук са ми казвали да я къпя както аз реша Simple Smile, просто ми стана много чудно каква ще да е тази връзка с костите и за това реших да запитам ако някоѝ знае нещо. Тя като се роди си я къпехме във вода с натопени орехови листа, но то е съвсем друго. Козметика не ползвам, защото много се прищи от варовитата вода. 

# 663
  • София
Лилчо аз писах и преди, Кати си замести обедното хранене с пюре постепенно сама си увеличаваше количеството на пюрето и в един момент като я прекъсна и й предложа мляко тя почна да плаче и да иска да си дояде с пюрето.
Това за връзката на къпането с костите сега го чувам, но не намирам връзка, за вода и кожа да, но за вода и кости, нали не ги киснем в студена вода та да получат ревматизъм примерно, друга връзка не се сещам.  Joy
Забравих да ви кажа, че днес бяхме и при Драганов (ортопеда), каза да й помагам да сяда, викам му: ние това вече го свършихме, а той: еми екстра си е момата.
Питах педито да увеличаваме ли Вигантола, вика не, карате си на 1к. Педито вика слагай я в бънджито, ортопеда вика: не, абе луда работа, нали знаете и накрая си караме както си знаем. Laughing
Мами да ви питам и аз нещо. Вашите бебета гушат ли се във вас. Кати от известно време се хваща с две ръце за дрехата ми и си сгушва главичката в шията ми, направо като голямо момиче, толкова е миличко. Време ли им е вече за такива глезотийки?

# 664
cveten prashec,Дани си се гушка в мен откакто се е родила  Wink.Време е за такива глезотийки,а и по-големи ще стават  Wink
Йоан постоянно търси всякакъв вид нежност от мен-постоянно повтаря,че ме обича и чака същия отговор от мен,все ме гушка и целува...................

# 665
  • Варна
cveten prashec-  и моята е същата глезана, мислех си доколко ли е осъзнато, но съм сигурна че търси близост така детето и мама цъфти  Mr. Green Ние вигантол вземаме по две капки, сестра ми също а е при друга педиатърка как го определят......
За бънджито- чувала съм това, което ти е казал ортопеда, макар че като чета- както си го направиш така си е работата......
Това за къпането пък не бях го чувала, ама то живот и здраве кой знае колко бисери ще чуем още.

# 666
  • София
И моята беболинка се гушка в мен съвсем съзнателно! Laughing

# 667
  • Canada
Ваняес, ти не се ли беше отказала от фермата?!?!
Тан, каката ти е страхотна, а иначе за годинките си права - летят ли летят... Tired

# 668
  • София
Да споделя, че каката я отгледах по препоръките на Драганов - никакво бънджи, проходилка, каишки и помагане с ръце.Сама се научи да се изправя и да ходи, никога не ми е мрънкала да я нося, не се навеждах да я държа и т.н.Супер лесно и удобно.За сметка на това съм се нагледала по градинките как майки принуждават децата да прохождат рано, и от там се появява едно безкрайно оплакване колко трудно прохождало едно дете.
за гушкането - и Калинка се гушка в мене, ама и каката не пропуска и тя  Laughing

# 669
И Мими се гушка в мен съвсем съзнателно GrinningЗа къпането и костите и аз за първи път го чувам newsm78

# 670
Фелисити, виждам че си тук, как сте с Кайко-зайко?
Карилия, cesari  Hug
Мама Диди, в последните каталози на Метро има детски шейни.

Последна редакция: чт, 17 дек 2009, 21:16 от tan

# 671
  • София
Тан, забравих да кажа, снимката на каката със снежния човек е супер!!!Тук така и не се събра сняг, че да си направим и ние.

# 672
  • София
Ах тези глезанки и глезанковци! Hug

# 673
  • Canada
За гушкането - определено малкия е голям гушльо, много обича всякакво внимание и мрази да стои самичък... Каката ни обаче е много самостоятелна и като цяло не е от нй гушливите деца. Може би защото и ние сме я  гледали доста строго... newsm78

# 674
Цветен прашец - това е невероятно усещане  Heart Eyes И Косето така се гуши в шията ми, особено сутрин като се събуди и го гушна. Според мен вече е напълно осъзнато гушкането.

Абе, това за връзката на водата с косТите, да не са имали в предвид косите  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт