Юлски бебета - тема 19

• 21 037
  • 753
  •   1
Отговори
# 645
Ха Grinning,по повод сълзите ...,моят хубавелник само веднъж е плакал(пред мен),ама не заради мен,разбира се Laughing Laughing-когато се роди Алекс,на следващият ден като дойде да ме види пак...сълзи,от радост,обича си много момчето,ама е голям пън Laughing Laughing Laughing да му се невиди.
Като се прибере от работа първо влиза при нас,приказва му малко(5-10 минути ,през останалото време отстрани му се радва Crossing Arms,откъм компютъра Laughing),после се разсъблича,яде,къпе..и т.н,Алекс като го види целият грейва  Nature Sunny,много се обичат Heart Eyes

Мама Диди,че е трагично трагично е,ама по-добре да не го взимаме толкова навътре,да се посмеем най-добре Mr. Green ,то оправия няма Laughing...

Последна редакция: чт, 17 дек 2009, 15:51 от мама Рени80

# 646
Здравейте Grinning
Честит имен ден на всички и на Даниела на Чочо-сан  bouquet
Честито и на месечинките ни днес Hug
Аз продължавам да подсмърчам и кихам и ходя с маска която Мими се мъчи да я махне :е: Mr. Green
Линет,на Мими не и хареса кривото хоро направи една муцунка аха да зареве. Laughing
Александра,да ти е жив и здрав мъжа и много да те слуша HugЧестито ви обръщане Grinning
Мамо Диди,малките ти принцеси са много сладки Hug
Аманитка,Габ е пораснал много. Heart EyesЧестито столче.За обезопасяването и при нас има много ъгли и не знам какво ще правим newsm78
Драга,украсата е супер. За свалянето на кг. аз искам 20кг.да сваля ,но ми се вижда мисията невъзможна Mr. Green
Джиджи,какъв ден просто нямам думи ooooh!Добре че Стелличка е била послушна Hug
Цветен прашец,страхотна манекенка е малката Heart Eyes
Лилчо,още стерилизирам Grinning
Мамун,мила дано по бързо отмине стачката и започне да се храни нормално Hug
Кукумявче,радвам се ,че сте се сдобрили Hug Нали знаеш мъж му кажи и не го обиждай повече Mr. Green
Моят мъж плака като падна бебка от количката. Върши всичко освен готвенето Mr. GreenМоже само да си изпържи едни яйца,но пък всичко друго му идва отръки Grinning

# 647
Аз пак да питам нещо Blush Към мамите които дават по цяло пюре дохранвате ли с мляко??? Става дума за пюре от 125мл. newsm78

# 648
Аз пак да питам нещо Blush Към мамите които дават по цяло пюре дохранвате ли с мляко??? Става дума за пюре от 125мл. newsm78

Катя изяжда по половин пюре /90гр/  и после като й дам мляко не иска.Така 2-3 дни я пробвах и хвърлях.Вече спрях да й давам мляко.След седмица пак ще я пробвам но се наяжда и яде чак след 4часа.

# 649
Поздрави на всички, които имат повод за празнуване! Живи и здрави да сте!   bouquet
Цветен прашец голяма мома си имате, да ви е жива и здрава  Hug Ама да питам с какво го храните това дете  Mr. Green
Ние да се отчетем със скромните 7700 гр и 67 см след днешната консултация. След Нова година реших да почна да захранвам Елин с оризова каша, пък да видим как ще му се отрази. Каза доки да продължавам с вит Д-то, което аз редовно забравям  Rolling Eyes
И аз се включвам към фенките на черния батко  Mr. Green През ден правя упражнения, сега даже използвах намалението, че Елинче спи и се поразкърших   261uu Искам да сваля още 5 кг за да се чувствам добре, въпреки,че всички ми казват, че изглеждам добре така.
Относно помагането на мъжете, не мога да се оплача от моя. Нищо, че понякога има нужда от подканване.  Wink
Стерилизирам от време на време бибероните.

# 650
Чочо-сан, честита ти именничка! Честито и на всички останали!
Мама Диди, един спешен въпрос. Като ходи в Хипо видя ли да има велосипеди? Ако не там, къде другаде мога да намеря?
Моята кака днес беше много щастлива!

Ех, кога и аз правех снежни човеци, а ето след месец ставам на 33.

# 651
Tani - И ние предимно в спалнята стоим, че е по-топло и вече всичко съм си пренесла тук, че да ми е удобно. Иначе ходим и в хола но само вечер когато вечеряме да сме заедно.
За стерилизирането - тъй като сме само на кърма, без сокове и вода.. като цяло имам една биба да стерилизирам .. което се случва много много рядко.
За хорото - радвам се че някои бебета се забавляват, ако забележите на нещо друго да се радват така свиркайте да пробвам Simple Smile
Столче за храненеС - някой виждал ли е по магазините подобно столче за хранене, да знам къде да отида направо
http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.ba.ca02.06.03/1925967

На Бени и излезнаха пъпчици по бузките, сигурно нещо съм прегрешила, миналия ден пих фреш от портокал и обвинявам него. От както кърмя не бях консумирала цитруси.

# 652
linet102 столчето искаш да го видиш "на живо"? Защото има в няколко бг сайта.

# 653
На живо, но бих разгледала и линкове на бг магазини

# 654
Здравейте,мами и от мен.
Мама Александра,аз като давам цяло пюре на обед/зеленчуково/ и чак след 2:30-3 часа иска пак да яде.А като давах по няколко лъжички от начало после давах мляко.
Аз от днеска започнах да й давам бананова каша на Слънчо,но отзад пише,че на 135мл вода се слага една лъжичка от 3гр.А така става само боядисана вода и изобщо не става гъста каша и сложих 6 лъжички и тогава стана.Нали няма да й стане нещо?  newsm78 newsm78
Иначе ние днес навършваме целиииииии 5 месеца  newsm44 newsm44
Голяма забравана съм.....
Честит имен ден на всички именници.Да са живи и здрави,а на малките именници да радват мамите и татковците си.И честито но всички месечинковци днес  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 17 дек 2009, 18:15 от darka_jivko

# 655
Дарка, и аз слагам доста повече защото това ,което го пише не е достатъчно - прави докато стане гъста каша за ядене.

Тан, не забелязох дали има.Мисля,че в Карфур имаше.Има и в Практикер.Има и в Делфин. Вики наистина изглежда много щастлива

# 656
  • Варна
Привет, понаваксах с четенето да дам своите отговори:
- стерилизирам и ще го правя до 6 мес не мисля че твърде ще я изнежа, следвам съвета на сестра ми, както се казва не питай старо а патило (тя е по- малка, но роди преди мен).
- за кашите поне това което имам аз -пише че тези грамажи са ориентировъчни, а самата гъстота се постига по преценка на майката.
- аз вече минах на варианта само зеленчуково пюре на обед, като започнахме и давах мляко за дохранване, но повече от 40-50мл не ми е изпивала след пюрето.
- Radina- ти наистина си си ок, още като роди си беше 6 точки и мисля че някъде се бяхме засякли скоро (стори ми се, че си ти) и отново можех да те дам за пример на мама във форма   bouquet .
- нещо варненските мами ми се губят напоследък преди сякаш бяхо по редовни, може да са започнали с коледните гости.....

# 657
Мама Диди, малки велосипедчета, за 3 год. детенце. Rolling Eyes Къде е това Делфин?

# 658
  • Варна
- нещо варненските мами ми се губят напоследък преди сякаш бяхо по редовни, може да са започнали с коледните гости.....

фермата, фермата е виновна.... Mr. Green

и он-лайн пазаруването от чужди сайтове....  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 659
Тан,Делфина е точно зад операта.Минаваш зад операта и ще го видиш.Сигурно има и на Хипо ленда но не забелязах.Също и на Вега трябва да има.Този магазин големия за играчки до Новата поща.

А сега на мен ми кажете от къде да купя шейна.В Метро,Практикер дали ще има.Имам поръчка от баща ми в неделя да му закарам Петя с шейна в Карнобат.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт