Отговори
# 285
Джули,да не е себорея,че и ние сме така.

# 286
Здравейте!При нас няма нищо ново,затова само ви чета.
  Честити месечинки на бебчетата,които порастват днес!
  Герчо,стискам палци всичко днес да мине добре!!!  Praynig
  Julia_kristi, и на Саши кожичката му се бели по гръбчето и вратлето-много е суха.Аз го мажа с Нахткерцен Intensiv балсам (омазняващ) на д-р Тайс,но и при мен няма особен резултат.
Иначе ние волю-неволю всеки ден излизаме поне за 1 час.Трябва да си прибираме каката от детска градина.Преди два дни валеше,сложих го в кенгурото и с чадъра поехме.Според мен щом са облечени няма страшно.
   За излизанията и ние сме ограничени-няма как.Позволихме си да отидем 2 пъти семейно на гости с бебока и до там.То не,че в Русе има кино или нещо по-интересно.Сега с нетърпение очаквам да дойде Коледа,че да си отидем при моите родители,че майка ми малко да ме отмени и да изляза и аз на заведение като бял човек.Само на нея имам пълно доверие за бебчо,но за съжаление е на 200км разстояние.

# 287
Биха ни ваксината в крачето, Мирко заплака съвсем малко. Мен ме болеше повече. Попитах личната за ортопед, а тя ми каза като станем на 4 месеца. А четох че вие след първия месец ходите, ама нали сме дълбока провинция надявам се поне всичко да е наред при прегледа.

# 288
Деси, незнам  Rolling Eyes как изглежда себореята ? и вие как се лекувате? ( аз си мислех,че себореята е,когато има корички по очетата,а тя имаше ,ама с кремчето на д-р Тайс се оправиха,но за врътлето нещо не помага  Rolling Eyes ) освен да звънна на доки,че вече една седмица е така   Sad

# 289
Здравейте!
Герчо, стискам палци да мине успешно! Аз ползвам овлажнител за стаята. Ползвам го за всички стаи.

Моето Катеринче има някакви секрети навътре в нослето и цялата нощ хърка. Като суче и плаче, чене й стига въздуха и се дави. Толкова съм се притеснила. Тя плаче и аз плача. Едва изчаках да дойде сутринта и се обадих на доки. Трябваше да я водя на консултации и да слагаме Пентаксим, но няма ваксина. Милото ми мишленце как смърка навътре не става, киха-и навън не става. Дави се като бърза да сучи- Cry Cry Cry
И това аз й го предадох. Защото първо яз бях с болно гърло, стана хрема. Уж гледам да не дишам внея и т.н., но ни двете сме денонощно заедно и ето, че сега ми се мъчи.
Като се събуди и ме дарява със най-сладката усмивка, а аз се обвинявам, че съм си разболяла детето.

Така ми е жал.

Последна редакция: вт, 15 дек 2009, 11:47 от chip4e

# 290
  • София
Добро утро на рано и късно будни мами.
Честито на всички месечинки днес bouquet
Герчо и аз стискам палци с всички,даже и на краката....всичко да е наред Praynig
Ето кремчето от което аз съм много доволна http://www.framar.bg/excipial-bademovo-maslo-100-ml.-pid30001087 … D0%B8%D0%B0%D0%BB
Изчезвам,че сме гладни.....до после.

# 291
  • Бургас
Привет Hug
Герчо, успех днес на малкия сладур Hug
Честита месечинка на Силвана и всички други, които празнуват

Биха ни ваксината в крачето, Мирко заплака съвсем малко. Мен ме болеше повече. Попитах личната за ортопед, а тя ми каза като станем на 4 месеца. А четох че вие след първия месец ходите, ама нали сме дълбока провинция надявам се поне всичко да е наред при прегледа.

Хм, странно, ние вече ходихме ( в петък). Нашата педиатърка ни даде направление и отидохме... Кой ви е вашият док или в Несебър ходиш?

# 292
А в Русе направленията за ортопед се дават само при нужда.Пълни измишльотини на лекарката  Angry Тук май сме с други правила и закони.На мои приятелки също са им отказали  newsm78

# 293
  • Sofia
Ярослав,ми то аз само веднъж съм пила от капките и не виждам някаква огромна разлика,освен,че сега като стискам съм като водно пистолетче (както казва Адри  Laughing ) ,а преди не капваше нищо след като го махна от гърдата  newsm78
Мойте ги поръчах от тук: http://www.breastfeedingheaven.co.uk/ и дойдоха за 3 дни  Peace Само не се престаравай в количеството,че аз взех 3 шишенца и мога да предизвикам кърмата на целия кв."Витоша"  Joy

Ронка,тъпанарите не са ми пускали мейл,а са ми пратили опис на това,което пращат в момента и на това,което ще пратят после  Tired

Герчо,да се беше обадила да ходим заедно на диско  Mr. Green И нашия се хили от 3:30ч.,то не беше ядене,чай,пръцкане... Blush Дано всичко да мине бързо и възможно най-безболезнено на бати Иван  Praynig Hug

# 294
Мами, много ви благдаря за подкрепата. Имам нужда, направо съм се нас...ла от страх. А малкия нали ми е злояд и реших, че няма да е проблем да не яде, ама сега от сутринта ме дебне и краде биствити, аз ги дърпам, абе ужас. Разяде се детето в деня, в който няма как да му дам каквото и да е. Още 2 часа незнам как ще издържи. като се приберем следобед ще се отчета задържително.
чипче, аз имам овлажител на чико, ама то става като в сауна с него  newsm78. Това ми е най-тъпата покупка изобщо. Сигурно има и някакви читави, ама така се наплаших от тая глупост, че незнам...

# 295
Момичета, почти нямам кърма вече мизлите ли,че от тези капки може да предизвикам наново Rolling Eyes
Герчо, много целувки от мен на детенце и за след зъболекаря може да му приготвиш нещо любимо за хапване Embarassed Hug

# 296
  • София
Моят терорист твърдо се опитва да ме научи да ставам рано. От няколко ни започва да мрънка сутрин в 8.30 и не ме оставя намира докато не стана и не се облека. Направя ли го - заспива като пън спокоен, че ме е събудил напълно  #Crazy

# 297
Jeny,ставай да цедиш един път през нощта,към 4ч.Знам,че не е удобно,но мисля,че това е причината+дохранването.
Гер40,стискам палци всичко да е наред с детето.

# 298
Деси, благодаря ти, но не става. Гърдите ми са меки и през нощта и пак няма нищо. Rolling Eyes

# 299
Здравейте и от мен  Hug

Герчо  Hug

Деска аз все при Гемеджиев си ходя, доволна съм от човеко, убав е наистина ама  не е мой тип  Mr. Green

Пламито аз съм сложила от течноста в ено шишенце от Еспумизан и си капя в една лъжичка около 30 капки (1 милиграм) и така ги пия  Peace

qroslaw Пламито ти е казала от къде ги е поръчала, на мен сестра ми от Канада ми ги прати.

Абе аз съм доволна от капките то може и преди да съм си била добре с кърмата ама пусто съмнение ме изяде  ooooh! Нали казват, че всички тези неща за предизвикване на кърма помагат един вид за отпускане та да не го мислим много  Rolling Eyes Ето сега и това с Окситоцина, аз първо четох, че се капе в носа по няколкоо капки преди всяко кърмене и така кърмата по-лесно слиза и кърменето е по-лесно. Взех си и почнах с капването а вчера и Гемеджиев ми препоръча Окситоцина, но на памучета и в носа 20 мин преди кърмене и само от там да дишам. Ами не знам ама от как почнах и капки и Окситоцина по-бързо се наяжда и докато яде почти е си взима въздух, гълта пъшка, подритва с едното краче и изпразни гърдата за нула време  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт