А рязахте ли вече ноките на крачетата? Още не съм и ми се вижда мисия невъзможна
Как съм ги рязала с баткото не знам
Как съм ги рязала с баткото не знам 
, ами той постоянно рита и шава, а ако трябва като заспи да го събувам и разсъбличам
просто няма да стане.Иначе на ръчичките ги режа на 4-5 дни защото ако не ги отрежа целия се изподира.
( баща ми донесе круши и ябълки от село). Пина го с голям кеф - сега чакам да вида дали ще има някъква реакция от страна на корема. Педиатърката ми каза още на преданат консултация ако искам да й дам от круша или ябълка, но само ако имама домашни. аз се чудих да ли да не изчакам още, че ми се струва рано, но днес ме хванаха лудите и реших да я пробвам 
, защото той беше запечен, но общо взето всичко си зависи от детето, едни го приемат добре други не.
На какво прилича това сега
и дано да е моментно,чеее пак ще ме почнат с познатото вече"Понеже е на кърма и не му стига за цялата нощ,защото е ро-рядка и се буди да яде"

Айде следобед пак ще пиша като се сетя какво имах...
Сега се чудя какво да и взема за Коледа. Големият дзвер е заформила егати списъка, ама дребната като не може да си каже. Имаме активна гимнастика и всякакви видове музикални играчки. Направо не знам какво да измисля.

Абе сякаш по калъп са правени.
Ема я захраних с картоф, после морков, после безмлечна кашичка/ама каква беше не помня, ще трябва да си опреснявам знанията/. И т.н.... Това го казвам само информативно, пък кой както акъл го учи така да прави.