Ви и двете,а за свекървите публичен
То и аз като се замисля,че ще съм свекърва до някога живот и здраве и направо почвам да се стяскам

Отивам да къпя мъника с една приятелка,че днес нашият тати го няма

докато суче му се изпотява челото, а това е признак доколкото знам. Утре ще питам педито. Много ще ме е яд, защото съм много стриктна с Вигантола 

. Направо съм страшна късметлийка с моя мъж явно
. Неговият единствен дефект е, че ама въобще не е амбициозен и няма никакво желание да прави кариера или да се напряга за по-добре платена работа (в момента не изкарва малко, ама винаги може повече
)... Ама при положение, че общия ни доход е достатъчен, че да живеем отлично май и няма нужда... Явно моето са си бели кахъри...
Те и без това са били на едно събрание и действат еднакво ама май тях ги хваща след родилната треска
През деня той си почива а аз трябвало да сготвя, изчистя и да изпера униформите ни и дрехите за път
Търпях, карахме се, стигнахме така дооо развода, дойде и тая дума у нас
и точно като я споменах и той се осъзна, усети, че губи всичко и ще остане сам и се стресна, извини ми се, обеща ми спокойствието от което имаме нужда и бебето което аз исках мноооого а той не искаше защото "бил в годинки" и ей го на сега да чукна на дърво всичко е наред
И мъжете като бебетата си имат "копче" трябва да го откриете и да спрете лавината да на прави поразията 
Той и сега, като кажа - "Габи гушни сестричката ти" и той казва, че все още не може да свикне 

Бихте ли ми я пуснали да прочета признаците
Ние сме на 2 капки Вигантрол ама нали съм куха лейка и понякога забравям да дам