Миркам,честита ти месечинка

Добре дошла Меридит

Гледам говорите за обличане - тук вкъщи температурата е 20-22 градуса.Бебо го обличам в боди с къс ръкав,чорапки и гащеризонче.На шезлонга му завивам с одеялце краченцата,а нощем е увит в одеялцето и завит с още едно по-леко.
Майка ми все ме кара да го навличам,но аз мисля че няма нужда,а пък и вече трябва да е свикнал с температурата вкъщи.
Да се похваля,вчера малкия мъж се обърна ненадейно от корем на гръб и добре че таткото беше на позиция,че малко му остана да тупне на пода
.След баня вечер не мога да го удържам ,лежейки в шезлонга се изстрелва с краката нагоре Чакам татито да си дойде от работа и на спокойствие да разгледам Джъмбото и ако има от прословутите костюмчета да му купя най-после.
Много хубави бебоци

Хубав ден на всички

и сега в резултат дясната ми гърда е огромна и имам чувството,че винаги е пълна.На мен гърдите още ми се напрягат като са пълни.....кога ще омекнат

обличам го с боди с дълъг ръкав, гащеризон и памучна пелена. но спи така плюс олекотена завивка, а най хубаво и дълго спи след разходка облечен + космонавт и напоследък с блуза и панталон под него. а го къпем на 42 - 43 градуса иначе реве