Отговори
# 225
  • София
Здравейте и от нас Hug
Миркам,честита ти месечинка bouquet
Добре дошла Меридит  bouquet
Гледам говорите за обличане - тук вкъщи температурата е 20-22 градуса.Бебо го обличам в боди с къс ръкав,чорапки и гащеризонче.На шезлонга му завивам с одеялце краченцата,а нощем е увит в одеялцето и завит с още едно по-леко.
Майка ми все ме кара да го навличам,но аз мисля че няма нужда,а пък и вече трябва да е свикнал с температурата вкъщи.
Да се похваля,вчера малкия мъж се обърна ненадейно от корем на гръб и добре че таткото беше на позиция,че малко му остана да тупне на пода #Crazy.След баня вечер не мога да го удържам ,лежейки в шезлонга се изстрелва с краката нагоре Shocked
Чакам татито да си дойде от работа и на спокойствие да разгледам Джъмбото и ако има от прословутите костюмчета да му купя най-после.
Много хубави бебоци  Hug Hug
Хубав ден на всички  Hug  bouquet

# 226
  • София
Хихих, тия костюмчета заляха форума  Laughing В квартала също всички бебета са издокарани в такива вече  Grinning

# 227
Момичета,незнам кой беше писал за някакво мазило за главичката
,против крусти опитах се да го намеря но безуспешно,ще ви бъда благодарна ако се повторите  bouquet

Последна редакция: пн, 14 дек 2009, 15:14 от ivi85

# 228
Момичета,незнам кой беше писал за някакво мазило за косичката,против крусти опитах се да го намеря но безуспешно,ще ви бъда благодарна ако се повторите  bouquet
Найтхерцен на д-р Тайс Hug

# 229
Бейби мама , много неприятно с падането на бебо. Ние имахме почти същата ситуация и отй плаче и аз плача...ужас
Рони, добре, че не се е изтръсил малкия.

Видяли ли сте това и ходил ли е някой там да каже как е ?
http://www.events.bg/bg/articles/view/7364/%D0%9A%D0%9E%D0%9B%D0 … %D0%98%D0%AF-2009

# 230
  • София
Мегс, сестра ми беше миналата седмица и каза, че било чист и прост бирфест с празнични елементи. Беше доста разочарована защото очакваше да е нещо наистина Коледно. Аз не съм била, но ако има мераклии да се съберем там на по биричка съм първа писта, че ми е близичко съвсем Simple Smile

# 231
Блгодаря ти Жени Hug

# 232
  • София
Момичета, как помните от коя гърда ви е ред да храните бебо? Аз съвсем изкуфях с това постоянно сукане и изобщо не мога да се сетя от коя съм му давала на предишното хранене. И двете са си винаги меки и безболезнени, та не мога на това да разчитам  Rolling Eyes Слагах си до скоро една обичка на презрамката на сутиена от тази страна, от която ми е ред да кърмя ама някъде изпадна вчера и сега си търся друг начин за запомняне, който не включва лесно губещ се инвентар  Laughing

# 233
  • София
Аддри,опитай с ластик или гривна да си слагаш на ръката. Peace
Аз мислех да правя това в началото,но само си го мислех  Sad и сега в резултат дясната ми гърда е огромна и имам чувството,че винаги е пълна.На мен гърдите още ми се напрягат като са пълни.....кога ще омекнат newsm78

# 234
Приве и от нас Hug

Днес бяхме на консултация, сложиха ни първия Пентаксим, Никол не плака, усети се чак след като извади иглата  и започна да пищи, но за няколко секунди само. Иначе е наддала 800 грама за 1 месец, вече е 5400 и 56 см. Расте повече на килца, отколкото на височина Laughing

Аз обличам бебка с боди с дълъг ръкав, плюшено гащеризонче и чорапки под гащеризона. Завивам я с лека пеленка докато я кърмя и с по-дебела докато спи. В нас е около 20-21 градуса.

Страхотни сладучета видях на всички снимки. Да са живи и здравички Hug

# 235
Виждам за дрехите си говорите- ние носим боди/блуза+панталон и чорапки , а навън добавям поларен космонавт и слагам малката в агнешко чувалче. Ако й обличам пижамка други дрехи не й добавям. Иначе като спи само я намятам с едно одеалце, но тя често го изритва Wink

# 236
  • Сф
Адри, ще ти кажа, аз какво правя- слгам я в шезлинга така както съм я хранила, т.е. ако съм я хранила от дясната старна, слагам й главата надясно, ако съм я хранила от лявата, с главата наляво и така хем въртя страните, хем като застана пред мястото където е шезлонга-той ми е напряко и знам от къде съм я хранила, надявам се, че го обясних, че аз съм по принцип много обстоятелствена и не ми се схващат обяснениаята.
Нашия шезлонг седи на масата в хола( тя е широка и голяма и ниска и не може да падне) и като застана пред масата, обръщам шезлонга според това накъде ще слагам детето Peace

# 237
  • София
здравейте,
и аз разгледах много много сладурски снимки, но не е чудно, нашите гарджета са си найййй ама най - убави Heart Eyes
идеята за бирка на Коледария направо ме грабна АЙДЕ КАЗВАИТЕ КОГА!!!!! Party Party Party
за обличането, нашия човек, много зиморничав!!!! в къщи е 22 - 23 сигурно, за баня правим ... баня Joy обличам го с боди с дълъг ръкав, гащеризон и памучна пелена. но спи така плюс олекотена завивка, а най хубаво и дълго спи след разходка облечен + космонавт и напоследък с блуза и панталон под него. а го къпем на 42 - 43 градуса иначе реве #Crazy ама важното е да е доволен Peace
снощи пак ме изненада приятно детето Hug заспа в 9.30 и днес до 7.30 е не броя буденията за хранене, но  Embarassed нали не успях да си устоя на позицията и сега се гушкаме по цяла нощ, още повече, че мъжчето го няма, та не е трудно храненето само сменяме позиция / цица/ на три часа.
Адри в началото си бях изработила система като храня от ляво после го слагам да спи на ляво и така не се обърквах, но едва ли това на този етап ще ти помогне. сега понеже и аз хич ама хич не помня си изградих режим, на три часа сменям цицата - независимо колко пъти се храним в този период и съм ги напаснала така че след баня и сутрин и на обяд да се пада по дащната цица Joy не знам дали съм права, но ми е удобно и помня Peace
желая ви весел и усмихнат ден и чакам ден и час за по бирка Peace

# 238
  • София
Вики вече толкова се върти и обръща, че тоя номер няма да мине. Пък и той спи къде ли не - на спалнята, в креватчето, шезлонга, най-обича на повивалника... #Crazy Май пак собица ще пробвам, че съм блонди и не искам да се затормозявам с помнене на такива неща  Laughing

# 239
Зравейте мацки HugНие се завърнахме от странство и много добре ни понесе почивката при баба,а сега ако имам време почвам да Ви чета,че пак сте изписали света Wink
Теодор вече ми се смее с глас и ми мърмори нещо,но не е гукане newsm44
ето го и моя *убавец Wink
http://oktomvriiki09.snimka.bg/holidays/koleden-kolaj.440279.16398026

Последна редакция: пн, 14 дек 2009, 16:28 от -silvana-

Общи условия

Активация на акаунт