Сент Мориц

• 2 965
  • 7
  •   1
Отговори
За Нова година ще ходим в Милано за 6 дни и искам, в един от тях да посетим Сент Мориц.  Crazy
Доколкото разбрах трябва да стигнеме до Тирано, което е на границата и от там смятам да се качиме на влака Bernina Express  Heart Eyes
Интересува ме каква е цената на билета за този влак и достатъчно ли ще е да разгледаме Сент Мориц за един ден и вечерта да се върнеме в Милано.
Изобщо всякаква информация, мнения и препоръки ще ми бъдат от полза   bouquet

# 1
Напълно е достатъчно един ден в Сент Мориц. Има няколко улици със скъпи магазини, а също магазини само с шоколад на килограм.

Ние бяхме само за ден и успяхме да покараме ски, да се разходим и да направим апрес-ски. Може да вземете влакчето до пистите и да пийнете по чаша шампанско завити с одеалца  Sunglasses

# 2
Pola, разкажи ми, моля те малко по-подробно  Crazy
Как стигнахте до там? С Бернина експрес ли?
Отидохте ли до Диаволеца?
Ох много ме е запленила идеята  Crazy

# 3
Ами ние бяхме на ски в Австрия и от там отидохме до Сент Мориц с колите. Но основно заради пистите и купона. Карахме, после обяд, шампанско и разходка из централната част. Забележителности не сме разглеждали. За Диаволеца не съм чувала.
Пълно е с богати руснаци, бентлита и магазини за диаманти  Wink

# 4
  • София
И ние ще бъдем в Милано от 23 до 30 декември. Аз искам да попитам дали знае някой има ли лифт, който да се качва на някой връх и колко струва билета. От гарата на Сент Мориц до този лифт има ли някакъв транспорт.

# 5
Верче, най-сетне и ние посетихме Сейнт Мориц след ски-ваканция в Ливиньо. Много подредено градче, малко депресиращо ми подейства...Ето тук са ми впечатленията:

http://colourmagicp.blogspot.com/2011/04/blog-post.html

# 6
  • София
Верче, най-сетне и ние посетихме Сейнт Мориц след ски-ваканция в Ливиньо. Много подредено градче, малко депресиращо ми подейства...Ето тук са ми впечатленията:

http://colourmagicp.blogspot.com/2011/04/blog-post.html

Много се радвам, че посетихте Сейнт Мориц - много е красиво и определено има нещо "магнетично" - все ти си се иска да отидеш пак и пак, като наркотик е!

# 7
 Crazy Ох наистина е като наркотик.
На мен много ми се ще и през лятото да отида, когато всичко е зелено.
Искам пааааааааак  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт