СЕПТЕМВРИ' 09 ТЕМА 7

• 18 834
  • 713
  •   1
Отговори
# 135
Това съм го изпуснала за тези който са в домове. Значи и аз подкрепям с двете ръце

# 136
И ние го гледахме това за 22-те деца... И взаимно си повдигаме ченетата с Илия, че падат.... Егати, то бива лИбоФ, бива, ама...
Едно време в Перник емаше едно момиче, дето си играехме пред блока... докато не навърши 13 и се ожени  Shocked На следващата година роди. Докато ние още си играехме на ДАМА....
Както и да е, разни хора...
Аз влизам с вик за помощ -
Скъса ми се силиконовата приставка на помпата (Авент), която се слага отпред на фунията и сега не ми прави хубав вакуум. Нямам резервна. Ако някоя от вас има и НЕ Й ТРЯБВА, моля да ми пише на лични дали би била склонна да ми я продаде. Аз ще поровя да потърся, но мсе пак ще съм благодарна  Peace

# 137
 Не съм расистка, но... МРАЗЯ ГИ  #Cussing out И как няма... колко са ме гонили като малка Като ги гледам при Слави, направо ми присяда

# 138
И при нас валеше днес цял ден ама едни ситни снежинки и мокър сняг, нищо не натрупа само дето закаля навсякъде. Въпреки тва изведох баткото на двора за половин час де. Аз умрях от студ той как издържа не знам, чак не щя да се прибираме.

Момичета имам въпрос към тези които са на АМ ( мъжът ми пита де ).
По колко мл давате на хранене. Че на наш юнак таз доза която е посочена му идва в повечко и повръща и не спи спокойно после. Та ся през деня давам от 80 до 100 ( според зависи кога е ял и колко ) , а вечер правя по 120.

Та ако може да споделите да се ориентирам горе долу. Благодарско предварително...

# 139
Клара, ние сме на кърма, но от шише. Давам по 120 мл. Ръководя се по формулата 100мл+10*месеците на детето.
Т.е. 100+10*2 (два месеца) = 120 мл.
Невена ми беше на АМ, и нея съм я хранила по тази формула.  Peace
Ейййй, сега видях, че в оригиналния пакет на помпата няма резервна силиконова приставка... Открих официалните вносители, в понеделник ще звъня да видя имат ли те... егати късмета... Ма то така, тая помпа 3 чужди бебета изгледа + 2 мои.... Амортизация...

# 140
  • sofia
И аз хвърлих едно око на телевизора...Наистина,всеки път се вбесявам,като гледам нещо подобно!!!Горките им деца на такива малоумници!И горките ние,които се притесняваме,как ще си гледаме детенце,кое е най-доброто за него и тн....Докато ние се притесняваме и мислим,те ги произвеждат...и ни ги хвърлят да им ги гледаме...Инъче,Ванянед,радвам се,че Деничка си е получила подаръка!Чакам с нетърпение снимките!Малко е летен сукмана,но просто не можах да му устоя!

# 141
  • sofia
Клара,Петко е на АМ.Хапва 5 пъти по 150мл..Понякога и повече,ако много настоява,понякога не го изяжда.Аз гледам да не е по-малко,щото,ако не се е напапкал е нервен и кисел.Ма всяко дете яде различно.Ти ще усетиш... Peace

# 142
Да то ясно ч всяко е различно но все пак исках да се ориентирам малко. Щото както писах преди хапваше по повече но от едно 2 седмици заспива или просто не иска да си яде цялата доза ( демек 120 ) пък тез 80 малко ми се виждат на ядене и само тук поспорваме с мъжо по колко да правим.
Благодаря ви за отговорите де   bouquet...

# 143
И Рая е на АМ и всеки път различно яде 150-120 зависи колко е гладна а понякога и 60-70 грама изяжда.Но това с на колкото месеца е детето да се прибавя след единица не е вярно детето яде толкова колкото му се иска.Аз малката винаги и правя повече да не остане недоядена.

# 144
Ние вече сме изкъпани наядени и спим, в момента се чувствам прекрасно, малката спи в кошарата до мен, татко ни е на "свинска смърт" както каза Горби а аз си стоя пред компа и се ровя из нета, няма по блажена почивка от това за мен.
При нас все още вали сняг направо ще ни затрупа до сутринта ако не спре Laughing

# 145
  • Испания и Стара Загора
clara Андреа изяжда между 50-130мл на ядене.Всеки път е различно,като през нощта яде по 100мл. Peace
Sima max много си е добре детето.Ние сме на 4м и тежим 5.720кг,а се роди 3.340кг Tired

# 146
Ми аз мога да кажа, че съм си сама у нас: бебето спи след баня, но ще се събуди да папка вероятно след малко; каката е с приятелка, която ще пренощува у нас... desi_84, и на мен така ми е добре  Peace Каките се хавечеряха и сега са си в детската, така че едно легло има да оправя за гостенчето, ама няма да е скоро Simple Smile
Чатя си със сестра ми в скайп... абе полу рай Simple Smile

# 147
Уфф блазя ви Деси  искам и при нас да понатрупа че да усетя че е зима а и малкия да се порадва, да направим някой снежен човек...
Ся мъжо храни и ще приспива бебе и ме тероризира тук с някви въпроси питай та питай Crazy.
Та предавам мацки и ще ме извинявате че май е коментирано вече. ся искал да знае и като легнат да спят по колко време горе долу ви откарват в съм бебовците и през колко време ориентировъчно ги слагате да спинкат.

Нещо си е наумил че не ни е добър режима и правел проучвания ( демек ме кара мен да разпитвам )  doh...

# 148
  • Испания и Стара Загора
През дена спи по 30-40мин след всяко ядене,като аз не я приспивам,а тя сама заспива на дивана,когато й се доспи.А през нощта спи  4-5 часа,яде и пак спи. Peace

# 149
Мамчета отиват да си играя с малката че така се изморява по-бързо иначе отиди тя до 12 пак.После ще пиша пак ако не драпна и аз с нея!

Общи условия

Активация на акаунт