СЕПТЕМВРИ' 09 ТЕМА 7

• 19 321
  • 713
  •   1
Отговори
# 600
ще чакам,нямаш проблеми Peace Peace Peace

# 601

Въпрос да вкус Rolling Eyes Ще видиш, че след година няма да има толкова картинки, нито толкова емоции Grinning
Аз също скролвам картинките и големите букви, но всичко останало чета. Разни хора, разни идеали, няма какво да се сърдим една на друга за глупости. Както някой преди мен писа не може всеки да харесва всеки, все пак тук сме много майки, много хормони Mr. Green

Точно това имах предвид. Всичко си е в реда на нещата. Еуфорията ще отмине и темата ще стане спокойна ... Simple Smile

# 602
  • sofia
Киара,там фотошоп ли е играл,а newsm78?!Лека и до утре!

# 603
благодаря момичета за помоща. тези хубавици-счетоводителките ми е чудно защо не са ми казали.  newsm78
в крайна сметка те какво печелят или губят от моето майчинство.

Последна редакция: ср, 16 дек 2009, 10:18 от raver_ivi

# 604
здравейте момичета,най после и аз да ви намеря и докато ви изчета ще заключат и тази тема Grinning аз имам момиченце родих я на 10.09.2009 надявам се  че мога да се присъединя към вас.По добре късно от колкото никога Grinning

Последна редакция: вт, 15 дек 2009, 22:23 от ♥PETIA♥

# 605
Днес бяхме на консултация и резултата е Ники 5930 59см,а  Жорката 6270 58см.Сложиха им Пентаксина и сега ги дебна да не вдигнат температура.Жорко почти не рева,а Ники милия посиня и със сълзи плака късаше ми се сърцето,след 30 дни ще слагаме другата. Лека и спокоина вечер smile3524

# 606
  • Karlovo
На мен са ми интересни постовете с емоции които са поставени с определена цел .Много се смях на коментарите за свекървите с добавената емоция или вчера имаше разговор между дундито и находката с картинки,сама съм се хилила като ненормална .
PETIA добре дошла .

# 607
Абе, мацки, кво правите? От сутринта се мъча да изчета и едвам стигнах до 30-та страница... Вече сили нямам... А утре сигурно и нова тема ще има... Много ви се радвам! Та исках само да надникна, да видите, че съм тука и ви следя зорко (но доста бавно, за съжаление)  Heart Eyes
Обещавам да си водя записки и да се включа по всички обсъждани теми. Айде лека сега!

# 608
  • Варна
Надина, срещата бе успешно проведена, бяхме аз, Бибоче, Арлина и Ваня. Качвам една снимка да видите в албума. Другия път малко по-сериозно, ша ви замоля... Naughty

Ей тука едни коледни сладки, нали някой питаше, а пък и аз си купих формички и ша ги мятам  скоро...
Коледни сладки от Лили.( не я познавам) hahaha

Продукти:

* 500гр. брашно
    * 1 яйце
    * 300гр. масло
    * 150гр. пресята пудра захар
    * 4 байкала- шоколад
    * 1 бурканче сладко от шипки

Начин на приготвяне:

Брашното, маслото,  захарта и яйцето се смесват.

Полученото тесто се разделя на малки топчета, които се разточват.

От всяка кора правим различни формички.

Изпичаме.

Слепваме две по две еднаквите сладки с мармалад от шипки.

Накрая ги потапяме в разтопен байкал(шоколад) за украса. а аз мисля да ги шаря с боите на Др.Йоткер, дето Находката каза,че ще намеря в Кауфланд май.. newsm78 Също ще им прибавя канела, то иначе няма да са Коледни bowuu
И  друго щях да пиша, ама айде утре...

# 609
здравейте момичета,най после и аз да ви намеря и докато ви изчета ще заключат и тази тема Grinning аз имам момиченце родих я на 10.09.2009 надявам се  че мога да се присъединя към вас.По добре късно от колкото никога Grinning

♥PETIA♥ Добре дошла !!!

# 610
  • Karlovo
Не само аз вися още тук май  Blush .
Христо си взе дрямката от 9 до 9.30 и сега е така  Shocked .С баща му се чудим вече къде в нета да обикаляме докато принца заспи .

# 611
Aaaa Polly ша ма прощаваш,ама има и маймуна и лицица,орел,зайци,кози и тн! Joy
Находке Hugаз предлагам всеки на който не му е приятен някой друг,просто да го игнорира,да не му чете постовете и ще сме супер,няма какво да коментираме! Peace
Ивайла до преди малко рева като магаре почти два часа,накрая заспа в шезлонга на Фишер,явно вибрацията я успокоява.Уж си пие Колийфа и няма колики,какво и стана незнам.Вашите маймунки така ли реват без причина и колко често?Досега Ива е плакала 3-4 пъти и то все вечер и по 2 часа ooooh!А като станат на 5-6 месеца пак ли так много реват,хихи сигурно въпроса ми е тъп,ама аз и не претендирам да съм много умна.Тъй сме ний от Шумин хъ-хъ,ох изби ме на лигня.
Петя ха добре дошла моме и веднага махай тия блещукащи звездички,че няма да ти четат постовете(това е майтап)!
Айде умната,утре ме няма тъй че внимавайте да не си оплетете опашките ссссссссс ссссссс

# 612
Петя ха добре дошла моме и веднага махай тия блещукащи звездички,че няма да ти четат постовете(това е майтап)!
Айде умната,утре ме няма тъй че внимавайте да не си оплетете опашките ссссссссс ссссссс
newsm62 smile3532 rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo
Лелеле.....как ме разсмя  в 1 ч. през ноща. Сега ше заспа ухилена  hahaha hahaha  hahaha

# 613
Каде ше разхождаш токчета , та няма да те има. А питала ли си??? smile3513

# 614
  • sofia
Добрютро!Да почерпя за месечинката на Петко!Който нема да честити-по-далеч от бонбоните!!!

Общи условия

Активация на акаунт